Çok üzgünüm....

önce ki konularınıza baktım. nişanlılık döneminde patlak vermiş sorun. bi kerede ayrılma noktasına gelmişsiniz. aslında herşey bu kadar ortadayken neden bağları koparmadınız?
Nişanlıyken eltim ve görümcemle sorun yaşamış ve eşime restimi çekmiştim. Sonra her şey benim istediğim gibi oldu, Allah var ondan sonra ne görümcemle ne de eltimle sorun yaşamadım.

canım peki ne kadar süre nişanlı kaldınız, mesela hemen hergün vakit geçirdiniz mi? tanımadan mı evlendiniz? oysa ben senin geçenki konunda onu çok sevdiğini sanmıştım..
Nişanlıyken hiç doğru düzgün vakit geçiremedim. Babam beni nişanlımın yanına göndermez, nişanlım gelince saat koyardı. O yüzden eşim babamı sevmemeye başladı. Sırf babam kendi adına dedikodu, leke vs. Gelmesin diye yollamadı. Evliliğimizin başında eşim gercekten çok iyiydi. Şu son 10 gündür be oluyorsa oluyor. Bugün hep şunu düşündüm, biz de Avrupalılar gibi birlikte mi yaşasaydık?bizim erkeğimiz kadını elde edince topuklamasa, Batılı kadınlar kadar özgür olsak daha mı mutlu olurduk? Falan filan, kafam çok karışık.

canım birlikte yaşamakla alakası yok ama keşke daha çok vakit geçirseydiniz, hiç olmazsa ozaman gercek yüzünü görür vazgeçerdin.. az görüşünce kendini sana şirin gösterir bu çok kolay.. ama çok görüşünce bi yerde maskesi düşecekti.. nişanlıyken aynı şehirdemiydiniz?

Hayır canım değildik. Eşim çok titiz bir insan, ben de o kadar Dağınık ve pasaklı :) 6 ay sevgili, 6 ay nişanlı kaldık ama o titizliği bile farkedememişim... Birlikte yaşasaydık anca anlardık diye düşünüyorum.

evlilik tamamen şans işi canım.. hiç üzülme, belki bundan sonra hayatın yoluna girer.. bi daha da iyice tanımadan hayatına kimseyi alma..

canım senin eşin doktor, iyi maaş aıydur nasıl maddi sıkıntı yaşarsınız? benim bildiğim doktorlar 10.000 e yakın maaş alıyor.. yanlış mı biliyorum? ayıptır sorması nekadar alıyor?

üzüldüm
inşallah terapi işe yarar da mutluluğu tekrar yakalarsın

çok haklı bir düşünce... sevgiililk, nişanlılık insanalrın birbirini tanıması için var.. aynıe ve girmeden de kimin ne oldugu anlaşılmıyor, evlilik terapisti süper olmuş, çok işe yarar..

Bak işte bıktırdın adamı kaprislerinle olacağı buydu,hayırlı olsun :)))
şaka bir yana, siz ne kadar iyi bir eş olmaya çalışsanızda karşınıza çıkan erkek yanlışsa yürümüyor malesef. ne yazık ki günümüz erkeklerinin en az yarısı böyle.artık kimse hayat boyu sürsün diye evlenmiyor evdeki kadından daha çok dikkatini çeken biri gördüğü an adam pırrr uçuyor.ekonomik özgürlüğünüzün olması büyük avantaj

Evet, çokkk büyük bir avantaj. Ama boşanmalar da çok çok kalp Kırıcı . Şunu anladım ki kadınlar kolay boşanmıyor. Biz yuvamızı dağıtamıyoruz çok çok geçerli nedenler olmadıktan sonra.

" Edit: kayınvalidem geldi ve eşimin Ağzına tükürdü resmen, tüm yağlarımı eritti. Eşim arkadaşı vasıtasıyla bir aile terapisti buldu. Yarın gideceğiz bakalım. Ben de artık uzlaşmaya yanaşmayan taraf olmamak için kabul ettim. Bi de böyle deneyeceğiz" Kayınvalidenizin yaptığını tuttum Umarım her şey düzelir,hakkınızda hayırlısı .

Kayınvalidem çok ağladı, eşini kaybetmiş, kızı da boşanmıştı. Kıyamadım ben de...

evlilik tamamen şans işi canım.. hiç üzülme, belki bundan sonra hayatın yoluna girer.. bi daha da iyice tanımadan hayatına kimseyi alma..
Yok bundan sonra deliler gibi sırılsıklam körkütük aşık olmadan asla evlenmem!!!

Canım Allah yardımcın olsun üzüldüm yaşadıklarına,,İnşallah yoluna girer herşey öyle ya da böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…