Çok üzülüyorum elimden gelmiyor bişey

Ya tamam da siz bekarık zamanlarınızdan bahsediyorsunuz benim bahsettiğim ise 2-3 yıldan beri kadına karşı şiddete öfkeye herşeye devlet olanak sağlıyor şu anda

Kaldım annemle ben küçüktüm o zaman hepsinin dostu geliyordu kapıya silahlar patlıyordu güvenlik bile baş edemiyodu birbirini döven tehdit eden pis pis ağızlar küfürler pskolijimiz baya bozulmuştu orda

Şu an kadın sığınma evlerinin adresleri bile gizli tutulurken bu dediğiniz şeyin mümkünatı yok

Ya bi de yasadiklari hicbir sey kendi tercihleri degilmis hamilelik dahil hepsi boyle tepeden inmis gibi davranio bu insanlar bu kadar da yanli anlatilmaz ki. Madem bu kadar vicdansız bi adam var ne die baba yaparsin ki onu aklim almio. Bu kadar mi düşünme yetisi yok. Ben inanmiorum artik vala ya hamileligi bahane edip evde yatiyim adam para getirsin derdinde bu insanlar adam da yemio tabi halsizim numaralarini sinir oluo. Ben ise giderken esim yatsa ben de sinir olurum.

Sen güçlü olmadıkça tek kocan değil herkes sana aynısını yapar sen ipleri fazla vermişsin kocana insanlık halinden de anlamıyla boşuna ömrünü tüketme buna bende evliyim kimsem yok ama kimse bana neden bunu şöyle yaptın diye soramıyor bile iş sende bitiyor kendini saydıracaksın sana saygı göstermek zorunda keşke hamile kalmayı erteleseydin biraz daha tanışaydın kocanı canım güçlü ol ve ezdirme kendini eğilme kimseye derim.

Ya kendi gördüğümu söylüyorum ben ayrıca TV lerden bile görüyoruz küçücük çocuklara taciz edenler beraat ediyor kormuyuz biz biyerimizden uydurmuyoruz yalan soylucek halimde yok

Benim eşimde benden yarım saat önce işe gitmesine ragmen el alıskanlıgı kapıyı kilitler ama bi evde bir tane kapı kilidi olmaz keza sizinki de kapının anahtarını içerde bırakmıs diye baska bi yorumda söylemişsiniz
Hamilelik bi hastalık değildir ayrıca tamam kahvaltı hazırlamak istememiş olabilirsiniz kötü konusmusta olabilir ama hamile halimle demek cok sacma

Ben ne zaman gittiysem en ufak bi tokatta bile saolsunlar hemen isleme aldilar. Hic gormedim git eve gecer diye sivazlayani. Adamlara ne senin iliskinden ayrica sikayetciyim dersen onu isleme almak gorevleri ve gorevlerini yapiolar. Tam tersi ustelik kadini koruyan cok kanun cikartildi. Erkekleri korumuolar asil bu aile ici siddette. Bugum bi kadin kendine zarar verip gitse kocam yaptı dese aslina astarina bakmadan adami iceri alirlar bi de.

8 aylık evlisiniz, başlarda hiç anlaşamadık diyorsunuz hem de 6 aylık hamileyim diyorsunuz..
çok acele etmişsiniz bebek için.. daha tanımadan etmeden..
madem herkesin yazdığı önerilere bir cevabınız var ve hiç bir çareyi kabul etmiyorsunuz o zaman evde huzursuzluk çıkmasın diye adamın suyuna gidin bari..

Canım zaten hazırlıyorum her sabah bu sabah kalkamadim insanlık hali ya halsiz oluyosun bitkin oluyosun robotmuyuz biz kaldı ki hazirlamadim diye anahtarı saklamış kitlemis kapıyı gitmiş

Bende çok şaşırdım.
Konu sadece biz ay kıyamam sana, sabret geçecek diyelim diye açılmış sanki. Çünkü önerileri kabul etmiyor. Zaten ciddi olarak ne yapabilirim diye de sormuyor.

Gidiyorum zaten kendi kendine böyle yapıyor sırf kalkamadım diye çareyi kabul etmemek değil eşim bebeği almak için her yola başvurur ben ondan korkuyorum bana gelmiş diyor suyuna çayina uyuşturucu atarım hakim bebeği bana vermek zorunda kalır diyor hani bağımlı annelere bebek verilmiyor ya bin bir türlü şeyler geçirmiş aklindan

Bende çok şaşırdım.
Konu sadece biz ay kıyamam sana, sabret geçecek diyelim diye açılmış sanki. Çünkü önerileri kabul etmiyor. Zaten ciddi olarak ne yapabilirim diye de sormuyor.
Ya siz gelinde görün bi bizim karakolu savciyida o zaman anlarsınız mahallede adam beni yerlerde sürükledi darp etti komsumuzdu üstelik karakolda üstüme geldi ağızlarını bile acmadilar kanlar içinde gittim ben acile burda konuşmak kolay her polis birmi annemin evine geçen gün sarhoşlar kapısında hir gür çıkarmış bide karakolun dibinde oturuyor bağırmış çağırmış polise kafasını bile camdan uzatmamis herşeye bu kadar ön yargı yapmayın

Canım zaten hazırlıyorum her sabah bu sabah kalkamadim insanlık hali ya halsiz oluyosun bitkin oluyosun robotmuyuz biz kaldı ki hazirlamadim diye anahtarı saklamış kitlemis kapıyı gitmiş
Kahvaltı hazırlamak zorunda değilsiniz tabiki keza eli ayagı tutuyormuski gitmiş kendisine hazırlamıs
Ama ona bu imkanıda sunan siz değilmisiniz
Evlendiginizden beri eminimki cesit cesit kahvaltılar hazırlayıp adamı paşa yapmıssınızdır
Bir kere yapmayınca da böyle davranmıs
Kendi anahtarınız neden yok

Kesinliklikle katılıyorum

Eminim sen de fark etmezsin suyuna cayina bisey atildiginda. Gider şikayetçi olursun mesela esim eve uyuşturucu getirip ben farkinda olmadan bana vermis diye. Mobese kayitlari gorustugu insanlar derken esinin onu bi yerden buldugu ortaya cikar merak etme. Bir defayla da bagimli olundugu nerde gorulduyse. Ay saf saf konusma kendine gel git adamin gönlünu al kahvaltiyi hazirla o defolsun sonra yat uyu akşama kadar, yuz göz olma esin olcak saftirikle azcik politik ol.

Kendi anahtarimi almış zaten cekmeceden yo paşa gibi davranmadim hiç ben ona hatta ilk baslardada hazirlayamiyodum çok mide bulantilatim vardı o zamanlar bu konuyu çok sorun etti hatta annesine bile yansıttı sürekli ikisi bana kalk hazırla kalk hazırla diye baskı yapıyordu buda annesi sordugu zaman şikayet ediyordu beni hazırlamiyor bana kahvaltı diye anneside böyle olmaz aç gidiyor diyodu esimde bana annem bana hep hazirliyodu kiyamiyodu diyo annesi böyle alistirmis şımarık büyütmüş şimdi birgün eksik olunca olan bana oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…