çok üzüldüm( bir kayınvalide faciası)

Ona da yapmadı bi şey canım. Bilgi vermiyorum, onunda sorduğu yok zaten, merak etmiyor. Hiçbir eksiği kalmadı her şeyi tam dedim ona zaten. Oda mutlu oldu 'iyi bize masraf çıkmayacak ' dedi yüzüme karşı
ilgilendiği kadar siz de ilgilenin çocuğunuzu hep mesafeli tutun madem masraf olarak görüyor. Çocuğun sevgisinden de mahrum kalsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Ben anlayamıyorum ya torunu nasıl masraf olarak görüyorlar.

sen bir de benim gerçek kızımı gör dünya güzeli ( yazan anne kirpi )
Ay :) deme öyle ya, güzeldir güzel :) Allah bağışlasın.
Benim bir kızım bile yok, onu bırak kocam bile yok, kocayı bırak sevgilim bile yok, onu da geç flörtüm yok, son olarak hoşlandığım biri bile yok. :)

bana da gökten zembille indi ciddiyim aynı senin gibi diyordum.iniverdi kafama

biz okuyanlar olarak sinirleniyoruz da, sizin ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum.
gerçekten böyle gaf olmaz.
ilk söyledikleri bile yeterince kötü iken, telefonda söylediği kabul edilemez.

İlkinden cevabini yapiştirsaydin ya, seni kiran insani sen neden kirmamak icin ugrasasin? Ezdirmeyin kendinizi valla konulari okudukca sinirleniyor insan!

ağzından zehir saçıyor resmen...hiç kafana takma..Rabbim sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin sana...

benimde bir düşüğüm oldu.benim kvalide cok patavatsızlık etti.işte ben ağaca tırmanırdım yinede düşmezdi en basitlerinden biri..cahilliğine ver.üzülme..kuzunu kucağına alınca herşeyi unutuyorsun.

yok kız alınan hediyeleri koysun da iyice kudursun dediydim.kadının kalbi taşlaşmış.bir hediye alsın bir sadaka versin yumusasin bu kalp ama ne gezer ancak bakıp bakıp kudurur
yaparım aslında ama bu sefer listemdeki diğer kişilere sanki görmemişlik gibi olur :) bide nazara gelirim diye korkuyorum

biz okuyanlar olarak sinirleniyoruz da, sizin ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum.
gerçekten böyle gaf olmaz.
ilk söyledikleri bile yeterince kötü iken, telefonda söylediği kabul edilemez.
sorma canım sorma ...

yaparım aslında ama bu sefer listemdeki diğer kişilere sanki görmemişlik gibi olur :) bide nazara gelirim diye korkuyorum
yok yok hiç yapma..herkes yapar kenide yapar.benim annem çeyiz dizer gibi bebeğime eşay hazırladı.kvalidem bikaç parça bişey almıştı.doğuma yakın geldiklerinde herkes sermişti eşyasını.ağzı açık kalmıştı .

İlkinden cevabini yapiştirsaydin ya, seni kiran insani sen neden kirmamak icin ugrasasin? Ezdirmeyin kendinizi valla konulari okudukca sinirleniyor insan!
söylüyorum sen beni üzmeye mi çalışıyorsun falan diyorum ama kadın anlamıyor aynen devam valla iyicenefret etim artık yaa

ohh iyi olmuş,bizimkide biraz mahcup olup utansa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…