Çok üzgünüm....

Bilmiyorum, yukarıda Allah var, öyle bir şey yapıyorsa da kendi bilir, en azından içim sızlamadan arkamı dönerim.

Ailemin yanına dönmeyeceğim canım. Artık benim hayatım böyle, düzenimi bozmayacağım.
Düzenini bozmamakla en iyisini yaparsın. Kendine güzel bir hayat kurarsın.
İnsan istiyor ki hiç bitmesin düzelsin. Yazının tamamını okudum belki bir umut ışığı bulurum diye. İnşallah bundan sonra hayat senin için çok çok güzel olur. İnşallah iyi insanlarla ve iyi olaylarla ıkarşılaşırsın hep.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten zor işleri var ama stresini bana eğlencesini arkadaşlarına yansıtıyor. Sabrım tükendi, hak ettiğim hayat bu değil...

Inşallah... Bilmiyorum içim rahatladı, çok dolmuştum çok yalnızdım. Daha iyi olacak çünkü beni üzen insan hayatımda olmayacak.

Çok teşekkür ederim.. Evlilikte kavga eksik olmayınca kendimi hazırlamıştım bu bir gün olacaktı. Sizinle beraber daha güçlüyüm Allah razı olsun.
Hiç canını sıkmaya değmez inanki. Kaybeden o olacaktır. Ama aldatma konusuna gelince hastahane ortamı çok farklı. Evli insanların yasak ilişki yaşadığı durum çok fazla oluyor. Dikkat et derim.

Hiç canını sıkmaya değmez inanki. Kaybeden o olacaktır. Ama aldatma konusuna gelince hastahane ortamı çok farklı. Evli insanların yasak ilişki yaşadığı durum çok fazla oluyor. Dikkat et derim.
Varsa unutması daha kolay olur benim için. Kendi bilir, evden kovdum artık istediğini yapabilir.

şimdi atar yapacak ama iş ciddiye binince özürlerle gelecek işte en önemli olan kısım o zaman işte.kararın arkasında durmak çok zor.hele ki karşında ki ağlayıp sızlayınca.

öfkesini kontrol edemiyor herhalde . öfke kontrolü için bir dr gitmesi gerek diye düşünüyorum .ama evlendiğinizden beri babanızın onu aramaması da doğru değil . yani biz gün içinde pek çok kişiyi arıyoruz . damatlarını aramamaları tuhaf geldi . bu farkettirmese bile içten üzmüş ve istenmediğini düşündürmüş olabilir.

şimdi atar yapacak ama iş ciddiye binince özürlerle gelecek işte en önemli olan kısım o zaman işte.kararın arkasında durmak çok zor.hele ki karşında ki ağlayıp sızlayınca.
evet öfke Kontrolü hiç ama hiç yok, o an eline verseniz parçalayabilir.

nasıl tanıştınız eşinizle? görücü usulü mü evlendiniz? iyice tanıdınızmı evlenmeden önce?

Üzülmenizi istemem ama bu herif bir filmler çeviriyor.

Dayım da metresinden yüz bulamayınca yengemi tartaklamıştı.Sizin adam da kudurmuş bence.
Telefonu elimin altında, çaktırmadan takipteyim. Falso verirse inan benim için vazgeçmek daha kolay olacak, en azından ikilemde kalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…