Çok Üzülüyorum . Çıkmaza Girdik . Bitsin İstemiyorum ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Öncelikle herkese merhaba . Bu siteyi nette öyle gezinirken buldum .
Baktım herkes derdini anlatmış , herkes yardım etmiş.
Belki bana da bir faydası olur ümidiyle kayıt oldum . Summer yapıcaktım nicki ama vermedi. Neyse.
Onunla tanışmadan önce ciddden dağılmış durumdaydım .
5 sene sevdiğim bi ayrıl bir barış bi ilişkim vardı . Zor zamanlar geçiriyordum .
Bir kardeşim var senelerdir tanırım. Üstü kapalı ona anlatırdım .
En sonunda o kişi hayatımda başkası var diyerek ayrıldı benden .
Gecelerce ağladım . Uyku yüzü bilmedim .
Sonra kardeşim bir gün hadi gel oyun oynayalım, arkadaşlarımda var dedi kafan dağılır...
Onunla tanıştım . Tamamen tesadüfü bir şekilde.
Onunla tanıştığım o ilk gün hayatımın bir dönemini kapattığımı bilmiyordum .

Daha sonra bi arkadaşımla konuşurken erkek birinden tavsiyeye ihtiyacı olduğunu söyledi bana .
Ben de şu gerizekalıya sorayım dedim. Sordum.
Söyliyeceklerini söyledi.
O günden sonra sürekli yazıştık .
O da yaralıydı birbirimize anlattık hep.

Çok geçmeden numaramı aldı . Artık tek dostum gibi olmuştu .
Kardeşim bile kıskanmaya başladı onu.
Bin pişman oldu tanıştırdığına hatta :)

Çok geçmeden açıldık birbirimize ve buluştuk.
Yazık ki farklı şehirlerdeyiz . Her istediğimde göremiyorum.
Tek kötü yanı buydu zaten .

Alışkanlıkları vardı . Sigara , alkol .. Tek ricamla bıraktı . Ayda bir içeceği zamanlarda da gönlümü aldı.
O kadar iyiydi ki . Acaba diyordum yaşadıklarımın hepsi bi gün onunla tanışmam için miydi.

Son zamanlarda değişti. Onu anlayamıyorum. İçimde tuhaf bir his var.
Artık öyle arkadaşım değil sanki her şeyi rhat rahat anlatamıyorum.
Kıskançlık krizlerine giriyor. Kavga ediyor.
Asabi dengesiz bir adam oldu .
Böyle yapmazdı kavga da etsek beni arar gönlümü alırdı ya da ben onu arardım .

Ta ki en son olaya kadar kardeşim şehir dışındaydı skype dan konuşalım abla dedi.
Ben de tamam dedim . Hay demez olsaymışım. O beni bekliyomuş ben neyle uğraşıyomuşum.
Bana sıra gelince haber verirsin dedi. Çıktı gitti .
Hayır ikiside dışarda , kardeşimin canı sıkkındı zaten ... Başka bir sebepten ..
Daha sonra çağırdım bunu gelmedi.
Aradım aradım açmadı .
Öfkelendim çok . asabi asabi mesaj attım açılacak o telefon diye.
Ama açmadı , bugün 2. gün olucak hala aramadı ve konuşmadık .
Böyle giderse biticek bu ilişki ve ben bitsin istemiyorum .

O beni 5 senelik bir kaosdan kurtardı . O olmasaydı takılı kalacaktım hala.
Şu konuşmadığımız 1 günde anladım ki çok sevmişim, bağlanmışım canım yanıyor..
Bana bir akıl ...

Saat sabahın dördü sanıyorum buralarda da fazla online insan yoktur .
Acaba böylesi daha mı iyi olur daha şimdiden ne kadar alışmış,bağlanmışım. Acısını çekip yol yakınken vaz mı geçmeliyim.
Daha önceki gibi yıllar sürecek bir kaosa dönüşmesinden korkuyorum .
Acaba şu an benim canımın yandığı gibi canı yanıyo mudur ya da bu ihtimalleri düşünüyor mudur .

Dün gece bir rüya gördüm zaten . . . Elimde bir kuşu tutmuş seviyordum. Kuş birden elimden kaçtı pencereden pıııırrr uçtu . gittiği tarafı gördüm . Kuş yere düşüyordu ve sokakta kedi olabilir diye Koşarak yalınayak aşağıya indim . Sağa baktım yok sola baktım yok. Sokak aynı bizim evin sokağı arabaların altlarına kadar baktım . Bir türlü bulamadım .
Bu rüyam ayrılığımıza mı delalet ediyor acaba .

