- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
AynenOncelikle güçlü ol. Calisiyor musun? Maddi imkanın nasil? Yoksa bir ise gir elin para tutsun ama eşine verme. Anneme gitmek istemiyorum deme, biletini al ve git. Kv ye de bahane bulup gitme. İşin olsun, yemeğin olsun, çamaşırın olsun. Belediye kurslari var onlara katilabilirsin. Boş kalma yani. Şöyle ozetleyeyim kavga etme ama dediğini yap. O ne derse desin kulağını tika. Azıcık dikkafali ol ya.
Evet. Ama işte hep bi engel koyuyor gitmemem için.Aksaraylisin galiba gönlünü yap git derim ben aile bu baska seye benzermi
Hayir muhtemelen biliyor ablamgilde olduğumu.Arayip sormadi mi bugun hic?
Evet. Ama işte hep bi engel koyuyor gitmemem için.
Aramadı bilmiyorum ablamgildeyim zaten ama çok kötü bir durumdayim. Daha önce hiç evden ayrılmamiştim. Hep alttan aldim. Hep ben adim attim barismak için. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Bilsin bilmesin. O merak edip aramadan eve gitmeyin. Ailenize gitmeyi de sart kosun.
Aramadı bilmiyorum ablamgildeyim zaten ama çok kötü bir durumdayim. Daha önce hiç evden ayrılmamiştim. Hep alttan aldim. Hep ben adim attim barismak için. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yani çocuklari giydirdim hiç birşey demeden kapiyi çekip çıktim.Evi terk eder gibi mi ciktiniz? Yani yoksa olur ya biraz rahatlayatim ayni ortamda olmayalim gerginiz ikimiz gibi mi ciktiniz? Esinizin gozunde hangisi? Eger terk eder gibi ciktiysaniz lutfen aksam geri siz donmeyin o gelsin arasin vs. Cunku diger turlu kendin gittin geldin olacak.
o zaman terk degil bu evinize donunYani çocuklari giydirdim hiç birşey demeden kapiyi çekip çıktim.
Ama hiç geri dönmek istemiyorum. En azindan bir arasin istiyorum.o zaman terk degil bu evinize donun
Yok canim daha bu sene gidecek buyuk anasınıfına yani her zaman müsaitim.ama anlamiyor işte hep bir engel çikariyor.çocukların okulu vs varsa yazın çek git
anladığım zaten çalışmıyorsun
madem öyle gelsin alsın babandan
gelip alıncaya kadar kal
ama bir de şu aşamada zaten gitmiyorsanız bunun tartışmasını açmayın
gidileceği zaman hazırlanın ne kadar kalınacak kavgasını da o zaman edersiniz
Yok canim daha bu sene gidecek buyuk anasınıfına yani her zaman müsaitim.ama anlamiyor işte hep bir engel çikariyor.
Bilmiyorum üstelik babam oraya gittiğimde veya babamgil geldiğinde harçlık verir yani parasiz birakmaz.o zaman bir dahaki senelerde daha zor
para mı yok
ailesine gitti kaldı diye laf mı ederler
derdi ne o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?