Bana yolladığı bir şarkı vardı . onu dinleyerek sabahladım bugünde .
Ayrılalım demedi .
Faceinin şifresinide değişmemiş .
Uykusuz gecelerme dönmek istemiyorum ...
kendini ifade ettigin uzun bi yazı yaz mail at.
yada mesaj gönder. bakalım tepkisi ne olucak
cok kıskanc diyosun. belliki baya kıskanmış
erkekler başta genelde hep mükemmeldir sonrada gösterirler odunluklarını :)) bu arada acaba kardeşinle konuşucağın saat sevgilinize mi söz vermiştiniz, o yüzden mi kızdı size acaba
Hayır söz filan vermemiştik. O ısrar etti ben de ona kardeşimle konuşmam gerektiğini canının sıkkın olduğunu söyledim . Sorun bu mudur yani.
Niye böyle trip atıyor bana .
Tek ricanızla sigara ve alkolü bırakması konusunu samimi bulmadım, farklı şehirlerdesiniz ve ayda yılda içeceği zaman gönlünüzü alması sizin bildiğiniz hali olabilir durumun...
Zor bir zamanda tanıştığınız ve sürekli görüştüğünüz için sizde alışkanlık olmuş...
Farklı şehirlerde olmanıza "tek sorun buydu" diyorsunuz ama bu başlı başına bir bitiş sebebi olabilecekken buradan farklı sorunlar da görünüyor...
"Asabi, dengesiz bir adam oldu" diyorsunuz ama kimse birden öyle olmaz, o zaten böyle bir adamdı siz son zamanlarda fark ettiniz...
Sizin önemsediğiniz kadar o da sizi önemseseydi muhabbet kavga gürültüsüz devam ederdi...
Kavga etseniz de gönlünüzü alırken artık pasif kalması görüştüğü başka kişiler olmasından, en fazla bu kadar geçmiş nazınız, siz sadece onunla yazışıyorsunuz dye onun da aynı şekilde olduğunu düşünüyorsunuz ama maalesef...
"Bu gidişle bu ilişki bitecek" diyorsunuz ama farklı şehirlerde sadece yazışarak süren iletişime ilişki denmesi için öncesinde sıkı bağlar oluşmuş, sonradan ayrı düşülmüş olması lazım...
Siz onun için güzel sözler söyleyip karşılığında yine güzel sözler duyarak kendini mutlu ettiği bir net arkadaşısısnız...
"O olmasa o kaostan kurtulamazdım" diyerek ona bu kadar büyük anlamlar yüklerseniz sizi büyük buhranlar bekliyor çünkü tekrar konuşsanız bile iletişiminiz bitecek...
Zira iletişiminizin sizin için ifade ettiği anlam onun için öyle değil...
İsterse iki gün sonra size çok aşık olduğunu söylesin ama bu, durumu değiştirmez...
Umarım gerçekçi bakarsınız da "Ama şöyle dedi, bana böyle anlattı, biz birbirimize çok bağlıyız" vs diyerek kulak ardı etmezsiniz yazdıklarımı...
Çünkü bir kadını önemseyen erkekle kenarda bulunduran erkek arasındaki fark yüz metreden anlaşılır...
Sizin böyle düşünmek istemeyişinizi anlıyorum...
Yanıldığımı düşünürseniz siz de buradasınız ben de...
Tekrar iletişime geçseniz bile bu iş bitecek, kendinizi hazırlayın, üzülmeyin...
Aksini iddia edeceksiniz dedim zaten...
Bunu konduramayacağınızı yazdım...
Hatta siz olayın içindeyken benim nasıl bu kadar emin olduğumu düşünüyorsunuz...
Geldiğiniz noktada kendinizi suçluyorsunuz, "Şöyle yapmasaydım, böyle olsaydı" vs...
"Başka biriyle neden görüşecek ki" diyorsunuz...
Görüşenler neden görüşüyor?
İlişkisi resmiyete dökülenler, nişanlılar, evli adamlar...
Onlar neden başkalarıyla görüşüyorlar?
Yazdıklarınızı burada ve gelen özel mesajlarda fikir isteyenlerin durumlarıyla kıyaslayabilseniz, o işaretlerden haberdar olsanız, binlerce durum görüp yorumlamışken okusanız keşke...
Dediğim gibi siz de buradasınız ben de...
Gelişmeleri yazarsınız...
Ondan bir adım gelirse siz de yapıcı olacaksınız, iletişiminiz devam edecek...
Sonrasıyla ilgili görüşlerimi yazdım zaten...
Benimki asla bir temenni değil zaten...
Önceki bitiş sizi çok yıpratmış, bu çocuk sayesinde iyi hissettiğinizi yazmışsınız diye aynı şeyleri yaşamanızın kuvvetle muhtemel olduğunu, buna hazırlıklı olmanız gerektiğini yazmış olayım...
Ben sonrası için onunla uzun ciddi bir konuşma yapmak istiyorum. Başka türlü bu şekilde yürümeyeceğinin bende farkındayım.
Kendimi 2 gündür en kötü duruma hazırlıyorum zaten .
Benim sorduğum şey nasıl bi ilişkiyi düzeltebilirim di ?
Benim yazdıklarımızın özeti de "aranızdaki iletişimiz siz bozmamışsınız ki siz düzeltesiniz"di...
Ama bu bir 2li ilişki. Hiç bir ikili ilişkide bir taraf % 100 masum, haklı olamaz ki. % 1 lik de olsa herkesin hata payı olur .
Önemli olan bu hatayı görmek , ders almak değil midir. ?
İlk sen arama. Biraz bekle bakalım o seni arayacak mı? Ya da ne kadar zaman geçince arayacak?
Dediğin gibi belki de son zamanlarda stresli olduğundan ötürü de değişmiş olabilir, ama Umutlu_OL_ da doğru tespitlerde bulunmuş onları da göz ardı etme. İlk başta belki bu kadar kıskanç değildir ama gün geçtikçe seni daha fazla sahiplendiği için daha kıskanç bir insan olmuş olabilir. Sonuçta "kardeşim" dediğin insan da gerçek kardeşin değil. Hem belli ki sizi de internette tanıştırmış. Zaten internet ilişkisi oldu mu hep insanda bir soru işaretleri oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?