hmm yok zaten eminim konusunun açılacağına çünkü sürekli birlikte olacağız gün içinde.Yani donem donem insanin kotu hissettigi oluyor. Ve kadinlar en çok saçıyla oynuyor. Ben bir değişiklik yapinca hemen herkes depresyona gördün tabi felan derdi. Bu beni çok uzerdi. Hayir değişiklik istedim vs demek cok yorucu.
O yuzden bu konu hakkında duramayip illa birsey söylerseniz tarzın sana cok yakışmış vs laflarına ileriye geçmeyin. Zaten samimiyet oluşursa neden kesmek istediğini vs anlatır kendisi.
yapmadan duramazsın zaten . her konumda benden çok senin yorumun var.Sen ve mutlu olmakmümkün mü?
Aklımı kullandığım için yorum yapıyorum zaten beybisu...
Yahu size ne özel hayatından arkadaşınızın? Sanki bestfriends’siniz de arkadaşıma nasıl destek olabilirim diye soruyorsunuz. Çevirmeyin şimdi Allah aşkına. İlk sorunuz sizce neden saçını kestirmişti. Bildiğin meraklısınız yani.arkadaşlar size önemsiz veya dert değil gibi gelmeyebilir. ayrıca burada çok ciddi sataşmaya yazanlar var. onlara hiç cevap bile vermiyorum. ama bu konu benim için önemli. ve ben uzun süre dipdibe çalışacağım arkadaşıma tutumum konusunda yardım edenlerden yorum bekliyorum. onun dışında lütfen egonuzu başka yerde tatmin edin.
Benim kuaförüm bir kez bana bırak diyerek kısacık kesmişti uzun saçlarımı. Yeni evliydim bi de. Evlenince mutsuz olduğumu sandıysa çevremdekilerBende saçlarımı kestirdim kısacık . Beyazları da boyatmadim . Benim hakkımda da böyle düşünüyorlar demek ki
eğer uzun yıllardır saçınız belinize kadarsa ve birden o şekil kestirdiyseniz insanların şaşırabilir.Bende saçlarımı kestirdim kısacık . Beyazları da boyatmadim . Benim hakkımda da böyle düşünüyorlar demek ki
İspatlasana bunu allasen.yapmadan duramazsın zaten . her konumda benden çok senin yorumun var.
bu sacma konuda yorum yapacak birsey goremiyorm acikcasi size nasil davranmam lazim bir k.k. ya sormam lazim ona gore size aciyacagimhakaret edenleri sadece şikayet ediyorum. yorum yapanlarla ilgileniyorum.
Sen bunları hakaret mi sandınhakaret edenleri sadece şikayet ediyorum. yorum yapanlarla ilgileniyorum.
Son üç konun. İkisine yorum yapmamışım birine bir tane yapmışım. Sandığın kadar umursanmıyorsun şekerimgül.yapmadan duramazsın zaten . her konumda benden çok senin yorumun var.
hiç uğraşamamİspatlasana bunu allasen.
Çünkü doğru değilhiç uğraşamam
ya bunu mu araştırdınSon üç konun. İkisine yorum yapmamışım birine bir tane yapmışım. Sandığın kadar umursanmıyorsun şekerimgül.
Eki Görüntüle 3112862 Eki Görüntüle 3112864
Aaa ama sen nelerle kimlerle bile uğraşmış kişisin. Yapma böyle hemen pes etme. Anlaşabilirsiniz.hiç uğraşamam
Belime kadar değildi ama uzun ve bakımlı saçlarım vardı . İnsan sadece keyfinden de saç kestirebilir . En son 6 yıl önce falan kısa kullanmisim baktım şimdi . Neyse yani durumla ilgisi yok tamamen keyfi benimki .eğer uzun yıllardır saçınız belinize kadarsa ve birden o şekil kestirdiyseniz insanların şaşırabilir.
çünkü 1 cm saç bile bazen bir yılda uzuyor. doğal olarak saç kesen kadınlar bilir o pişmanlığı.
ha sürekli kesip uzatan biriyseniz kimse şaşırmaz zaten
Olmaz daha önemli işleri var, malum sapık şahsa telegramdan bakması lazım çevrim içi olup kızlara yazdı mı diyeİspatlasana bunu allasen.
Millet neler düşünüyormus da haberimiz yokmusBenim kuaförüm bir kez bana bırak diyerek kısacık kesmişti uzun saçlarımı. Yeni evliydim bi de. Evlenince mutsuz olduğumu sandıysa çevremdekilerhalbuki ben sadece kuaförüme güvenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?