Canim:)sen baska bi dal elinde kirilmis dusmemek icin oteki dala tutunmussun ama bu da zayif bi dal.5 senenin sonunda degisik biri oldugu icinde cabuk kaptirmissin kendini.erkekler sen kardesim demissin dememissin bakmazlar kiskanirlar bu biyerde normal ama gel gorki verdigi tepki normal degil.iliski iki tarafli demis kendinde hata aramissin tabiki seninde vardir hatan ama bu konuda degil.arayip kendini dusurme zaten aciklamani yapmis ustune aramissin daha yapicak biseyin yok.tartissanizda ayrilsanizda acilir o telefon konusulur o olgunlukta olmayan bi adamla harcama vaktini.
Bence böyle yap.üstüne düştükce kıymetlendirir kendini
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onu gözümde çok büyüttüm sanırım , çok farklı bi yere koydum . Gözümde içimde.
Bana şimdiye dek her dediğini yaptı tüm sözlerini tuttu .
Alıştım ben de ona.
Ben de öyle düşünüyorum bu gece de bekleyeceğim. Olmadı ben arayacağım. Eğer açmazsa da bi kısa mesaj .
O bitti demeden ben diym bari de gururum kurtulsun.
Sen pesinde kostukca bi tarafi kalkar :) mutlu olmak istiyorsan kosturacaksin pesinden cok konusmayacaksin dengesiz olcaksin neye kizip neye gulecegini anlamayacak:) ben careyi boyle buldum kaynanamin bile odü kopar bisi derken nasil tepki verecegini bilemez kadin ... Gez toz keyfine bak ararsa arar aramazsa kalan saglar bizimdirr sana adam mi yok ayoll :) git bi aynanin karsisina gec süslen püslen ayy cok güzelim de :) iyi geliyo valla yap bi kahve ic balkoda benden olsun :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hahah varya tuttum bunu mukemmel ya bizimde armiz bozuktu boyke yapicam bir haftadir ben msj atio knulari uzatiyodumm hahah aynen boyle yapcam.allah iyligini versin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen pesinde kostukca bi tarafi kalkar :) mutlu olmak istiyorsan kosturacaksin pesinden cok konusmayacaksin dengesiz olcaksin neye kizip neye gulecegini anlamayacak:) ben careyi boyle buldum kaynanamin bile odü kopar bisi derken nasil tepki verecegini bilemez kadin ... Gez toz keyfine bak ararsa arar aramazsa kalan saglar bizimdirr sana adam mi yok ayoll :) git bi aynanin karsisina gec süslen püslen ayy cok güzelim de :) iyi geliyo valla yap bi kahve ic balkoda benden olsun :)
Bosuna dememisler kacan kovalanirgozune kestirdigin adamin icine dusmicen kendi ayagiyla gelirr eninde sonunda gelir ama cok anlatmican kendini o konussun birak doksun kendini kacamak cevaplar vercen :) oy esimle amcam yeni tanisti oysa 3 yillik evliyim aaaa amcan mi vardi dedi valla hic soylemek aklima gelmedi babamlar biraz kalabalik demisim amcamda yurt disindaydi arada kaynamis garibim :)
Bitti deme bence canım.güzelce konuş kapat bekle.sen bitirirsen cok pişman olursun bence.acı çekiyorsun cunku
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bosuna dememisler kacan kovalanirgozune kestirdigin adamin icine dusmicen kendi ayagiyla gelirr eninde sonunda gelir ama cok anlatmican kendini o konussun birak doksun kendini kacamak cevaplar vercen :) oy esimle amcam yeni tanisti oysa 3 yillik evliyim aaaa amcan mi vardi dedi valla hic soylemek aklima gelmedi babamlar biraz kalabalik demisim amcamda yurt disindaydi arada kaynamis garibim :)
Hahah adamimsin ya mukemelsin valha bir haftadir cok kotuydum keyfimi yerine getirdin iymis ya :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay ayyok artık yaaa benmki biliyoo akrabalarımı yaa bahsetmişimdir . Ordan kaybettim çoktan noksan yani
Hamile hamile konusturuyonuz beni bide guluyonuz :) oyyy Allahim su kizlari hemen basgoz ediverde gorsunlersiz bana bi mesaj atin ben sizi guldururum sakin bi erkek icin aglamayin ay valla degmez denedim ondan diyorum .. Onlar zaten olayi cözene kadar siz dereyi gecmis acıları sindirmis olursunuz gwri adim atmayin okudugunuz kitabi bor daha okumayin okunmayi bekleyen kitaplara saldirin saldirin dediysem yirtmak yok kibar kibar acin sayfalari :)
Abla kahkaha attım yaaaBebişin hayırlı uğurlu olsun bu arada
Hemen herseyi anlatirsan bi omur ne anlatcan. Kiz sen bu adama:) ne konusaniz evde :) zaten bi sure sonra konusack hersey bitiyo bakisarak gurultusuz cozuluyo hersey :)
Sagol cnm benimrabbim herseyin hayirlisini versin bisi olmuyorsa cok zorlama şaka filan bi yana da rabbim bizden iyi bilir akisina birak hakkinda hayirli neyse o olsun
Vaaay bee bunu hep duymuşumdur büyüklerden bakışarak anlaşırlardı filan diye
Demek gerçekmiş.
Yani sen şimdi hiç bişi yapma napıyosa yapsn diyosn .faceimide kapattırdı ya açsammı ki onu ben
Abuuu faceni mi kapattirdikiz daha baba evindesin sen neyinmiste o senin faceni kapattiriyo kizarsa kizsin mudahale ettirme sert dur sende ona karisma sunu yapma bunu yapma meseleleri iliskileri cıvıklastirir boyle alisirsa evlendiuinde artirir bu huylari
faceden ekleyenler oluyodu eklemeyi kapattım daha o söylemeden
ama sonra eski arkadaşlar yazmaya başladı face ime kızı var erkeği var , bir tanesi de bana açılınca delirdi benimki.
Neden kapatıyorum neden ya dedim benim akıl sağlığım için demişti
Ne evlenmesi hem ya ortada yok aha bugün 3. gün. Bu beni alır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?