çok üzüldüm, sebebi ne olabilir?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibi görünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?

not: arkadaşlar size önemsiz veya dert değil gibi gelmeyebilir. ayrıca burada çok ciddi sataşmaya yazanlar var. onlara hiç cevap bile vermiyorum. ama bu konu benim için önemli. ve ben uzun süre dipdibe çalışacağım arkadaşıma tutumum konusunda yardım edenlerden yorum bekliyorum. onun dışında lütfen egonuzu başka yerde tatmin edin.

Son düzenleme:
ay canı öyle istemiştir, böyle bir imada bulunup üzmeyin onu lütfen. ben en son ayrılığımdan sonra postiş taktırdım mesela iyi gelmişti değişiklik, herkes depresyon tabi hemen saçınla oynamaya başladın deyince çok kötü hissetmiştim.

Sevgilisinden ayrılmıştır, sevgilisi dokunduğu için kestirmiştir saclarını depresyona girip bunu dememizi mi bekliyorsunuz? Sıkılmıştır, tarzını değiştirmek istemistir. Ne alakası var hemen depresyonla

ben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.

Kotu bir surec yaşiyordur da siz ne yapabilirsiniz ki yani? Bir şey sormayin, sacina ne oldu sorusu saçma zaten.
böyle bir soruyu zaten soramam. ama belki destek olabilirim diye düşündüm.

Kendi işinize bakın ya acıyacak biri arıyorsanız kendinizden başlayın. Canı istemiş kesmiş, depresyonda mı olması gerekiyor illa? Bende boyatmıştım, depresyonda olduğum için değil hayatımı yenilediğim icin saçımı da yenilemek istedim. Ne var bunda?

ben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.
eh ayrılık psikolojisi üzülmüştür onun da etkisi vardır ama kendini daha da kötü hissetmek için yaptığını düşünmüyorum. yakışacağını düşünmüştür ve kestirince kendini daha iyi hissetmiştir hiç üzülmeyin siz de.

destek olmak adına ne kadar güzel göründüğünü söyleyebilirsiniz ama

Rahat etmek istediği için keser yani depresyonda olduğu için değil. İnsanlara üzülmek için kendinizce sebepler bulmaya çalışmanız neden? Birine saçların nereye gitmiş diye sormak da çok saçma zaten

Ayni empatiyi bosanmis ve sadece sanaldan tanistigin, yuzunu gormedigin adamin evinde yasamayi dusunurken de yapmismiydin? Hani konu acmistin ya bosandigi karisi ile yasadigi evde yasamak icin. O zaman bu adamin karisi icin de boyle uzulmus muydun?

Kısa saç birçok kadına çok yakışır, yakıştığı için kesmiştir. Acınacak bir durum yoktur merak etme, sen kendi acınacak haline bak.

A
Aynen aynen o eksik vah yazık vah perişan ölmüş o ölmüş aynen çünkü boşanmış ya o ondan kafalara bak ya ..
Cesaret edemediklerinizi başka hemcinste görünce hastalıklı muamelesini nezaman keseceksiniz acaba?

ne alakası var ki. insan gibi soru sordum insan gibi cevap yazanlara yorum yazıyorum.
hastalıklı olanlara değil. sadece size yazdım diğer aynı şekilde saçmalayanlara zaten hiç cevap yazmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…