Bana yolladığı bir şarkı vardı . onu dinleyerek sabahladım bugünde .
Ayrılalım demedi .
Faceinin şifresinide değişmemiş .
Uykusuz gecelerme dönmek istemiyorum ...

kendini ifade ettigin uzun bi yazı yaz mail at.
yada mesaj gönder. bakalım tepkisi ne olucak

cok kıskanc diyosun. belliki baya kıskanmış

Bana yolladığı bir şarkı vardı . onu dinleyerek sabahladım bugünde .
Ayrılalım demedi .
Faceinin şifresinide değişmemiş .
Uykusuz gecelerme dönmek istemiyorum ...

erkekler başta genelde hep mükemmeldir sonrada gösterirler odunluklarını :)) bu arada acaba kardeşinle konuşucağın saat sevgilinize mi söz vermiştiniz, o yüzden mi kızdı size acaba

kendini ifade ettigin uzun bi yazı yaz mail at.
yada mesaj gönder. bakalım tepkisi ne olucak

cok kıskanc diyosun. belliki baya kıskanmış

Evet çok kıskanç , anlaşmazlıklarımız da hep bundan çıkıyor zaten . Ama ban abla diyen kardeşim dediğim birini kıskanıp bana günlerce trip atması normal mi. Konuşmaması .
Maile bakar mı bilmiyorum. Ama eğer bugün de aramazsa face den bi yazı yazıcam .
Şöyle bi sorun var kıskançlık konularında çok inatçı muhtemelen gene inat edicektir.

erkekler başta genelde hep mükemmeldir sonrada gösterirler odunluklarını :)) bu arada acaba kardeşinle konuşucağın saat sevgilinize mi söz vermiştiniz, o yüzden mi kızdı size acaba

Hayır söz filan vermemiştik. O ısrar etti ben de ona kardeşimle konuşmam gerektiğini canının sıkkın olduğunu söyledim . Sorun bu mudur yani.
Niye böyle trip atıyor bana .

Tek ricanızla sigara ve alkolü bırakması konusunu samimi bulmadım, farklı şehirlerdesiniz ve ayda yılda içeceği zaman gönlünüzü alması sizin bildiğiniz hali olabilir durumun...

Zor bir zamanda tanıştığınız ve sürekli görüştüğünüz için sizde alışkanlık olmuş...

Farklı şehirlerde olmanıza "tek sorun buydu" diyorsunuz ama bu başlı başına bir bitiş sebebi olabilecekken buradan farklı sorunlar da görünüyor...

"Asabi, dengesiz bir adam oldu" diyorsunuz ama kimse birden öyle olmaz, o zaten böyle bir adamdı siz son zamanlarda fark ettiniz...

Sizin önemsediğiniz kadar o da sizi önemseseydi muhabbet kavga gürültüsüz devam ederdi...

Kavga etseniz de gönlünüzü alırken artık pasif kalması görüştüğü başka kişiler olmasından, en fazla bu kadar geçmiş nazınız, siz sadece onunla yazışıyorsunuz dye onun da aynı şekilde olduğunu düşünüyorsunuz ama maalesef...

"Bu gidişle bu ilişki bitecek" diyorsunuz ama farklı şehirlerde sadece yazışarak süren iletişime ilişki denmesi için öncesinde sıkı bağlar oluşmuş, sonradan ayrı düşülmüş olması lazım...

Siz onun için güzel sözler söyleyip karşılığında yine güzel sözler duyarak kendini mutlu ettiği bir net arkadaşısısnız...

"O olmasa o kaostan kurtulamazdım" diyerek ona bu kadar büyük anlamlar yüklerseniz sizi büyük buhranlar bekliyor çünkü tekrar konuşsanız bile iletişiminiz bitecek...

Zira iletişiminizin sizin için ifade ettiği anlam onun için öyle değil...

İsterse iki gün sonra size çok aşık olduğunu söylesin ama bu, durumu değiştirmez...

Umarım gerçekçi bakarsınız da "Ama şöyle dedi, bana böyle anlattı, biz birbirimize çok bağlıyız" vs diyerek kulak ardı etmezsiniz yazdıklarımı...

Çünkü bir kadını önemseyen erkekle kenarda bulunduran erkek arasındaki fark yüz metreden anlaşılır...

Sizin böyle düşünmek istemeyişinizi anlıyorum...

Yanıldığımı düşünürseniz siz de buradasınız ben de...

Tekrar iletişime geçseniz bile bu iş bitecek, kendinizi hazırlayın, üzülmeyin...

Hayır söz filan vermemiştik. O ısrar etti ben de ona kardeşimle konuşmam gerektiğini canının sıkkın olduğunu söyledim . Sorun bu mudur yani.
Niye böyle trip atıyor bana .

o haksız ozaman bide söylemişsiniz

Hayır gerçekten de öyle oldu . nerdeyse iki güne bir ablasıyla bara giden adam gitmiyor artık . Arkadaşları bile şaşırıyorlar. Hala . Zaten 24 saat konuşurduk . Beni kandırıcağını düşünmüyorum bu konuda.

Başka birileriyle görüşüyor mudur . Facei bende var. oyun hesapları var. Başka nereden birileriyle görüşecek ki. Tüm gün evde olduğunu biliyorum . Oyun oynuyor çünki.
Şayet öyle bir şey varsa tüm acıyı çekmeye ve bitmesine de razı gelirim.
Her ne kadar ayrılmak istemesem de. Dilerim böyle bişi varsa bana açık yürekli olur.

