Yüzünü görmediği adamın, eski eşiyle yaşadığı evle ilgili hayaller kurup, o evde kadınla anıları var deyip kıskanması, dolapları, duşakabini değiştiririm demesi efsaneydi bence ya.
Bu kafadaki biri kalkmış saçını kestiren kadına anormal gözüyle bakmaya çalışıyor.
hmm yok zaten eminim konusunun açılacağına çünkü sürekli birlikte olacağız gün içinde.
ben sormayı düşünmesem de üzülmedim diyemem
ay sabah beri buraya bir sürü yorum yazdım. bi okuyuverseydin ya.
kadının eşiyle de arkadaşım diyorum. bir iki güne konular açılacak eminim. ve doğal olarak yorum yapmak durumunda kalıcam.
ve bu saç olayından ötürü çok hassassa ona göre davranayım dedim.
Nasıl bir yokluk bu yarabbimYüzünü görmediği adamın, eski eşiyle yaşadığı evle ilgili hayaller kurup, o evde kadınla anıları var deyip kıskanması, dolapları, duşakabini değiştiririm demesi efsaneydi bence ya.
Bu kafadaki biri kalkmış saçını kestiren kadına anormal gözüyle bakmaya çalışıyor.
Dışarıdan o çok iyi görünen adamlar eşlerine o kadar iyi olsalar boşanmazlar zaten.yok ben zaten onun çirkinleştiğini falan düşünmedim. kız aşırı güzel bir kızdı. saçları sürekli boyalı ve uzundu.
doğal olarak uzun bir aradan sonra bizim bölüme gelince tanıyamadım. ben ona ne oldu sana da demedim.
ama eşini de tanıyorum. ve bu adam buna ne yaşattı diye düşündüm sadece
Neyinden bu kadar etkilendiniz ki?yani bu konusu açılacak bir durum değil. ama en nihayetinde birlikte tüm gün yanyana çalışacağız. doğal olarak etkilendim
Ne konuda etkilendiniz ki,çok samimi görürse anlatır değilsede boşverin belki canı öyle istemiştir yazın bende erkek gibi saçı seviyorumben zaten ona birşey sormadım. ama uzun bir süre birlikte çalışacağız ve açıkçası görünce tabi ki etkilendim.
yok ben zaten onun çirkinleştiğini falan düşünmedim. kız aşırı güzel bir kızdı. saçları sürekli boyalı ve uzundu.
doğal olarak uzun bir aradan sonra bizim bölüme gelince tanıyamadım. ben ona ne oldu sana da demedim.
ama eşini de tanıyorum. ve bu adam buna ne yaşattı diye düşündüm sadece
ay sabah beri buraya bir sürü yorum yazdım. bi okuyuverseydin ya.
kadının eşiyle de arkadaşım diyorum. bir iki güne konular açılacak eminim. ve doğal olarak yorum yapmak durumunda kalıcam.
ve bu saç olayından ötürü çok hassassa ona göre davranayım dedim.
Yüzünü görmediği adamın, eski eşiyle yaşadığı evle ilgili hayaller kurup, o evde kadınla anıları var deyip kıskanması, dolapları, duşakabini değiştiririm demesi efsaneydi bence ya.
Saçı uzun kadınlara farklı kısa kadınlara farklı mı davranıyorsunuz?boşanması ile alakası var mı onu bilmiyorum. ben yıllardır saçını beline kadar gördüğüm için birden görünce şok geçirdim.
açıkçası birlikte çalışmayacak olsak önemsemem de acaba nasıl davransam diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?