çok üzüldüm( bir kayınvalide faciası)

ohh iyi olmuş,bizimkide biraz mahcup olup utansa keşke
dert ettiğine değmez inan görmezden duymazdan gel.hamilesin hassaslıkta var.hamileliğin keyfini çıkar.geri gelmiyor o dönem

Bence kayınvaliden de zorunlu haller dışın da pek görüşme.. iyi niyetli olduğun düşünmüyorum. düşüncesiz, art niyetli, patavatsız ve kalpsiz.. Ne söylerse söylesin, hiç umurunda olmasın. Kıskançlıktan yapıyordur..

Canım maalesef kayinvalideler böyle.insan o kadar sinirleniyor yine de birsey diyemiyor.benim bebisim 3.5 aylik şimdi bile yok bu çocuk çok gelişmemiş mi yok doymuyor yok getir ben uyutayim.yani bunlara da alış eşine yansıtma çünkü aranız com bozulur maalesef benim eşimle aram bozuluyor ona söyledikce. Herşeyi kendilerinin bildiklerini sanıyorlar işte üzme kendini ..bi de hamileliğin son dönemlerinde bebekle ve kendinle ilgili kaygılarının artması çok normal benimde oyleydi

Bebeğin sağ sağlim doğsun o kadının burnundan getir ,hep ondan esirge fazla sevmesin kucağına zırtp pırt almasın sana müdahale etmesine izin verme sakın bırak kalbi kırılsa kırılsın lohusayken özellikle hastanede sürekli laf sok sonuçta yeni doğum yaptın sana kimse alınıp gücenemez bunu fırsat bil ard arda yardır laf sokmalarını çocuğunu sağ sağlim kıcağına alıp onu karşında gördüğnde daha da bi hınçlanman lazım o kadına karşı. Pis kıskanç , bebeğine doğacak ümidiyle bakmayan bu kadına sakın prim verme anneliğini eleştirmesinede izin verme hastane odasında eşinde yanındayken söyle ne varsa içinde inkar edemez nasıl olsa. Herkese sevdir ona sevdirme eşin laf ederse elini sürdürdüğüme dua et dersin.

ayyyy ayyy çok sinir oldum.kv işte ne olcak ondan sonra derler "neden kv gelin geçinemez" neden olcak patavatsızlıklarından,dangalaklıklarından,cahillliklerinden,burunlarını herşeye sokmalarından....
ben olsam o çocugum doğunca bırak bir iğne aldırmayı elletmezdim bile .gitsin o diğer oğlunun kıymetli çocugunu sevsin.
takma arkadaşım sen bugünlerin keyfini çıkar.dangalak de geç ama ben olsam bir had bildirme çıkışı yapardım.ne demek yaaa insan ele bile söylemez böyle bişeyi.
keşke o an orda çıkışı verseydin.ağzını topla ne diyorsun sen diye carlayıverseydin...

Ne kdar düşüncsizce laflar etmiş
Sen onu görmezden gel değişmez cunku
Kocanla mutluysan mecbur sabredeceksin

aynı lafı bana kayınvalıdemde dedı
hatta bıraz zorlandık bebegın tum alısverısını yaparken bu ay bıraz zorlandık canım ya derken esıme altından kalkamıcaksanız yapmasaydınız cocuk dedı
zaten sureklı esıme erken cocuk yapmayın deyıp duruyordu

ben naptım tamamen gorusmeyı kestım telefonlarına cıkmadım,esımı aradı nıye telı acmıyor dıye ... esımde bu son aylarında sadece huzur ıstıyor haklı olarak oyuzden onun canını sıkan herseyden uzak durmasını ben ıstedım dedı esımde annesıne ...

bende o kadar aglamıstım kı senı coook ıyı anlıyorum hatta ogun uzuldugum ıcın heralde kızım hıc hareket etmedı korkumda hastaneye gıttım ya ona bırsey olduysa dıye

hıc takma kafanı cahıl ıste allah onu bıldıgı gıbı yapsın ona havale et ..

saglıkla sıhhatle dogucak yavrun konus onunla oksa karnını hıc endıselenme :)

Benmi çok iyi niyetli düşünüyorum bilmiyorum ama sanki bana üzüntüsünden yaptığı patavatsız ligi farketmemiş gibi geldi..
Oda çok üzülmüş ama sizin daha çok üzüldüğünuzu düşünmediği için böyle saçma sapan gaflar yapmış gibi..ikiciyide kaybetmeniznden de korktuğu için iyice saçmalamış. .
Takılmayın bence fazla..

NEDEN KENDİNDE DEİLSİN O KADININ HER DEDİĞİ OLUYO MU ki? lütfen boyle kadınlara ititbar etme fazla bişeyini anlatma... boşverrrr....

Boş ver sen onu öyle düşünse le söylemez insan

Eşim bizim bebeğe 7-8 aylık olmadan çöp aldırmadı bana

Gider gezer beğenir arkadaşlara hediye alırdım

Sonra 8 aylık olunca bir gün gidip tüm ihtiyacı aldım

Takma bunları huzurlu ol sağlıkla kucağına al

Iste al bi sinir bozucu kvalide daha..bunlar secilip mi bize paketleniyor anlamiyorum..boyle gicik bir tanede bende var..iyi gibi gorunup hep uyaniklik derdinde.

:) canımsın yaa , en az benim kadar öfkelendin, sağol

sağol canım benim, allah sanada sabır versin

çok sinirlendim. sen sakın kendini koyuverme bebek sağlıklı olacak inşallah. bu arada hem doğumda hem sonrasında bu lafları ona yedirirsin. bebeği kucağına verme bile. her zaman bu dediğini ona söyle unutmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…