- 19 Nisan 2019
- 161
- 19
- 13
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Nerde anahtar dedim hemen uyanmissin keyfi kalkıp hazirlamadin diyor bende anahtarı soyle dedim ünitenin üstünde dediyuh! manyak mı bu adam?
deprem olur, yangın olur, ev hapsi nedir?
arayın, eğer hemen gelip kapıyı açmazsan, polisi arayıp alıkonuldugumu söyleyeceğim diyin.
kimsenin umrunda değilim .skapıyı ne cesaret kilitlemiş üzerinize acil birşey olsa ne olacak?
Söyledim zaten keşke olmasaydı bebeğimiz dedim senin gibi babası olacak dedim zaten bebeği bana vermezler ailem yok durumumda yok eşimin aile tarafı durumu iyi katakulli yapar alır çocuğu tam şeytan bazen böyle konuşuyoruz bi planlar yapıyor aklım sasiyoradamın ciğer beşşş para etmez onu biz daha buradan anladık da bacım sen ne diye hamile kalıyorsun yahu çıldırıyorum böyle durumlarda. bi kere normal şartlarda bile kalk kahvaltı hazırla demeye hakkı yokken 6 aylık hamile kadından hizmet beklemesi, göremeyince de bu psikopatlığı yapması nedir??
hadi şimdi hamilesin de doğumdan sonra çocuk yaşına girince gir işe çalış elbet bakacak birileri bulunur. bu adamın elinden ne kadar kısa sürede kurtulursan senin için de çocuğun için de o kadar hayırlı olur.
Polise gitsem napcak poliste ilgilenmiyor ki eve yolluyolar karı kocadir diye ülkede adaletmi kalmış söyledim konuştum insan gibi sen bilerek kalkmadin diyor ünitenin üstüne koydum anahtarı diyorKapıyı üzerine kitlenmek mi ?
Nasıl bir manyaklıktır.
Hadi o pislikte sen ne diye bu hakareti kendine ettiriyorsun ?
Yemin olsun polis arardım.Suçtur bu.
Söyledim zaten keşke olmasaydı bebeğimiz dedim senin gibi babası olacak dedim zaten bebeği bana vermezler ailem yok durumumda yok eşimin aile tarafı durumu iyi katakulli yapar alır çocuğu tam şeytan bazen böyle konuşuyoruz bi planlar yapıyor aklım sasiyor
Neden Sana vermesinler öncelikle sen bebeğini emzirdiğini için mecbur verecekler ..Söyledim zaten keşke olmasaydı bebeğimiz dedim senin gibi babası olacak dedim zaten bebeği bana vermezler ailem yok durumumda yok eşimin aile tarafı durumu iyi katakulli yapar alır çocuğu tam şeytan bazen böyle konuşuyoruz bi planlar yapıyor aklım sasiyor
yedek anahtar yok mu ,tek anahtar mi kullanıyorsunuz6 aylık hamileyim eşimle ilk evlendigimizde çok sorunlar oldu aynı ev alisamadik birbirimize hep tartışma vs neyse daha sonra düzene girdi yada ben öyle sandım bu sabah kalkıp kahvaltı hazirlayamadim çok uykum vardı gecede üst komşu tak tuk ses yaptı uyuyamadim halsizlik çöktü üstüme sabah beni durttu kalk kahvaltı hazırla diye uyucam uykum var bigunde yemese nolcak sanki neyse gitmiş kendine kahvaltı hazırlamış yemiş çıkarken de evin anahtarımı almis kapıyı kitlemis yapayalniz bu evde kaldım komşulardan zaten hayır yok kimse kimsenin kapısını açmaz korkuyorum hep bi ceza verme huyu var bazen dayanamıyorum ya kaç kez konuştum yok bi annem var oda hasta gariban evi bile kendinin değil emanet başka kimsem yokbosansam napcam hamileyim zor olcak konusuncada anlamıyor ha duvara anlatmisim ha ona aklı gelip gidiyor ailem yok diye böyle yapıyor kimsesizim diye oda farkında bunun bu yüzden çaresizim bebeğim olcak ona bile mutlu olamıyorum
5 tane varmış yedek kilidi alırken özel almış baska yedeği çıkmıyor anahtarın öylede bi bok işteyedek anahtar yok mu ,tek anahtar mi kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?