Çok Üzülüyorum . Çıkmaza Girdik . Bitsin İstemiyorum ...

1- konuşması normal aslında öyle çok konuşmaz ama sus pus da değildir
2- temizdir ama dağınık .
3- Küsüyo valla .
4- Ooo hepsinden de anlıyo az çakal değil çok güzel yemekler yapıyo
5 vardı da bıraktı

5 de /3,5 gibi bişi bu o zaman

Olsun sen hayatina girenlere evlenebilirim gozuyle bak ki oyle yetistir erkekler geldiginde sana saf olurlar sen egitirsin egitmezsen evlenince egitmeye calisirsin oda yemez :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Abla sen süper bişisin ya
Peki şimdi bu yetiştirmeyi nası yapcaz
Biz yeni yetmelerin senden öğrenceği çok şey var valla

Küsen erkekte fenadir babamdan ne cektik yani garip anammmm oyyy :) okuldan gelirdim babam bana küs anne ne ara kavga ettiniz derdim sizede mi küstü derdi hemen annemle kavga ederdi eve kuserdi adam :) kardesime bana :) suyunu bile kendi alirdi kalkip ulaaa ben naptimmm okulda toplama cikarma yapiyordum oysa baaaane anamin yaptiklarindan :)

Sen erzurumlumusun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Abla sen süper bişisin ya
Peki şimdi bu yetiştirmeyi nası yapcaz
Biz yeni yetmelerin senden öğrenceği çok şey var valla

Kiz bende belki senle yasitimdir :) sadece gozlem yetenegim iyidir ben esime acik acik sormustum küsebiliyon mu diye yok demisti garip yaa dogru demis hic küsemiyo :) bide kendine cok alistrma onsuzda gezmelere cik kiz arkadaslarindan sakin sakin kopma kabullensin mutlaka ole bisey yaparken izin alma haber ver :) bu onemli sonra hep hesap vermek zorunda kalirsin yani senin ondan bagimsiz bir hayatin var sonucta ve onunda senden bagimsiz bir hayati var :) oyle onu cok kurcalama guveniyorum de guvenmesende arkadaslariyla tanis kiz arkadaslarini yakininda tut sevgilinden ogrenemedigi onlar sana pit pit dokerler ama hic caktirma :) birde en onemli kural onun hayatindan birini sevmiyorsan bunu sakin dile getirme dikkat cekersin ozellikle evlenince lazim olacak bu :)

Yasim 27 bir garip örtmenim okullar kapanali bu kadar yazi yazmadiydim :)

Angaraliyim erzurum maceram kisa sirdu tayinle geldim geri

Anladm valha canim seni sevrek okuycam artik iyi akik veriyon :)) valha bu aksam bol bol dua aldin benden :)

Anladm valha canim seni sevrek okuycam artik iyi akik veriyon :)) valha bu aksam bol bol dua aldin benden :)

Gorusurz daha siz sıkılınca bi etiket cakin bana gelirim ben :) simdi gidiyom radyasyondan bebem yesil dogacak yoksa :)

Benim babamda küser biliyorum o duyguyu Aynen küsen erkek fena yani.

Ben hiç böyle düşünmemiştim şeeeeyyy
Bende öğretmen olucaam meslektaş olucaaazzz
20 yaşındayım abla ben

Ben hiç böyle düşünmemiştim şeeeeyyy
Bende öğretmen olucaam meslektaş olucaaazzz
20 yaşındayım abla ben

Canim sende takma kafana benimkide atmiyo msj ama bnde atmiyicam elbet atar demi bende yirmibir yasindayim yakiniz :))

Canim sende takma kafana benimkide atmiyo msj ama bnde atmiyicam elbet atar demi bende yirmibir yasindayim yakiniz :))

Ne bunlardan çektiğimiz hiç bilmiyorm. Bu erkekler ne kadar duygusuz yaratılışlı böyle.

Ben de gelişme var. baktım iletisine geceler li bir şey yazmış.
Anladım ki dışarıya çıkıcak , muhtemelen bara gidicek ve muhtemelen ablasıyla .
Alkol alabilirdi onca zaman almadıktan sonra .
Alışkanlığı tekrar başlayabilirdi .
Korktum
Aradım . ilkinde açmadı , ikincide açmadı üçüncüde açmadı. Allah ın hakkı üçtür. ama 1 de benden dedim
bir kez daha aradım yine açmadı
Sinirlendim yine mesaj attım ben de .
Bundan sonra ölüm kalımlık mesele olsa aramam seni diye
Baktım aradı .
Nasılsın dedim .
Senin sesin iyi geliyo benden iyi gibisin dedi .
Dedim ne alaka
Beni niye aramadın dedi
Dedim o gece seni o kadar aradıktan sonra açmadın , tabiki aramazdım . Yine kendim için aramadım seni tekrar alkole başlamanı istemedim onun için aradım dedim .
Aramayacaktın yani dedi
Evet dedim.
İşte bu dedi beni beklettin.
Dedim ki ben her ne olursa olsun kardeşim dediğim insanların yanında olucam . Bunda bi sakınca sıkıntı olmamalı dedim.
Tutturdu sınavım var dda sen bana böyle davranıyon da bilmem nede .
Dedim ki o an sana hadi sen git bekleme deseydim gene kavga çıkıcaktı dedim .
Ne yapsaydım .
Sonra dedim üzülüyorum neden biliyo musun çünki gözümde çok farklıydın çok özeldin o yerini sarsıyorsun dedim.
Ben mi sarsıyorum ya senin yaptıkların filan dedi. Olanlar her kavgamızdan önce ben aramadım mı seni filan dedi.
Dedim evet aradın bu seni sen yapan şeylerden biriydi dedim.
Ondan sonra ben ablamla dışarı çıkıcam dedi gece arayayım seni
Hayır dedim şimdi konuşucaz ben gece mece konuşmicam ona göre davran
En son sinirlendim dedim ki nerdeyse senle yürümeyeceğini söyleyen arkadaşlarımı haklı çıkarıcaksın devam et böyle dedim. Sonra bana bekle dedi
Sonra ablasının sesi geldi çıkıcaz biz filan dedi iyi dedim lafını beklemeden kapattım .

Barışırsınız siz sıkıntı yok. Benimkide böyle yımuşak olaydı iyiydi :)

Senin durum ne oldu canim merak ettm :)

Bu sabah aradı beni , soğuk soğuk konuştu ben de konuştum. Öyle bile 1 saate yakın konuşmuşuz.
Dün de konuştuktan sonra gitmemiş bir yere alkol de almamış.
Barıştık gibi bir şey , bakalım .

Ablası sorun gibi sanırım acaba benim hakkımda olumsuz mu konuşuyo diye düşünüyorum ...

Ablalar zaten allahim gorumce dedimi biri tuylerim urperiyo benimde erkek kardesim var ama bu kadar burnumu sokmam heralde :))

Ablalar zaten allahim gorumce dedimi biri tuylerim urperiyo benimde erkek kardesim var ama bu kadar burnumu sokmam heralde :))

Bilemiyorum günahını da almak istemiyorum ama ..
Dün ablasıyla bara gidiceklermiş..
Bu gitmemiş benim için , ablasıda bende gitmem o zaman demiş .
Benimki mesaj attı bana mahcup ldu ablam arkadaşlarına bilmem ne diye.
Ablası onunla gitmek istemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…