• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Üzülüyorum . Çıkmaza Girdik . Bitsin İstemiyorum ...

Up .. Beni halen aramadı ....:2:

Hiç aramayacak mı acaba , yani biticekse bile böyle konuşmadan mı biticek

Bana yolladığı bir şarkı vardı . onu dinleyerek sabahladım bugünde .
Ayrılalım demedi .
Faceinin şifresinide değişmemiş .
Uykusuz gecelerme dönmek istemiyorum ...

mesaj atmamak için niye kendinizi tutuyorsunuz? bence size kızgın. bekleyin kızgılığı geçsin. yokluğunuza onu alıştırmayın hiç dönüşü olmaz ben öyle yaptım alıştı ve bitti

Aramayabilir, dediğin gibi böyle havada bırakarak bitirebilir. Buna kendini alıştır.

Bir daha da öyle internetten filan girişme böyle ilişkilere kuzum.

Doğru söylüyorsunuz...

mesaj atmamak için niye kendinizi tutuyorsunuz? bence size kızgın. bekleyin kızgılığı geçsin. yokluğunuza onu alıştırmayın hiç dönüşü olmaz ben öyle yaptım alıştı ve bitti

Kendimi tutuyorum çünki kavga ettiğimiz gün aradığımda açmamıştı ya gene cevap vermezse.. Böyle yapmazdı ama yaptı .
Siz ne kadar süre konuşmadınız ? 3. gün oldu ya :2:

stresten tırnaklarımı kırdım ... Off of off nasıl düzelecek bunlar..

Bizim 1 ayı geçti ilk ve son ayrılık bitiş bizimki

Üzüldüm canım ya ..
Neden böyle hödüklük ederler anlamıyorum ki.
Bir arkadaşım şey dedi bugün , o ilişkide ipleri eline almak istiyo senin aramanı istiyo bekle o arayacak dedi, bilemiyorumm.. :44:

sizi kurtardığı durumun ardından gösterdiği ilgi, alışkanlıklar..
bu yolla 2.5 yıl bir adama bağlılığı sürdürdüm ama ne ilgi ne ilgi yani
hiç süphe ettirmedi sevgisinden, herkes benim için ölecek diye düşünürdü
sonra bir gün sesini yükseltti bana, şehir değiştirdi ve baska sehre gittiği gün ben anlamadan hersey bitmiş
sizin yazdıklarınızı okurken aklıma o günlerim geldi
sonuç ne biliyor musunuz; 2 yıl olacak neredeyse o evli ve mutlu bense toparlanıyor, dağılıyor ve tekrar toparlanmaya çalışıyorum..
tüm sonralara hazırlıklı olmanızı dilerim ve zamanın aramıs ve mesaj atmış biri olarak asla aramamanızı!
umarım hayırlısı olur her ıkı taraf içinde

küsme sebebi çok saçma..trip yapsa hadi tamam diyeceğim ama resmen küsmüş.sen kendini izah et çokta üstüne düşme bence.sen üstüne düştükce kendini kıymete bindiriyor olabilir.bekle sadece

Üzüldüm canım ya ..
Neden böyle hödüklük ederler anlamıyorum ki.
Bir arkadaşım şey dedi bugün , o ilişkide ipleri eline almak istiyo senin aramanı istiyo bekle o arayacak dedi, bilemiyorumm.. :44:

bana da öyle dediler dönece dönecek dediler. dönmedi ben döndüm bitirdim kafamda dedi

bana da öyle dediler dönece dönecek dediler. dönmedi ben döndüm bitirdim kafamda dedi

Şimdi bu yazdığını okuyunca dizim titredi bir an . Çok kötü oldum canım ya. Ben bitsin istemiyorum ki .
Hala da aramadı derdi nedir bilmiyor

küsme sebebi çok saçma..trip yapsa hadi tamam diyeceğim ama resmen küsmüş.sen kendini izah et çokta üstüne düşme bence.sen üstüne düştükce kendini kıymete bindiriyor olabilir.bekle sadece

Öyle mi yapiym dersiniz.? Yani bi mesaj atıym kendimi açıklayayım. Sonra bekleyeyim.
Artık ne olacaksa .

sizi kurtardığı durumun ardından gösterdiği ilgi, alışkanlıklar..
bu yolla 2.5 yıl bir adama bağlılığı sürdürdüm ama ne ilgi ne ilgi yani
hiç süphe ettirmedi sevgisinden, herkes benim için ölecek diye düşünürdü
sonra bir gün sesini yükseltti bana, şehir değiştirdi ve baska sehre gittiği gün ben anlamadan hersey bitmiş
sizin yazdıklarınızı okurken aklıma o günlerim geldi
sonuç ne biliyor musunuz; 2 yıl olacak neredeyse o evli ve mutlu bense toparlanıyor, dağılıyor ve tekrar toparlanmaya çalışıyorum..
tüm sonralara hazırlıklı olmanızı dilerim ve zamanın aramıs ve mesaj atmış biri olarak asla aramamanızı!
umarım hayırlısı olur her ıkı taraf içinde

Çok üzüldüm adına. İşte ben onunla tanışmadan önce öyleydim dağılır dururdum. O ise elimden tuttu .
Acılarımı dindirdi .
Belkide bu yüzden çok bağlandım.
Bu gün de beklesem mi yoksa arasam mı bilmiyorum ..

Kardeşime tost yapıyordum bugün , düşünmeye dalmışım. elimi tost makinesine basmışım.
Yanık şu an ölüyorum sızısından.
Ama içim daha çok sızlamaya başladı.
ne yapıcam ben yaaa

Bi erkek icin degmez su cabalamana inan gunlerini kendine heder ettigine yanacaksin bi gun .... İnsan evlenince anliyor erkeklerin hepsi ayni :) annem bi gece sonra hepsi ayni adam olurlar derdi de sakayla karisik gulerdik :) hakikaten oyleymis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim:)sen baska bi dal elinde kirilmis dusmemek icin oteki dala tutunmussun ama bu da zayif bi dal.5 senenin sonunda degisik biri oldugu icinde cabuk kaptirmissin kendini.erkekler sen kardesim demissin dememissin bakmazlar kiskanirlar bu biyerde normal ama gel gorki verdigi tepki normal degil.iliski iki tarafli demis kendinde hata aramissin tabiki seninde vardir hatan ama bu konuda degil.arayip kendini dusurme zaten aciklamani yapmis ustune aramissin daha yapicak biseyin yok.tartissanizda ayrilsanizda acilir o telefon konusulur o olgunlukta olmayan bi adamla harcama vaktini.

Öyle mi yapiym dersiniz.? Yani bi mesaj atıym kendimi açıklayayım. Sonra bekleyeyim.
Artık ne olacaksa .

Bence böyle yap.üstüne düştükce kıymetlendirir kendini

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi erkek icin degmez su cabalamana inan gunlerini kendine heder ettigine yanacaksin bi gun .... İnsan evlenince anliyor erkeklerin hepsi ayni :) annem bi gece sonra hepsi ayni adam olurlar derdi de sakayla karisik gulerdik :) hakikaten oyleymis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Onu gözümde çok büyüttüm sanırım , çok farklı bi yere koydum . Gözümde içimde.
Bana şimdiye dek her dediğini yaptı tüm sözlerini tuttu .
Alıştım ben de ona.

Back
X