çok üzüldüm( bir kayınvalide faciası)

Şöyle densiz insanlar eşinizin annesi bile muhatap olmayın, telefonlaşmayın
Zaruri ziyaretlerde eşinize eşlik edin sadece
Terbiyesizmiş
aynen canım, bir süre görüşmeyi düşünmüyorum zaten, ararsa da açmıcam telafonlarını

:) yaa gülüyorum artık kusura bakma, öfkemi bu denli paylaşmanız hoşuma gidiyor

degıstırdım canım sımdı kadın yüzünden siteden banlanmayayım içim içim ettım beddualarımı. az bile. sırf mutsuz etmek uyuz etmek için demiyorlarsa yüzüme tükür.

allah izin verirse doğum yaptıktan sonra , bak senin doğacağından ümidin yoktu ama doğdu allaha şükür demek istiyorum

ben gorusmem ya boyle insanlarla kayınvalidem olsun hic farketmez kendi annem yapsa onlada araya mesafe koyarım cunku bile bile can acıtmak icin yapıyor belli

aynen canım, bir süre görüşmeyi düşünmüyorum zaten, ararsa da açmıcam telafonlarını
Az kalmış takma kafana her cins insan var maalesef, mümkün olduğunca az konuş böylesiyle
Allah kolay doğum nasip etsin, kuzunla nice mutlu anıların olsun inşallah

Az kalmış takma kafana her cins insan var maalesef, mümkün olduğunca az konuş böylesiyle
Allah kolay doğum nasip etsin, kuzunla nice mutlu anıların olsun inşallah
inşallah canım benim çok sağol güzel dileklerin için

allah izin verirse doğum yaptıktan sonra , bak senin doğacağından ümidin yoktu ama doğdu allaha şükür demek istiyorum
tek lafla yetinme ama. elinde müthiş koz var. bunu kullanmalısın. bebekle ilgili hiçbirşeye karıştırma. inanıyorum yaparsın

evlerden ırak bu ne ya böyle kaynana düşman başına

Bu kadına vereceğin en güzel tepki görüşmemek açma telefonu çağırırsa işim var de gelirse mesafeli ol

Keşke telefonda mümkünse doguma kadar gözüme ggörünmeyin mazallah yediklerime zehir katıp bebegime kastedersiniz diyip suratına kapatsaydınız

Dengesiz ya Allah'ın izniyle hiç bişeyde olmaz 6 aylık artık bu saatten sonra düşmez sende gönlünü ferah tut boşver onu da hic takma bi daha bişey derse felaket tellallığı yapmaya başlamışsın anne de ama bende bebeğimde çok iyiyiz de

kv çokmu saf düşünmeden lafın nereye gideceğini bilmeden tartmadan konuşmuş olmak içinmi konuşuyor? yoksa cahilmi desem ..yoksa seni bilerek üzmeyemi çalışır anlam veremedim sende boşver , bu türdeki insanları anlamaya çalışma zaten ! zira akılllara ziyan sinirin bozulur vaktin heba vs ..uzar gider. Allahım sağlıkla kucağına bebeğini versin inşallah amin

amin canım inşallah

Sadece fesatlık ve kıskançlık diyosun ya herseymi ailem eşin dostum aldı kıskandı.insan degil böylesi hadi diyelim ilinde yanlişlıkla söyledi iki üç oldu dedin bunun tek bi açıklaması var oda seni kıskanıyor.rabbim kucağına saglık lı sıhhatli versin ben senin yerinde olsam mesafemi koyarım .eşimede derim ki anan önce nasıl konuşması gerektiğini öğrensin derim.boşver sen bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…