- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
9 yaş mı 16 yaş 25 yaş bu yasa dişi....Aileniz her şeyi bilsin. Yetişkin bir insan değilken bir yetişkinin alması gereken kararları almışsınız. Aileniz kararı size bırakmış bir çocuğa. Aslında onlarada müstehak. 16 yaşındaki kızını 9 yaş büyük bir adamla evlendirirsen böyle hasret kalırsın sene de 1 kere ya görür ya görmezsin.
Bence hala yetişkin sayılmazsınız, kendi ayaklarınız üzerinde de duramıyorsunuz o yüzden ailenizin desteğine ihtiyacınız var. Ailenizin durumdan haberi olmasını sağlıyorsunuz. Eve dönmenizi tavsiye etmem. Kürkçü dükkanına döndü derler. Sahipsiz sanırlar ki aslında sahipsiz gibi kalmışsınız. Ailenizin yanına gitme şansınız varsa gidin 1 hafta kafa dinleyin derim.
9 yaş mı 16 yaş 25 yaş bu yasa dişi....
18 yas alti yasak benim bildigim ama enin degilim ne olursa olsun bir aile buna nasil müsade veriri aklim almiyorEmin değilim ama aile izni olunca sıkıntı olmuyor sanırım.
yazık çok üzüldüm...annemler gelse benim kide şehir dışına izin vermiyor annemler memlekete gidiyor çok özlüyorum...zor allah kolaylık eşinize insaf ve vicdan versin inşallahKizlar herkeze merhaba.
Benim bir derdim var ve size danışmak istiyorum. Ben ailemden uzaktayim. Yani 2.30 saat var aramızda. Ve ben 1 senedir annemgile gitmedim. Onlar da 1 kere geldi bana. Ama eşim her seferinde bana tamam nisanda gidelim.
Tamam izinli olunca gidelim diye oyalayip durdu.
Ve en son ramazan bayramından sonra 1 hafta kal. Kurbandan sonrada biraz kal dedi. Bende tamam dedim. Ama bu gün kahvaltıda tartıştık kalma konusu yüzünden. Oda bana kalamazsın dedi. İtekledi beni çocukların önünde. Halen büyük oğlum sarıldı bana ağlama anne diye.
Bende çocukları aldım ve ablamın evine gittim. Bize yakın oturuyor ablam.
Şimdi ben ne yapmalıyım. Lütfen bana bi akıl verin.
Ayrıca eşimin ailesi bize 10 dk mesafede ve biz hiç yoktan haftada 3 kere gidiyoruz onlara ve ben de ailemi çok özlüyorum.
sehir dışına izin vermiyir mu? hergun hir yasima giriyorum su kk.da. yaslandirdiniz beni yavyazık çok üzüldüm...annemler gelse benim kide şehir dışına izin vermiyor annemler memlekete gidiyor çok özlüyorum...zor allah kolaylık eşinize insaf ve vicdan versin inşallah
tek başıma zor izin veriyor vermiyorsehir dışına izin vermiyir mu? hergun hir yasima giriyorum su kk.da. yaslandirdiniz beni yav
Hala ne yapmam gerekiyor bilmiyorum diyorsun? Çek git annene ya. Ne kocaymis Yarabbim sanki bulunmaz hint kumaşı. Azıcık kendi kıymetini bilmeyi denesen?Aramadı bilmiyorum ablamgildeyim zaten ama çok kötü bir durumdayim. Daha önce hiç evden ayrılmamiştim. Hep alttan aldim. Hep ben adim attim barismak için. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Izin almayin. Ya lütfen su erkeklere bir haltmis gibi davranmayin. O izin alıyor mu?tek başıma zor izin veriyor vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?