• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzüldüm hırpalandım ama genede mutlulugu buldum dıyenler

Lydiass

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
77
3
18
İstanbul
Arkadaşlar çok şeyler yaşadım çok üzüldüm hırpalandım ama genede mutlulugu buldum iyikide arkama bakmamışım diyenler varmı aranızda güzel anılarımızı paylaşalımmm

evettttt işte aradığın kişi tam olarak benim. çok üzüldüm, yıprandım, sevgim suistimal edildi, manevi şiddet gördüm. sonra bitti. arkama bakmadım yol verdim. sonra bir baktım yol almışım. şimdi şükrediyorum. her gün her dakika.

Baba yüzünden yaşadıklarımız....
Annemle kaçışlarımız..
Annemin 2.evliliği ve 5 yıl süren mutluluk ve sonrasında cici babamın ölümü(nurlar içinde yatsın)...
Cici babanın ölümünün ardından "o.....u" damgası yememiz anneciğimle..
Depremde enkazdan çıkmamız ve 9 ay çatırkent maceramız..
Okulu bırakıp çalışmak zorunda kalmam..
Biri 6 diğeri 3 yıl süren ilişkim..
Acı acı acı...
Ve 32 yaşımda rüya gibi bir evlilik :16:
Yaşadığım herşeye şükürler olsun..:ssz:

Annemle kaçışlarımız..
Annemin 2.evliliği ve 5 yıl süren mutluluk ve sonrasında cici babamın ölümü(nurlar içinde yatsın)...
Acı acı acı...

çok imrendm yaşadklarn hafıf degıl allah mutluluğunu daim etsın cnm.

Annemle kaçışlarımız..
Acı acı acı...

canım benım yazdıklarına hem uzuldum hem sevındımmm Rabbim mutlulugunu dahada arttırsın... Eşinle nasıl tanıştınızz:nazar:

evettttt işte aradığın kişi tam olarak benim. çok üzüldüm, yıprandım, sevgim suistimal edildi, manevi şiddet gördüm. sonra bitti. arkama bakmadım yol verdim. sonra bir baktım yol almışım. şimdi şükrediyorum. her gün her dakika.

Allah mutlulugunu daha da arttırsın canımmm ..

çocukluk arkadaşım ve eskı sevgılımın bana attığı kazıktan sonra toparlayamayıp kıl payı tımarhaneden döndüm ve aradığım aşkı buldum.
Zamanında çok üzüldüm ama geçtı bı tek yarası kaldı ışte

Çok zorluklar yaşadık annem ve kardeşlerimle her yönden maddi, manevi
Yine de ayağa kalkmayı başardık manevi olarak iş eksiğim var inşallah kpss ile onuda hallederim
Maddi yönden Allah bozmasın iyiyiz şükür
Aşk meşk hayatım pek iç acıcı olmadı zamanında ama şimdi yeterince mutluyum :nazar:

Her zaman şükredip sabretmek gerek
Hiç bir gece yoktur ki sabahı olmasın... :106:

kafanereyebizoraya bende cok kotu seyler yaşadım bu aşk meselesinde ama hep inanıyorum Rabbim inşAllah hayırlısını cıkarcakkk karşımaa inşAllah Allah herkesin kalbine gore versinnn

kafanereyebizoraya bende cok kotu seyler yaşadım bu aşk meselesinde ama hep inanıyorum Rabbim inşAllah hayırlısını cıkarcakkk karşımaa inşAllah Allah herkesin kalbine gore versinnn

Çok zorluklar yaşadık annem ve kardeşlerimle her yönden maddi, manevi
Yine de ayağa kalkmayı başardık manevi olarak iş eksiğim var inşallah kpss ile onuda hallederim
Maddi yönden Allah bozmasın iyiyiz şükür
Aşk meşk hayatım pek iç acıcı olmadı zamanında ama şimdi yeterince mutluyum :nazar:

Her zaman şükredip sabretmek gerek
Hiç bir gece yoktur ki sabahı olmasın... :106:

ahhh canım tabikide çok şükürr her daimm inşAllah benim de gecelerimin sabahı gelicek inşAllah hayırlısıylaa...

