Bu arada profil resmindeki kız çocuğu da pek güzel he. :)
ilgilendiği kadar siz de ilgilenin çocuğunuzu hep mesafeli tutun madem masraf olarak görüyor. Çocuğun sevgisinden de mahrum kalsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Ben anlayamıyorum ya torunu nasıl masraf olarak görüyorlar.Ona da yapmadı bi şey canım. Bilgi vermiyorum, onunda sorduğu yok zaten, merak etmiyor. Hiçbir eksiği kalmadı her şeyi tam dedim ona zaten. Oda mutlu oldu 'iyi bize masraf çıkmayacak ' dedi yüzüme karşı
Ay :) deme öyle ya, güzeldir güzel :) Allah bağışlasın.sen bir de benim gerçek kızımı gör dünya güzeli ( yazan anne kirpi)
bana da gökten zembille indi ciddiyim aynı senin gibi diyordum.iniverdi kafamaAy :) deme öyle ya, güzeldir güzel :) Allah bağışlasın.
Benim bir kızım bile yok, onu bırak kocam bile yok, kocayı bırak sevgilim bile yok, onu da geç flörtüm yok, son olarak hoşlandığım biri bile yok. :)
Bana da insin ne olur. Mümkünse bir evin bir oğlu olsun, karizmatik olsun, komik de olursa iyi olur. Saygılar.bana da gökten zembille indi ciddiyim aynı senin gibi diyordum.iniverdi kafama
allah gönlüne göre versinBana da insin ne olur. Mümkünse bir evin bir oğlu olsun, karizmatik olsun, komik de olursa iyi olur. Saygılar.
evet, ne olduface kullanıyor mu KV
yazdım cevabını yukarda diğer arkadasa bulursan okuevet, ne oldu
yaparım aslında ama bu sefer listemdeki diğer kişilere sanki görmemişlik gibi olur :) bide nazara gelirim diye korkuyorumyok kız alınan hediyeleri koysun da iyice kudursun dediydim.kadının kalbi taşlaşmış.bir hediye alsın bir sadaka versin yumusasin bu kalp ama ne gezer ancak bakıp bakıp kudurur
Allah korusun kalbini temiz tutyaparım aslında ama bu sefer listemdeki diğer kişilere sanki görmemişlik gibi olur :) bide nazara gelirim diye korkuyorum
sorma canım sorma ...biz okuyanlar olarak sinirleniyoruz da, sizin ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum.
gerçekten böyle gaf olmaz.
ilk söyledikleri bile yeterince kötü iken, telefonda söylediği kabul edilemez.
yok yok hiç yapma..herkes yapar kenide yapar.benim annem çeyiz dizer gibi bebeğime eşay hazırladı.kvalidem bikaç parça bişey almıştı.doğuma yakın geldiklerinde herkes sermişti eşyasını.ağzı açık kalmıştı .yaparım aslında ama bu sefer listemdeki diğer kişilere sanki görmemişlik gibi olur :) bide nazara gelirim diye korkuyorum
söylüyorum sen beni üzmeye mi çalışıyorsun falan diyorum ama kadın anlamıyor aynen devam valla iyicenefret etim artık yaaİlkinden cevabini yapiştirsaydin ya, seni kiran insani sen neden kirmamak icin ugrasasin? Ezdirmeyin kendinizi valla konulari okudukca sinirleniyor insan!
ohh iyi olmuş,bizimkide biraz mahcup olup utansa keşkeyok yok hiç yapma..herkes yapar kenide yapar.benim annem çeyiz dizer gibi bebeğime eşay hazırladı.kvalidem bikaç parça bişey almıştı.doğuma yakın geldiklerinde herkes sermişti eşyasını.ağzı açık kalmıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?