- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi permanganat
-
canım peki ne kadar süre nişanlı kaldınız, mesela hemen hergün vakit geçirdiniz mi? tanımadan mı evlendiniz? oysa ben senin geçenki konunda onu çok sevdiğini sanmıştım..Evet görücü usulü evlendik, şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim.
Nişanlıyken eltim ve görümcemle sorun yaşamış ve eşime restimi çekmiştim. Sonra her şey benim istediğim gibi oldu, Allah var ondan sonra ne görümcemle ne de eltimle sorun yaşamadım.önce ki konularınıza baktım. nişanlılık döneminde patlak vermiş sorun. bi kerede ayrılma noktasına gelmişsiniz. aslında herşey bu kadar ortadayken neden bağları koparmadınız?
Nişanlıyken hiç doğru düzgün vakit geçiremedim. Babam beni nişanlımın yanına göndermez, nişanlım gelince saat koyardı. O yüzden eşim babamı sevmemeye başladı. Sırf babam kendi adına dedikodu, leke vs. Gelmesin diye yollamadı. Evliliğimizin başında eşim gercekten çok iyiydi. Şu son 10 gündür be oluyorsa oluyor. Bugün hep şunu düşündüm, biz de Avrupalılar gibi birlikte mi yaşasaydık?bizim erkeğimiz kadını elde edince topuklamasa, Batılı kadınlar kadar özgür olsak daha mı mutlu olurduk? Falan filan, kafam çok karışık.canım peki ne kadar süre nişanlı kaldınız, mesela hemen hergün vakit geçirdiniz mi? tanımadan mı evlendiniz? oysa ben senin geçenki konunda onu çok sevdiğini sanmıştım..
canım birlikte yaşamakla alakası yok ama keşke daha çok vakit geçirseydiniz, hiç olmazsa ozaman gercek yüzünü görür vazgeçerdin.. az görüşünce kendini sana şirin gösterir bu çok kolay.. ama çok görüşünce bi yerde maskesi düşecekti.. nişanlıyken aynı şehirdemiydiniz?Nişanlıyken hiç doğru düzgün vakit geçiremedim. Babam beni nişanlımın yanına göndermez, nişanlım gelince saat koyardı. O yüzden eşim babamı sevmemeye başladı. Sırf babam kendi adına dedikodu, leke vs. Gelmesin diye yollamadı. Evliliğimizin başında eşim gercekten çok iyiydi. Şu son 10 gündür be oluyorsa oluyor. Bugün hep şunu düşündüm, biz de Avrupalılar gibi birlikte mi yaşasaydık?bizim erkeğimiz kadını elde edince topuklamasa, Batılı kadınlar kadar özgür olsak daha mı mutlu olurduk? Falan filan, kafam çok karışık.
Hayır canım değildik. Eşim çok titiz bir insan, ben de o kadar Dağınık ve pasaklı :) 6 ay sevgili, 6 ay nişanlı kaldık ama o titizliği bile farkedememişim... Birlikte yaşasaydık anca anlardık diye düşünüyorum.canım birlikte yaşamakla alakası yok ama keşke daha çok vakit geçirseydiniz, hiç olmazsa ozaman gercek yüzünü görür vazgeçerdin.. az görüşünce kendini sana şirin gösterir bu çok kolay.. ama çok görüşünce bi yerde maskesi düşecekti.. nişanlıyken aynı şehirdemiydiniz?
evlilik tamamen şans işi canım.. hiç üzülme, belki bundan sonra hayatın yoluna girer.. bi daha da iyice tanımadan hayatına kimseyi alma..Hayır canım değildik. Eşim çok titiz bir insan, ben de o kadar Dağınık ve pasaklı :) 6 ay sevgili, 6 ay nişanlı kaldık ama o titizliği bile farkedememişim... Birlikte yaşasaydık anca anlardık diye düşünüyorum.
canım senin eşin doktor, iyi maaş aıydur nasıl maddi sıkıntı yaşarsınız? benim bildiğim doktorlar 10.000 e yakın maaş alıyor.. yanlış mı biliyorum? ayıptır sorması nekadar alıyor?Aynen öyle... Tüm nefretini bana kusuyor... Maddi sıkıntılarımız var. Eşim teyzesinin oğlu için kredi çekmiş ve adam Oralı değil, ayda bin tl ödüyor. Daha 2 yıl var bitmesine. Benim de 300 liralık kredim var, babama araba almak için çekmiştim ve 5 Ay'ı kaldı. Baban Niye ödemiyor diye de kinleniyor, sanki beni o okutmuş gibi... Babası ailesi için ev yaptırırken inşaatın üçüncü katından düşüp öldü ve eşim bunu hala atlatmış değil. İnşaatı tamamlamak için abisi bankadan kredi çekmiş ve eşimden de yardım bekliyorlar. Bana 3. Katı vermişler. Evim yarım, başka şehirde kiracıyım, düğün borcu, krediler vs. Var. Abisi babasının bürosunda. Babasından kalan her şeyden o nemalanıyor, yapılan evde oturuyor ve bizden de para bekliyorlar!!! Bunun üstüne de benim eşim benim aileme saldırıyor yaptıkları hiçbir şey yokken...
