Çok üzülüyorum elimden gelmiyor bişey

Birprensesinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
161
19
13
6 aylık hamileyim eşimle ilk evlendigimizde çok sorunlar oldu aynı ev alisamadik birbirimize hep tartışma vs neyse daha sonra düzene girdi yada ben öyle sandım bu sabah kalkıp kahvaltı hazirlayamadim çok uykum vardı gecede üst komşu tak tuk ses yaptı uyuyamadim halsizlik çöktü üstüme sabah beni durttu kalk kahvaltı hazırla diye uyucam uykum var bigunde yemese nolcak sanki neyse gitmiş kendine kahvaltı hazırlamış yemiş çıkarken de evin anahtarımı almis kapıyı kitlemis yapayalniz bu evde kaldım komşulardan zaten hayır yok kimse kimsenin kapısını açmaz korkuyorum hep bi ceza verme huyu var bazen dayanamıyorum ya kaç kez konuştum yok bi annem var oda hasta gariban evi bile kendinin değil emanet başka kimsem yok bosansam napcam hamileyim zor olcak konusuncada anlamıyor ha duvara anlatmisim ha ona aklı gelip gidiyor ailem yok diye böyle yapıyor kimsesizim diye oda farkında bunun bu yüzden çaresizim bebeğim olcak ona bile mutlu olamıyorum

Sen bu herife hamile kalırken yürek mi yedin ?
Bırakın şu çaresizim mecbur katlanıyorum hikayelerini lütfen
Rica ediyorum.
Adamlar zaten manyak, Bide bu adamları üretiyorsunuz.
Yazık ne size ne de kapıyı üstünüze kitleyen O herife üzülmüyorum.
Dünyaya gelecek Manyak baba, babanın sözünden çıkamayan bir anneye sahip olacak O sabiye üzülüyorum

adamın ciğer beşşş para etmez onu biz daha buradan anladık da bacım sen ne diye hamile kalıyorsun yahu çıldırıyorum böyle durumlarda. bi kere normal şartlarda bile kalk kahvaltı hazırla demeye hakkı yokken 6 aylık hamile kadından hizmet beklemesi, göremeyince de bu psikopatlığı yapması nedir??
hadi şimdi hamilesin de doğumdan sonra çocuk yaşına girince gir işe çalış elbet bakacak birileri bulunur. bu adamın elinden ne kadar kısa sürede kurtulursan senin için de çocuğun için de o kadar hayırlı olur.

Söyledim zaten keşke olmasaydı bebeğimiz dedim senin gibi babası olacak dedim zaten bebeği bana vermezler ailem yok durumumda yok eşimin aile tarafı durumu iyi katakulli yapar alır çocuğu tam şeytan bazen böyle konuşuyoruz bi planlar yapıyor aklım sasiyor

Kapıyı üzerine kitlenmek mi ?
Nasıl bir manyaklıktır.
Hadi o pislikte sen ne diye bu hakareti kendine ettiriyorsun ?
Yemin olsun polis arardım.Suçtur bu.
Polise gitsem napcak poliste ilgilenmiyor ki eve yolluyolar karı kocadir diye ülkede adaletmi kalmış söyledim konuştum insan gibi sen bilerek kalkmadin diyor ünitenin üstüne koydum anahtarı diyor

sen kendini bu kadar ezik gördükçe herkes ezer emin ol. önce kendin güçlü olacaksın. çocuğunu da alamazlar öyle kolay bebeğin anneye ihtiyacı vardır her zaman. en azından gizli gizli para biriktirmeye başla. harçlık ne veriyorsa bir kısmını ayır habersiz biriktir. elinden iş geliyorsa evde yap sat biriktir paranı. bir süre sabredeceksen en azından hazırlığını yap.

Ne olursa olsun kimse bnim özgürlüğüme engel koyamaz sen kimsin ya siz çok yüz vermişsiniz çok müsade etmişsiniz cezalarına seni çocuk yerine koymuş resmen kb ama eşin aptalin teki hamilesin sen ya hadi bişey olsa okadar mi düşüncesiz eşin okadar mi aptal. Sen kimsin de kapı kitliyosun ceza veriyorsun gereksiz

Kimsesizim diye birileri size kötülük yapmaz, bunu bahane olarak kullanmayın. O haddi onlara siz verirsiniz. Kendinize acımak yerine, biraz ayağa dikilin, eşinize haddini bildirin. Kendinize acımanın kimseye bir faydası yok, ahlanıp vahlanıp içinde bulunduğu şartlardan kurtulmak için hiçbir şey yapmayan insanlara çok feci kızıyorum. Anne olmak gibi bir sorumluluğu üstünüze aldıysanız, bu ezik halleri bir kenara bırakmalısınız. Bu kütüğü koca olarak seçen sizsiniz, değil mi? Evliliğiniz sorunluymuş, dün üzerinize titreyen adam, bugün hamile halinizle kalk bana kahvaltı hazırla diyecek, sizi eve kilitleyecek kadar psikopatlaşmadı herhalde. Hep böyleydi muhakkak. Peki neden çocuk düşündünüz? Polise gitsem ne işe yarayacak diyorsunuz; yarın öbür gün çocuğunuzu elinizden almaya kalkarlarsa, karısını eve kilitleyen bir adama kimse kolay kolay çocuk vermez, işte bu işe yarayacak. Ha öyle kimse ufacık çocuğu da annesinden ayırmaz zaten, bu da ayrı konu ya, yine de kenarda dursun şikayet edin gerektiği yerde. İşiniz gücünüz var mı, çalışıyor musunuz, mesleğiniz var mı, bilmiyorum ama hayatınızı bu erkek müsveddesine bağımlı şekilde devam ettirmeyin. Ekonomik özgürlüğünüzü elinize almanın yollarını yapmaya başlayın.

Neden Sana vermesinler öncelikle sen bebeğini emzirdiğini için mecbur verecekler ..
Sonra sen artık kndini yetersiz görmeyi bırakıp kendine yetmeyi öğreneceksin eşine kndini bu şekilde gosterirsen o daha çok kapı kitler senin üzerine .. ya sen yalnız değilsin hem Allah büyük seni zorda koymaz emin ol . Hem çalışıp hem bebeğine bakan çok insan gördüm ben

yedek anahtar yok mu ,tek anahtar mi kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…