Sevgilisinden ayrılmıştır, sevgilisi dokunduğu için kestirmiştir saclarını depresyona girip bunu dememizi mi bekliyorsunuz? Sıkılmıştır, tarzını değiştirmek istemistir. Ne alakası var hemen depresyonlakızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
ben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.ay canı öyle istemiştir, böyle bir imada bulunup üzmeyin onu lütfen. ben en son ayrılığımdan sonra postiş taktırdım mesela iyi gelmişti değişiklik, herkes depresyon tabi hemen saçınla oynamaya başladın deyince çok kötü hissetmiştim.
böyle bir soruyu zaten soramam. ama belki destek olabilirim diye düşündüm.Kotu bir surec yaşiyordur da siz ne yapabilirsiniz ki yani? Bir şey sormayin, sacina ne oldu sorusu saçma zaten.
eh ayrılık psikolojisi üzülmüştür onun da etkisi vardır ama kendini daha da kötü hissetmek için yaptığını düşünmüyorum. yakışacağını düşünmüştür ve kestirince kendini daha iyi hissetmiştir hiç üzülmeyin siz de.ben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.
Rahat etmek istediği için keser yani depresyonda olduğu için değil. İnsanlara üzülmek için kendinizce sebepler bulmaya çalışmanız neden? Birine saçların nereye gitmiş diye sormak da çok saçma zatenkızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
yeni boşandıSevgilisinden ayrılmıştır, sevgilisi dokunduğu için kestirmiştir saclarını depresyona girip mi dememizi bekliyorsunuz?
kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
Ee ne var bunda olabilir. Neden bununla bagdastırdınız? Kadın bir degisiklik yapmak istemistir yani.yeni boşandı
Kısa saç birçok kadına çok yakışır, yakıştığı için kesmiştir. Acınacak bir durum yoktur merak etme, sen kendi acınacak haline bak.kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
Aynen aynen o eksik vah yazık vah perişan ölmüş o ölmüş aynen çünkü boşanmış ya o ondan kafalara bak ya ..kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
ne alakası var ki. insan gibi soru sordum insan gibi cevap yazanlara yorum yazıyorum.A
Aynen aynen o eksik vah yazık vah perişan ölmüş o ölmüş aynen çünkü boşanmış ya o ondan kafalara bak ya ..
Cesaret edemediklerinizi başka hemcinste görünce hastalıklı muamelesini nezaman keseceksiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?