boşanması ile alakası var mı onu bilmiyorum. ben yıllardır saçını beline kadar gördüğüm için birden görünce şok geçirdim.Ben de boşanınca saçlarımı kısacık kestirdim. Nedenini bilmiyorum ama iyi gelmişti. Giidp bide dövme yaptırdım sırtıma. Yeni hayata merhaba. Ne varki bunda
Helal olsun dayı oğluBen de boşanınca saçlarımı kısacık kestirdim. Nedenini bilmiyorum ama iyi gelmişti. Giidp bide dövme yaptırdım sırtıma. Yeni hayata merhaba. Ne varki bunda
ben zaten onun saçın ne kadar güzel olmuş denmesine ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. fazlasıyla güzel bir kız. ama yine de acaba ekstra bir hassasiyet var mı diye merak ettimOnunla iletişime geçtiğinizde diyeceğiniz tek şey "saçın ne güzel olmuş, çok yakışmış" demek olmalı. Öteki tarafı üzerinize vazife değil.
Aynen konu hiç saçma değil cevap yazanlar saçmalıyor sadecene alakası var ki. insan gibi soru sordum insan gibi cevap yazanlara yorum yazıyorum.
hastalıklı olanlara değil. sadece size yazdım diğer aynı şekilde saçmalayanlara zaten hiç cevap yazmayı düşünmüyorum.
Hakikaten başka işiniz yok mu? Size ne? Bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum, sürekli konu açıp durduğunuz kişiyi ciddi takıntı haline getirmişsiniz. Dışarıdan bakınca hayret verici sayılabilecek eylemleriniz var.kızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
Noldu, biz sana acıyınca zoruna mı gitti bebeyimne alakası var ki. insan gibi soru sordum insan gibi cevap yazanlara yorum yazıyorum.
hastalıklı olanlara değil. sadece size yazdım diğer aynı şekilde saçmalayanlara zaten hiç cevap yazmayı düşünmüyorum.
böyle bir soruyu zaten soramam. ama belki destek olabilirim diye düşündüm.
Ben sana cevap vermeyi unutmuşumne alakası var ki. insan gibi soru sordum insan gibi cevap yazanlara yorum yazıyorum.
Hasta mı kadın ne demek nasıl davransam? Normalde nasılsanız öyle davranın.boşanması ile alakası var mı onu bilmiyorum. ben yıllardır saçını beline kadar gördüğüm için birden görünce şok geçirdim.
açıkçası birlikte çalışmayacak olsak önemsemem de acaba nasıl davransam diye düşünmeye başladım
En fazla bunu diyebilirsiniz diyorum ben de. Başka bir şey söylememelisiniz. Hatta bunu bile söylemeyin. Normal insanlara nasıl davranıyorsaniz öyle davranın. Kendisi sorar, dertlesirse o zaman konuşun bu yaniben zaten onun saçın ne kadar güzel olmuş denmesine ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. fazlasıyla güzel bir kız. ama yine de acaba ekstra bir hassasiyet var mı diye merak ettim
Olur mu aynı yerde çalışacakmışSanane lan sananeeeeeee
Başta Merve Boluğur olmak üzere boşanmış veya boşanmamış depresyonda veya musmutlu insanların kararlarına saygı duyup rahat bırakalımkızlar bugün 6 ay önce boşanan bir arkadaşımı gördüm. ben bildim bileli kızın saçları beline kadardı. ve gördüm ki saçlarını bildiğin erkek gibi kestirmiş. yani kısa değil bildiğiniz tam erkek gibigörünce çok kötü oldum. bayağı bir etkilendim. kızla bir ay kadar birlikte çalışacağız ve zaten sormadım nolmuş saçlarına diye. depresyona falan girmiş olabilir mi? bir kadın saçlarını neden böyle keser?
Ne deyip destek olcaksiniz? Saçını kestirmissin çok üzüldüm destek olmak istedim mi diyeceksiniz? Bana birisi boyle bir sey dese,Bihterin Cemileye baktigı gibi bakardım suratına.böyle bir soruyu zaten soramam. ama belki destek olabilirim diye düşündüm.
Saçı kısa olsa da aklı uzundur kadının bence, konu sahibiyle boylelikle tamamlarlar isyerinde birbirlerini. Ne dersin ?Olur mu aynı yerde çalışacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?