- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Bilmiyorum, yukarıda Allah var, öyle bir şey yapıyorsa da kendi bilir, en azından içim sızlamadan arkamı dönerim.Çok etkilendim okuyunca. Buradan bunları söylemek kolay gelebilir size fakat ne olur sizi hırpalamasına izin vermeyin.
Her işi siz yapıyorsunuz, çalışıyordunuz, hayat arkadaşlığını yaşamıyorsunuz da neden duruyorsunuz öyleyse ?
İyileştirilebilir evliliklerde sabır gerekli ancak sizin eşiniz oldukça sınırları aşmış.
Ve maalesef ki böyle birden değişen erkeklerin çoğu aldatıyor olma ihtimali yüksek oluyor ya da sizden tamamen soğumuş yolunu arıyordur.
Umarım sozlerimle sizi daha çok uzmemişimdir.
En kısa surede bu yaralarınızın kapanmasını dilerim.
Düzenini bozmamakla en iyisini yaparsın. Kendine güzel bir hayat kurarsın.Ailemin yanına dönmeyeceğim canım. Artık benim hayatım böyle, düzenimi bozmayacağım.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten zor işleri var ama stresini bana eğlencesini arkadaşlarına yansıtıyor. Sabrım tükendi, hak ettiğim hayat bu değil...çok metanetli, nickiniz gibi nazenin bir bayana benziyorsunuz.
doktorlar okudukaları bölüm zor olduğu için mi yaptıkları işin zorluğundan mıdır bilmem böyle sıyırık oluyor çoğu.
doğru bir karar vermişsiniz.
inş sizi rahatsız etmez.
Inşallah... Bilmiyorum içim rahatladı, çok dolmuştum çok yalnızdım. Daha iyi olacak çünkü beni üzen insan hayatımda olmayacak.Düzenini bozmamakla en iyisini yaparsın. Kendine güzel bir hayat kurarsın.
İnsan istiyor ki hiç bitmesin düzelsin. Yazının tamamını okudum belki bir umut ışığı bulurum diye. İnşallah bundan sonra hayat senin için çok çok güzel olur. İnşallah iyi insanlarla ve iyi olaylarla ıkarşılaşırsın hep.
Hiç canını sıkmaya değmez inanki. Kaybeden o olacaktır. Ama aldatma konusuna gelince hastahane ortamı çok farklı. Evli insanların yasak ilişki yaşadığı durum çok fazla oluyor. Dikkat et derim.Çok teşekkür ederim.. Evlilikte kavga eksik olmayınca kendimi hazırlamıştım bu bir gün olacaktı. Sizinle beraber daha güçlüyüm Allah razı olsun.
Varsa unutması daha kolay olur benim için. Kendi bilir, evden kovdum artık istediğini yapabilir.Hiç canını sıkmaya değmez inanki. Kaybeden o olacaktır. Ama aldatma konusuna gelince hastahane ortamı çok farklı. Evli insanların yasak ilişki yaşadığı durum çok fazla oluyor. Dikkat et derim.
Ailemin yanına dönmeyeceğim canım. Artık benim hayatım böyle, düzenimi bozmayacağım.
Ailemin yanına dönmeyeceğim canım. Artık benim hayatım böyle, düzenimi bozmayacağım.
şimdi atar yapacak ama iş ciddiye binince özürlerle gelecek işte en önemli olan kısım o zaman işte.kararın arkasında durmak çok zor.hele ki karşında ki ağlayıp sızlayınca.
evet öfke Kontrolü hiç ama hiç yok, o an eline verseniz parçalayabilir.öfkesini kontrol edemiyor herhalde . öfke kontrolü için bir dr gitmesi gerek diye düşünüyorum .ama evlendiğinizden beri babanızın onu aramaması da doğru değil . yani biz gün içinde pek çok kişiyi arıyoruz . damatlarını aramamaları tuhaf geldi . bu farkettirmese bile içten üzmüş ve istenmediğini düşündürmüş olabilir.
Amin canım sağ olasın...Allah yardımcın olsun
Amin canım sağ olasın..umarım en hakın zamanda doğru kararu verirsiniz
nasıl tanıştınız eşinizle? görücü usulü mü evlendiniz? iyice tanıdınızmı evlenmeden önce?Çok korkuyorum, iri yarı adam. Dün kabusu yaşadım resmen, Allah kimseye yaşatmasın ki babamdan fiske yemedim, bu yaşıma kadar kimse el kaldırmamıştı bize. Tüm hıncını, öfkesini bana kusuyor, çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok, boşansam bile eksikliğini yaşayacağımı sanmıyorum.
Evet çok soğudu ve bu çok ani oldu.
Evet görücü usulü evlendik, şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim.nasıl tanıştınız eşinizle? görücü usulü mü evlendiniz? iyice tanıdınızmı evlenmeden önce?
Telefonu elimin altında, çaktırmadan takipteyim. Falso verirse inan benim için vazgeçmek daha kolay olacak, en azından ikilemde kalmam.Üzülmenizi istemem ama bu herif bir filmler çeviriyor.
Dayım da metresinden yüz bulamayınca yengemi tartaklamıştı.Sizin adam da kudurmuş bence.
önce ki konularınıza baktım. nişanlılık döneminde patlak vermiş sorun. bi kerede ayrılma noktasına gelmişsiniz. aslında herşey bu kadar ortadayken neden bağları koparmadınız?Amin canım sağ olasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?