Çok üzgünüm:((

Aynen

ailene gidemiyorsan sizde onun ailesini haftada 3 defa degil hic gitmeyin.aileniz niye hic sesini cikarmiyor baban damadini arasin kizimi gonder yada birlikte gelin kizimizi torunlarimizi ozledik.sizde olmasi gereken normal durum ne biliyormusun.ramazan kurban bayramlarinda esinizle gelip buyukleri ziyaret etmek.birde 15 tatil ve yaz tatillerinde gelmeniz gerekir.esin onlara gelmesede olur.cok sinir bozucu bir erkek annesiz babasiz uzun sure yapabilir ama kiz cocugu oylemi degil daha hassas kirilgan.2.5 saati ne dert etmis cok kizdim..benim gorusum evinize gidip sakin sakin konusmak ve onu guzelce ikna etmek..Allah merhamet vicdan versin.

Sana siddet uygulayan, düne kadar seni asaglayan annesinin yaninda birakan, seni annen ile ayiran"adam" ile neden bosanmadin, üstüne cocuk yaptin?

Ve niye bu kadir bagimlisin ona? Cocuklarini al, atla otobüse git ailenin yanina. Yetiskin bir kadinsin. Kendi kararlarini gayet verebilirsin.

Bilsin bilmesin. O merak edip aramadan eve gitmeyin. Ailenize gitmeyi de sart kosun.
Aramadı bilmiyorum ablamgildeyim zaten ama çok kötü bir durumdayim. Daha önce hiç evden ayrılmamiştim. Hep alttan aldim. Hep ben adim attim barismak için. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Aramadı bilmiyorum ablamgildeyim zaten ama çok kötü bir durumdayim. Daha önce hiç evden ayrılmamiştim. Hep alttan aldim. Hep ben adim attim barismak için. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Evi terk eder gibi mi ciktiniz? Yani yoksa olur ya biraz rahatlayatim ayni ortamda olmayalim gerginiz ikimiz gibi mi ciktiniz? Esinizin gozunde hangisi? Eger terk eder gibi ciktiysaniz lutfen aksam geri siz donmeyin o gelsin arasin vs. Cunku diger turlu kendin gittin geldin olacak.

Yani çocuklari giydirdim hiç birşey demeden kapiyi çekip çıktim.

çocukların okulu vs varsa yazın çek git

anladığım zaten çalışmıyorsun

madem öyle gelsin alsın babandan

gelip alıncaya kadar kal

ama bir de şu aşamada zaten gitmiyorsanız bunun tartışmasını açmayın

gidileceği zaman hazırlanın ne kadar kalınacak kavgasını da o zaman edersiniz

Yok canim daha bu sene gidecek buyuk anasınıfına yani her zaman müsaitim.ama anlamiyor işte hep bir engel çikariyor.

Daha 21 yaşındasın ve 2 çocuğun var. Acelen neydi bu kadar erken yaşta evlenip 2 çocuk yapmışsın. Üzüldüm durumuna, insan ailesini görmek istese her şey yapar. Kocan ne hakla engel olur en başında tepkini göstermediğin için şuan bu durumdasın.

Şimdiye kadar sesini çıkarmayıp yemeğini ütüsünü vs yapmışsındır, iki de evlat vermişsin. Adam bakmış o ne dese ne yapsa sineye çekiyorsun oh zannedersin kral. Şu an bile ne duruyorsun ki anlamıyorum git ailenin yanına işte. O pişman olup kıymetini anlayana kadar da Dönme. Gelsin biraz sürünsün kapında. Bugün itekleyen yarın kötekler ..

o zaman bir dahaki senelerde daha zor

para mı yok

ailesine gitti kaldı diye laf mı ederler

derdi ne o zaman
Bilmiyorum üstelik babam oraya gittiğimde veya babamgil geldiğinde harçlık verir yani parasiz birakmaz.

Böyle pislikler madem gidip kimsesi olamayan bir kızla evlensinler ama yok iyi aile kızı olcak. ..( bu arada kimsesi olmayanlar kötüdür diye bişey anlaşılmasın lüften)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…