çok üzüldüm, sebebi ne olabilir?

Evli olsa kestirse nolur boşansa kestirse nolur neye acıyorsunuz saçına mı boşanmış olmasına mı ne saçmalık ya

Ben de boşanınca saçlarımı kısacık kestirdim. Nedenini bilmiyorum ama iyi gelmişti. Giidp bide dövme yaptırdım sırtıma. Yeni hayata merhaba. Ne varki bunda
boşanması ile alakası var mı onu bilmiyorum. ben yıllardır saçını beline kadar gördüğüm için birden görünce şok geçirdim.
açıkçası birlikte çalışmayacak olsak önemsemem de acaba nasıl davransam diye düşünmeye başladım

Ben de boşanınca saçlarımı kısacık kestirdim. Nedenini bilmiyorum ama iyi gelmişti. Giidp bide dövme yaptırdım sırtıma. Yeni hayata merhaba. Ne varki bunda
Helal olsun dayı oğlu
Bende saçı mavi yapayım diyorum konuyu görünce daha da yapasım geldi

Onunla iletişime geçtiğinizde diyeceğiniz tek şey "saçın ne güzel olmuş, çok yakışmış" demek olmalı. Öteki tarafı üzerinize vazife değil.
ben zaten onun saçın ne kadar güzel olmuş denmesine ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. fazlasıyla güzel bir kız. ama yine de acaba ekstra bir hassasiyet var mı diye merak ettim

Aynen konu hiç saçma değil cevap yazanlar saçmalıyor sadece

Hakikaten başka işiniz yok mu? Size ne? Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum, sürekli konu açıp durduğunuz kişiyi ciddi takıntı haline getirmişsiniz. Dışarıdan bakınca hayret verici sayılabilecek eylemleriniz var.

Düşünün başkaları sizinle ilgili ne düşünüyor acaba? Davranışlarınızı çok unstabil bulan bir sürü insan vardır çevrenizde. Bence saçını kestiren kadın değil, sizin yaptıklarınız çok anormal. Sağlıklı davrandığınızı söyleyemem.

Noldu, biz sana acıyınca zoruna mı gitti bebeyim

Ben sana cevap vermeyi unutmuşum

acıyan gözlerle bakacaksanız önce aynaya bakın ve arkdaştanda uzak durun. Kadın hayatını kuruyor birde gereksiz arkadaş saçmalığı çekmesin.

Hasta mı kadın ne demek nasıl davransam? Normalde nasılsanız öyle davranın.

ben zaten onun saçın ne kadar güzel olmuş denmesine ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. fazlasıyla güzel bir kız. ama yine de acaba ekstra bir hassasiyet var mı diye merak ettim
En fazla bunu diyebilirsiniz diyorum ben de. Başka bir şey söylememelisiniz. Hatta bunu bile söylemeyin. Normal insanlara nasıl davranıyorsaniz öyle davranın. Kendisi sorar, dertlesirse o zaman konuşun bu yani

Beğendiyseniz ne güzel olmuş diyin geçin. Valla oturup oturup elalemi düşünmek sizi çok yormuyor mu? Tanıdığınız bile değil 1 ay calışacaksınız. Fazla merak iyi değil

Başta Merve Boluğur olmak üzere boşanmış veya boşanmamış depresyonda veya musmutlu insanların kararlarına saygı duyup rahat bırakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…