Merhaba kızlar yine ben... Artık eşimden kesin bir şekilde boşanmaya karar verdim. Neden mi? Beş gün tatilimiz vardı ve adam 1 saatini benimle geçirmedi. Evdeyken uyudu, arkadaşları aradığında uçtu gitti. Arkadaşlarıyla içip içip geç saatlere kadar gelmedi ki evlenmeden önce alkol konusunda uyarmıştım onu. Yılbaşında nöbetçiydi, ben tek başıma kaldım evde. Ben tek başınayım diye üzülürken, telefonundan Victoria secret mankenlerini arattığını gördüm. Hani şovu falan izlese hadi neyse diyeceğim de, tüm mankenlerini tek tek aratmışdün değil ondan önceki gün eve geldi Yemeğini yedi hopp uyumaya gitti, ben de telefonundan aramaları gördüm ve uyandırdım. ' yeter sürekli uyuyorsun bir saatini bari benimle geçir diye' bana bir sürü bağırdı çağırdı ve geri yattı. Sabah olunca evlilik yüzüğünü takmadım( kendisi 5 gündür takmadığı için ben de takmadım) Arabanın içinde beni tartaklamaya, eliyle ağzımı sıkmaya başladı. O kadar korkmuşum ki o panikle Arabanın kapağını açtım, tutmasaydı düşecektim. Beni o yağmurun altında eve tekrar getirdi beni Bıraktı, 'bir daha takmazsan göreceksin sen diye bi sürü tehdit savurdu. Sonra o yağmurda arabada beni tartaklaya tartaklaya okula Bıraktı. Sakin olmaya çalıştım, çünkü bu kişinin 30 yaşındaki Kardeşini 4-5 yıl öncesine kadar sürekli dövdüğünü malesef evlendikten sonra öğrendim. Okula gidince o kadar şok olmuştum ki... Sonra annesi beni aradı açmadım, o kızgınlıkla bi şey söyler kalbini kırarım diye, sonra whats uptan bana Allah belanı versin yazmış. Hayatında biri olduğundan şüpheleniyorum artık çünkü bana karşı inanılmaz değişti. Okuyandan Allah razı olsun, yolun sonuna geldik burda kimsem yok çok yalnız hissediyorum, destek olan herkesten Allah razı olsun. Edit: kayınvalidem geldi ve eşimin Ağzına tükürdü resmen, tüm yağlarımı eritti. Eşim arkadaşı vasıtasıyla bir aile terapisti buldu. Yarın gideceğiz bakalım. Ben de artık uzlaşmaya yanaşmayan taraf olmamak için kabul ettim. Bi de böyle deneyeceğiz, inşallah Hakkımızda hayırlısı olur.
çok haklı bir düşünce... sevgiililk, nişanlılık insanalrın birbirini tanıması için var.. aynıe ve girmeden de kimin ne oldugu anlaşılmıyor, evlilik terapisti süper olmuş, çok işe yarar..Nişanlıyken hiç doğru düzgün vakit geçiremedim. Babam beni nişanlımın yanına göndermez, nişanlım gelince saat koyardı. O yüzden eşim babamı sevmemeye başladı. Sırf babam kendi adına dedikodu, leke vs. Gelmesin diye yollamadı. Evliliğimizin başında eşim gercekten çok iyiydi. Şu son 10 gündür be oluyorsa oluyor. Bugün hep şunu düşündüm, biz de Avrupalılar gibi birlikte mi yaşasaydık?bizim erkeğimiz kadını elde edince topuklamasa, Batılı kadınlar kadar özgür olsak daha mı mutlu olurduk? Falan filan, kafam çok karışık.