Aslında acaba onu ben mi bu duruma getiridm? Annemle tanış dedi sonra dedim. ablam dedi sonra dedim . Oysa çok hevesliydi . Şimdi hiç konusunu bile açmıyor .
Bilemiyorum ne olacak saat 12 ve hala aramadı oyunun başına geçmiştir çoktan .
Yakın zamanda hep sınavları vardı . Lisansı bitirdi . İş için çabalıyor üstünde bu gerginlik mi oldu acaba

Aksini iddia edeceksiniz dedim zaten...

Bunu konduramayacağınızı yazdım...

Hatta siz olayın içindeyken benim nasıl bu kadar emin olduğumu düşünüyorsunuz...

Geldiğiniz noktada kendinizi suçluyorsunuz, "Şöyle yapmasaydım, böyle olsaydı" vs...

"Başka biriyle neden görüşecek ki" diyorsunuz...

Görüşenler neden görüşüyor?

İlişkisi resmiyete dökülenler, nişanlılar, evli adamlar...

Onlar neden başkalarıyla görüşüyorlar?

Yazdıklarınızı burada ve gelen özel mesajlarda fikir isteyenlerin durumlarıyla kıyaslayabilseniz, o işaretlerden haberdar olsanız, binlerce durum görüp yorumlamışken okusanız keşke...

Dediğim gibi siz de buradasınız ben de...

Gelişmeleri yazarsınız...

Ondan bir adım gelirse siz de yapıcı olacaksınız, iletişiminiz devam edecek...

Sonrasıyla ilgili görüşlerimi yazdım zaten...

Benimki asla bir temenni değil zaten...

Önceki bitiş sizi çok yıpratmış, bu çocuk sayesinde iyi hissettiğinizi yazmışsınız diye aynı şeyleri yaşamanızın kuvvetle muhtemel olduğunu, buna hazırlıklı olmanız gerektiğini yazmış olayım...

Ben sonrası için onunla uzun ciddi bir konuşma yapmak istiyorum. Başka türlü bu şekilde yürümeyeceğinin bende farkındayım.
Kendimi 2 gündür en kötü duruma hazırlıyorum zaten .

Benim sorduğum şey nasıl bi ilişkiyi düzeltebilirim di ?

Benim yazdıklarımızın özeti de "aranızdaki iletişimiz siz bozmamışsınız ki siz düzeltesiniz"di...

Benim yazdıklarımızın özeti de "aranızdaki iletişimiz siz bozmamışsınız ki siz düzeltesiniz"di...

Ama bu bir 2li ilişki. Hiç bir ikili ilişkide bir taraf % 100 masum, haklı olamaz ki. % 1 lik de olsa herkesin hata payı olur .
Önemli olan bu hatayı görmek , ders almak değil midir. ?

Ama bu bir 2li ilişki. Hiç bir ikili ilişkide bir taraf % 100 masum, haklı olamaz ki. % 1 lik de olsa herkesin hata payı olur .
Önemli olan bu hatayı görmek , ders almak değil midir. ?

Kesinlikle haklısınız...

Umarım o da hatasını görür, ders alır...

peki sizce ilk ben arayayım mı bu durumda , onu mu bekleyeyim.
Arkadaşım sen arama şımaracak iyice diyor.
Kararsızım . Konuşabilsek düzelir aslında ama inat işte. :2:

yani bi akıl verebilcek olan yok mudur ..

İlk sen arama. Biraz bekle bakalım o seni arayacak mı? Ya da ne kadar zaman geçince arayacak?

Dediğin gibi belki de son zamanlarda stresli olduğundan ötürü de değişmiş olabilir, ama Umutlu_OL_ da doğru tespitlerde bulunmuş onları da göz ardı etme. İlk başta belki bu kadar kıskanç değildir ama gün geçtikçe seni daha fazla sahiplendiği için daha kıskanç bir insan olmuş olabilir. Sonuçta "kardeşim" dediğin insan da gerçek kardeşin değil. Hem belli ki sizi de internette tanıştırmış. Zaten internet ilişkisi oldu mu hep insanda bir soru işaretleri oluyor...

Stresini paylaştım ,yanında olmaya çalıştım ,ve evet iilişkimiz ilerledikçe daha çok kıskanmaya sahiplenmeye başladı .

Umutlu olun tespiti doğru zaten . Böyle ilişki mi yürür. Kafamdaki tek soru işareti başka biri için mi yapıyor bunları .
Başka biri varsa nerden tanıyo nerden konuşuyo bu insanla .
Eskiden olsa direkt arardı şimdi bugün 2. gün hala aramadı .
Bekliyorum bende öyle. Şeytan ara aç ağzını yum gözünü diyor ama o gece sinirlendiğimde açmamıştı telefonlarımı.
Böyle bi saygısızlığın üstüne aranmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…