Çok üzgünüm:((

Akrabam memleketten 2,5 saat uzakta evli. Iki haftada bir gelir. Evlendiginden beri böyleydi. Eşinden izin almaz. Özledim der gelir. En başta eşi bik bik yapiyordu şimdi alıştı ama. Konu sahibi esinde alısir;-)

Anlamıyorum gerçekten16 yaşında bir çocuğa evlilik için senin kararın diyen aileyi. Onlar seni gözdençıkarmış canım Cokta gitmek için hırpalama kendini. 16 yaşında mahkeme kararı ile babası imza atıp evlenilen eşe eşi hiçte saygı falan duymaz. Uzuldum gerçekten. 16Yaş ya. Üniversite seçiminde bile cocuklar uçarı düşünmesin diye defalarca seçeceği bölüm hakkında bilgi veriyoruz ki evlilik ya bu

Ailemle aramda 6 saat mesafe var. Ne zaman özlesem, tabi işimden izin alabilirsem giderim. Eşimin bu konuda bana karışmaya hakkının olmadığını düşünürüm her zaman. Sadece şu zaman gideceğim diye bilgi veririm o kadar. Üstelik bu ramazan bayramının tamamını babam ve kardeşimle geçireceğimi eşime 1 ay önceden söyledim (annemizi kaybettik ve ilk bayramımız onsuz).

İlk hatanı 16 yaşında evlenerek yapmışsın
neyse olan olmuş sen bu öküzün totosunu kaldırmışsın zamanında herşeye tamam dersen hiç sesini çıkartmassan böyle olur
hem kendi ailesine haftada 3 gün git senin aileye gelince gitme çüş derim ben bu adama

iizn almadan ben gidiyorum diyeceksin.
adamın keyfini mi bekleyeceksin.
bak senin de çocukların var. yarın öbürgün aynısı olsa eminim çok üzülürsün.

2,5 saatlik yol nedir yahu ne kadar şımarık eşiniz biz İstanbul'da bir uçtan bir uca metrobüsle anca 3 saate gidiyoruz haftalık bile olabiliyor bu durumlar insan hiç gidemese ayda 1 kere gider yani ne kadar abartmış 1 senedir göremiyorsunuz ve eşinizin git demesini bekliyorsunuz inşallah bir yol bulunur çok üzüldüm Siz neden haftada 3 kere gidiyorsunuz sizi senede 1 kere bile göndermeyen adamın ailesinin yanına

Ben de aileme 2buçuk saat uzağım. Ayda bir muhakkak gideriz, daha fazlası da olur hatta.

Size üzüldüm, haklısınız.
Takıldığım şey neden evden gittiniz?
Amaçsızca bir anda almış gibisiniz bu kararı.
Bişey değişmeden geri dönüp devam etmeyin bari.
Tutarlı olursunuz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…