Allah mutlulugunu daha da arttırsın canımmm ..

sağol canım benim. eğer senin bu günlerin zor geçiyorsa, kötü şeyler yaşadıysan sakın pes etme. umudunu asla yitirme. sen kalbini temiz tut inan ki Allah öyle şeyler yazıyor ki sen bile şaşırıyorsun. ayrılırsak ölürüm dediğim, asla ayrılmam dediğim, ailemi karşıma aldığım varımı yoğumu verdiğim adamdan ayrıldım. çok kötü günler geçirdim. çok zordu. çok adice terk edildim. şimdi bittiği için şükrediyorum. eşim, bitanem,her şeyimle nasıl karşılaşacaktım yoksa:)

Ailemle hiç mutlu bir ilişkim olmadı
Bir kere bu kısmını yazsam roman olur, yaşananları
Birine çok aşık oldum lisede yıllarca sürdü
Terk edildim ve kafayı kırdım, ağır kırdım hem de :1:
Sonra bu maymuncuğu buldum :))
Ailemle problemlerim bitmedi ve hiç bitmeyecek
Kafayı kırmış bulunmamın etkilerini hala hissediyorum ara sıra
Ama ona sarıldığımda geri kalan her şey önemini yitiriyor...

Genel olarak canını sıkan durum ne, maddi mi manevi mi?

manevi canımm... sevgisizlik.. hayal kırıklıgıı guvendiğim insanlar tarafından birbir darbe ymekk vee boş canımı sıkan muhabbetler... Ama hersey bittide icimde acısı kaldı hayatımda hıc bı degısıklık olmadan ilerliyorr sadece.. Ama eminim gecelerime de gunes dogacak inşallah

:14:
Ailemle hiç mutlu bir ilişkim olmadı
Bir kere bu kısmını yazsam roman olur, yaşananları
Birine çok aşık oldum lisede yıllarca sürdü
Terk edildim ve kafayı kırdım, ağır kırdım hem de :1:
Sonra bu maymuncuğu buldum :))
Ailemle problemlerim bitmedi ve hiç bitmeyecek
Kafayı kırmış bulunmamın etkilerini hala hissediyorum ara sıra
Ama ona sarıldığımda geri kalan her şey önemini yitiriyor...

Kafayı mı kırdın:1::1: o nasıl oldu oooo:1:

sağol canım benim. eğer senin bu günlerin zor geçiyorsa, kötü şeyler yaşadıysan sakın pes etme. umudunu asla yitirme. sen kalbini temiz tut inan ki Allah öyle şeyler yazıyor ki sen bile şaşırıyorsun. ayrılırsak ölürüm dediğim, asla ayrılmam dediğim, ailemi karşıma aldığım varımı yoğumu verdiğim adamdan ayrıldım. çok kötü günler geçirdim. çok zordu. çok adice terk edildim. şimdi bittiği için şükrediyorum. eşim, bitanem,her şeyimle nasıl karşılaşacaktım yoksa:)

canım benim hani bilirsin yaa Allahh bu yaşadıklarını eminim karşılıksız bırakmıcak ama bi süresi vardır Allah imtihan ediyordur belki bu bekleyişle bile.. Ama bu imtihan sırasında bunalıyorum işte Allah affetsin sabırsızlanıyorum artık guzel seyler hemen olsunn istiyorummmm... :((

:14:

Kafayı mı kırdın:1::1: o nasıl oldu oooo:1:

Hiç terk edilmemiştim
İlk aşkımdı, ben de kaldıramadım bunu
Bir de severek ayrıldık
İyice travma oldu
Çok bunalımlar atlattım üstüne paranoyak, takıntılı biri oldum
Eşime çok güvendim ama maalesef gönlümü kıracak birkaç yalanı oldu affettim ama yine dağıttım
Beynini yiyip duruyorum dolayısıyla şu nasıl oldu, bu nasıldı, neydi, nerde, kimle vs. bakalım ne zaman düzelicem :52:

Back
X