Çok üzgünüm:((

Rossss68

Herkes kalbinin ekmeğini yer!!!
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
1.514
2.211
133
31
Kizlar herkeze merhaba.
Benim bir derdim var ve size danışmak istiyorum. Ben ailemden uzaktayim. Yani 2.30 saat var aramızda. Ve ben 1 senedir annemgile gitmedim. Onlar da 1 kere geldi bana. Ama eşim her seferinde bana tamam nisanda gidelim.
Tamam izinli olunca gidelim diye oyalayip durdu.
Ve en son ramazan bayramından sonra 1 hafta kal. Kurbandan sonrada biraz kal dedi. Bende tamam dedim. Ama bu gün kahvaltıda tartıştık kalma konusu yüzünden. Oda bana kalamazsın dedi. İtekledi beni çocukların önünde. Halen büyük oğlum sarıldı bana ağlama anne diye.
Bende çocukları aldım ve ablamın evine gittim. Bize yakın oturuyor ablam.
Şimdi ben ne yapmalıyım. Lütfen bana bi akıl verin.
Ayrıca eşimin ailesi bize 10 dk mesafede ve biz hiç yoktan haftada 3 kere gidiyoruz onlara ve ben de ailemi çok özlüyorum.

tekmi gondermio yoksa hicmi gitme diyo

Niye oyalıyor,istemiyorsa istemiyorum kalmanı niye demiyor,fikrin var mı?
Yok işte ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Böyle her seferinde. Ailem bize gelincede surat asıyor. Ama inaninki ailem ona hiç bişey yapmıyor .

sen ailene gidene kadar onun annesine gitmeyeceğini söyle. eğer zorla götürürse eşinin ailesinin evinde konuyu açıp tartışma çıkar.
Zaten diyorum mecbursun diyor. Ve ben eşimin ailesine bunları söylesem onlara gün doğar. Çünkü biz onlardan ayrılalı 1 sene oldu ve en ufak bir tartışmada benimle dalga geçiyorlar ve hemen işte ayrıldınız yapamıyorsunuz diyorlar.

2.5 saatlik yol olsa ben ayda bir giderim.
Ama 17 saatlik yoldayiz maalesef.
Tipik uyuz koca. Heo ben ve ailem olsun kizin ailesimi olur hic? Gökten zenbille iniyoruz cunku anasiz babasiz.

2.5 saatlik yol olsa ben ayda bir giderim.
Ama 17 saatlik yoldayiz maalesef.
Tipik uyuz koca. Heo ben ve ailem olsun kizin ailesimi olur hic? Gökten zenbille iniyoruz cunku anasiz babasiz.
Valla ne yapacağımı bilmiyorum ablamgilde ağlayip duruyorum. Ben ne yapmalıyım lütfen bir akil verirmisiniz?

o zaman dikkat et bu bir oyun olabilir. kaynanan sana, eğer annenleri devamlı görmek istiyorsan tekrar benle kalmalısın, ben sana yardım ederim gibisinden bir teklifte bulunabilir, yada eşin.

Valla ne yapacağımı bilmiyorum ablamgilde ağlayip duruyorum. Ben ne yapmalıyım lütfen bir akil verirmisiniz?
Biz ne desek yanlis olur. Hani bi atasozu vardir.
"Bekara kari bosamak kolay" diye. Biz kizginlikla oyle boyle deriz boyle durumlarsa bi bakmissin bosanmissiz bi bakmissin atarlanmis giderlenmis kavga etmissiz. Ama iste sen evlisin ve sana ne deseknyanlis yonlendirmis oluriz. Evet aslinda burda bir cok konuda ben olsam boaanirim diye yorumlar yapmissizdir sinirden ama dogru bir yorum degil.
Kendi varligini kabullendirmen gerek.
Sende bir breysin ve ailen var ayni onun ailesi oldugu gibi. Benim ablam sirf bu yuzden bosandi. Kendi calisiyordu ablam ama kendi parasini harcayamiyordu bizlere gondermek istemiyordu ablamda bosandi.

Yok ben sadece ne yapmam gerektiğini bilemiyorum kafam çok karışık.

Bakhele sen şu adama kendi haftada üç kere görüyor ailesini sen senede bir yok öyle yağma sende inat git ona madem kalma diyor kalma haftada bir iki kere sabah yedid otobüse binsen onda ordasın akşama kadar kal akşamda altıda bin sekiz dokuzda evdesin ama bunu haftada bir iki yap sonra kalmıyorm dersin sorun çukarırsada oda ailesini göremez o zamn gidip görmesin diye elinizdn geleni yapın gıcık oldm yaa

Oncelikle güçlü ol. Calisiyor musun? Maddi imkanın nasil? Yoksa bir ise gir elin para tutsun ama eşine verme. Anneme gitmek istemiyorum deme, biletini al ve git. Kv ye de bahane bulup gitme. İşin olsun, yemeğin olsun, çamaşırın olsun. Belediye kurslari var onlara katilabilirsin. Boş kalma yani. Şöyle ozetleyeyim kavga etme ama dediğini yap. O ne derse desin kulağını tika. Azıcık dikkafali ol ya.

Hayır çalışmıyorum. Iki tane çocuğum var. Ama liseyi dışardan okuyorum. Inşallah bitince çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…