Bak işte bıktırdın adamı kaprislerinle olacağı buydu,hayırlı olsun :)))Merhaba kızlar yine ben... Artık eşimden kesin bir şekilde boşanmaya karar verdim. Neden mi? Beş gün tatilimiz vardı ve adam 1 saatini benimle geçirmedi. Evdeyken uyudu, arkadaşları aradığında uçtu gitti. Arkadaşlarıyla içip içip geç saatlere kadar gelmedi ki evlenmeden önce alkol konusunda uyarmıştım onu. Yılbaşında nöbetçiydi, ben tek başıma kaldım evde. Ben tek başınayım diye üzülürken, telefonundan Victoria secret mankenlerini arattığını gördüm. Hani şovu falan izlese hadi neyse diyeceğim de, tüm mankenlerini tek tek aratmışdün değil ondan önceki gün eve geldi Yemeğini yedi hopp uyumaya gitti, ben de telefonundan aramaları gördüm ve uyandırdım. ' yeter sürekli uyuyorsun bir saatini bari benimle geçir diye' bana bir sürü bağırdı çağırdı ve geri yattı. Sabah olunca evlilik yüzüğünü takmadım( kendisi 5 gündür takmadığı için ben de takmadım) Arabanın içinde beni tartaklamaya, eliyle ağzımı sıkmaya başladı. O kadar korkmuşum ki o panikle Arabanın kapağını açtım, tutmasaydı düşecektim. Beni o yağmurun altında eve tekrar getirdi beni Bıraktı, 'bir daha takmazsan göreceksin sen diye bi sürü tehdit savurdu. Sonra o yağmurda arabada beni tartaklaya tartaklaya okula Bıraktı. Sakin olmaya çalıştım, çünkü bu kişinin 30 yaşındaki Kardeşini 4-5 yıl öncesine kadar sürekli dövdüğünü malesef evlendikten sonra öğrendim. Okula gidince o kadar şok olmuştum ki... Sonra annesi beni aradı açmadım, o kızgınlıkla bi şey söyler kalbini kırarım diye, sonra whats uptan bana Allah belanı versin yazmış. Hayatında biri olduğundan şüpheleniyorum artık çünkü bana karşı inanılmaz değişti. Okuyandan Allah razı olsun, yolun sonuna geldik burda kimsem yok çok yalnız hissediyorum, destek olan herkesten Allah razı olsun. Edit: kayınvalidem geldi ve eşimin Ağzına tükürdü resmen, tüm yağlarımı eritti. Eşim arkadaşı vasıtasıyla bir aile terapisti buldu. Yarın gideceğiz bakalım. Ben de artık uzlaşmaya yanaşmayan taraf olmamak için kabul ettim. Bi de böyle deneyeceğiz, inşallah Hakkımızda hayırlısı olur.
Evet, çokkk büyük bir avantaj. Ama boşanmalar da çok çok kalp Kırıcı . Şunu anladım ki kadınlar kolay boşanmıyor. Biz yuvamızı dağıtamıyoruz çok çok geçerli nedenler olmadıktan sonra.Bak işte bıktırdın adamı kaprislerinle olacağı buydu,hayırlı olsun :)))
şaka bir yana, siz ne kadar iyi bir eş olmaya çalışsanızda karşınıza çıkan erkek yanlışsa yürümüyor malesef. ne yazık ki günümüz erkeklerinin en az yarısı böyle.artık kimse hayat boyu sürsün diye evlenmiyor evdeki kadından daha çok dikkatini çeken biri gördüğü an adam pırrr uçuyor.ekonomik özgürlüğünüzün olması büyük avantaj
Kayınvalidem çok ağladı, eşini kaybetmiş, kızı da boşanmıştı. Kıyamadım ben de..." Edit: kayınvalidem geldi ve eşimin Ağzına tükürdü resmen, tüm yağlarımı eritti. Eşim arkadaşı vasıtasıyla bir aile terapisti buldu. Yarın gideceğiz bakalım. Ben de artık uzlaşmaya yanaşmayan taraf olmamak için kabul ettim. Bi de böyle deneyeceğiz" Kayınvalidenizin yaptığını tuttumUmarım her şey düzelir,hakkınızda hayırlısı .
Denemeye değer bence :)Kayınvalidem çok ağladı, eşini kaybetmiş, kızı da boşanmıştı. Kıyamadım ben de...
Yok bundan sonra deliler gibi sırılsıklam körkütük aşık olmadan asla evlenmem!!!evlilik tamamen şans işi canım.. hiç üzülme, belki bundan sonra hayatın yoluna girer.. bi daha da iyice tanımadan hayatına kimseyi alma..
Eşim kuzu olmuş durumda, bakalım sözler verildi ama...Denemeye değer bence :)
son bi şans ver bakalım.. değişirse ne ala, değişmezse güle güle..Eşim kuzu olmuş durumda, bakalım sözler verildi ama...
Aynen öyle, inşallah düzelir.son bi şans ver bakalım.. değişirse ne ala, değişmezse güle güle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?