- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Ya ben çevremde gördüğümu söylüyorum burdaki polisler ilgilenmiyor biz karakolun dibinde oturuyoduk annemle ben bekarken ne insanlar geliyordu karısını döven bıçaklayan bi bok yapmiyolardi ya evlisiniz olur öyle şeyler diyolardi bende bi kaç defa gittim darp olayından başıma bi olay gelmişti adam bana polislerin yanında saldırmaya kalktı ağzını açıpta bişe demediler
hangi ülkede yaşıyorsunuz tam olarak?
Tamam biliyorum öyle bi kanun var bende zaten 8 aylık evliyimYa tamam da siz bekarık zamanlarınızdan bahsediyorsunuz benim bahsettiğim ise 2-3 yıldan beri kadına karşı şiddete öfkeye herşeye devlet olanak sağlıyor şu anda
Kaldım annemle ben küçüktüm o zaman hepsinin dostu geliyordu kapıya silahlar patlıyordu güvenlik bile baş edemiyodu birbirini döven tehdit eden pis pis ağızlar küfürler pskolijimiz baya bozulmuştu orda
Ya böyle bir laf ile oraya giden kadınları zan altında bıraktiginizi biliyorsunuz değil mi? Siz zaten hiçbir öneriyi kabul etmezsiniz şimdi. Onun için akşamdan kahvaltinin çoğunluğunu hazirlayin sabah yinede kalkin paşam kizmasin. Böyle adama birde bebek. Ben tek ona acıyorum.
Ya kendi gördüğümu söylüyorum ben ayrıca TV lerden bile görüyoruz küçücük çocuklara taciz edenler beraat ediyor kormuyuz biz biyerimizden uydurmuyoruz yalan soylucek halimde yokHanfendinin banlanasi war sanirim, neymis polis karisini biçaklayan kisiler icin hic birsey yapmamis eve gondermiş,
Yok polisin yaninda eşi ona saldirmis hic birsey yapmamislar.
Polis icin nerdeyse eşim beni dovdügu için, sirtini sivazladi diyecek.
Ben Polis eşiyim herseyden ote, esimin sizler icin, sizin guvenliginiz icin gece gunduz çalistigini, ve fazla mesai yaptigini goruncee gercekten acıyorum..
Sizin polisleri bu sekilde kotulemenize firsat veremem.
Nerde oturursaniz oturun hic bir polisi bu sekilde suclayamazsiniz.
Burda smdi bir bicaklama olsun polis onu salar mi ?
Darp olsum salar mi hangi zihniyettesiniz. Sığinma evlerine pavyon demeniz.
Ayri birsey, sabır diyorummmmm...
Valla yemin ederim oyleydi belki şimdi degismistir bilememŞu an kadın sığınma evlerinin adresleri bile gizli tutulurken bu dediğiniz şeyin mümkünatı yok
Hanfendinin banlanasi war sanirim, neymis polis karisini biçaklayan kisiler icin hic birsey yapmamis eve gondermiş,
Ben Polis eşiyim herseyden ote, esimin sizler icin, sizin guvenliginiz icin gece gunduz çalistigini, ve fazla mesai yaptigini goruncee gercekten acıyorum..
Canım zaten hazırlıyorum her sabah bu sabah kalkamadim insanlık hali ya halsiz oluyosun bitkin oluyosun robotmuyuz biz kaldı ki hazirlamadim diye anahtarı saklamış kitlemis kapıyı gitmişBenim eşimde benden yarım saat önce işe gitmesine ragmen el alıskanlıgı kapıyı kilitler ama bi evde bir tane kapı kilidi olmaz keza sizinki de kapının anahtarını içerde bırakmıs diye baska bi yorumda söylemişsiniz
Hamilelik bi hastalık değildir ayrıca tamam kahvaltı hazırlamak istememiş olabilirsiniz kötü konusmusta olabilir ama hamile halimle demek cok sacma
Bende çok şaşırdım.Hanfendinin banlanasi war sanirim, neymis polis karisini biçaklayan kisiler icin hic birsey yapmamis eve gondermiş,
Gidiyorum zaten kendi kendine böyle yapıyor sırf kalkamadım diye çareyi kabul etmemek değil eşim bebeği almak için her yola başvurur ben ondan korkuyorum bana gelmiş diyor suyuna çayina uyuşturucu atarım hakim bebeği bana vermek zorunda kalır diyor hani bağımlı annelere bebek verilmiyor ya bin bir türlü şeyler geçirmiş aklindan8 aylık evlisiniz, başlarda hiç anlaşamadık diyorsunuz hem de 6 aylık hamileyim diyorsunuz..
çok acele etmişsiniz bebek için.. daha tanımadan etmeden..
madem herkesin yazdığı önerilere bir cevabınız var ve hiç bir çareyi kabul etmiyorsunuz o zaman evde huzursuzluk çıkmasın diye adamın suyuna gidin bari..
Ya siz gelinde görün bi bizim karakolu savciyida o zaman anlarsınız mahallede adam beni yerlerde sürükledi darp etti komsumuzdu üstelik karakolda üstüme geldi ağızlarını bile acmadilar kanlar içinde gittim ben acile burda konuşmak kolay her polis birmi annemin evine geçen gün sarhoşlar kapısında hir gür çıkarmış bide karakolun dibinde oturuyor bağırmış çağırmış polise kafasını bile camdan uzatmamis herşeye bu kadar ön yargı yapmayınBende çok şaşırdım.
Konu sadece biz ay kıyamam sana, sabret geçecek diyelim diye açılmış sanki. Çünkü önerileri kabul etmiyor. Zaten ciddi olarak ne yapabilirim diye de sormuyor.
Kahvaltı hazırlamak zorunda değilsiniz tabiki keza eli ayagı tutuyormuski gitmiş kendisine hazırlamısCanım zaten hazırlıyorum her sabah bu sabah kalkamadim insanlık hali ya halsiz oluyosun bitkin oluyosun robotmuyuz biz kaldı ki hazirlamadim diye anahtarı saklamış kitlemis kapıyı gitmiş
Ben ne zaman gittiysem en ufak bi tokatta bile saolsunlar hemen isleme aldilar. Hic gormedim git eve gecer diye sivazlayani. Adamlara ne senin iliskinden ayrica sikayetciyim dersen onu isleme almak gorevleri ve gorevlerini yapiolar. Tam tersi ustelik kadini koruyan cok kanun cikartildi. Erkekleri korumuolar asil bu aile ici siddette. Bugum bi kadin kendine zarar verip gitse kocam yaptı dese aslina astarina bakmadan adami iceri alirlar bi de.
Gidiyorum zaten kendi kendine böyle yapıyor sırf kalkamadım diye çareyi kabul etmemek değil eşim bebeği almak için her yola başvurur ben ondan korkuyorum bana gelmiş diyor suyuna çayina uyuşturucu atarım hakim bebeği bana vermek zorunda kalır diyor hani bağımlı annelere bebek verilmiyor ya bin bir türlü şeyler geçirmiş aklindan
Kendi anahtarimi almış zaten cekmeceden yo paşa gibi davranmadim hiç ben ona hatta ilk baslardada hazirlayamiyodum çok mide bulantilatim vardı o zamanlar bu konuyu çok sorun etti hatta annesine bile yansıttı sürekli ikisi bana kalk hazırla kalk hazırla diye baskı yapıyordu buda annesi sordugu zaman şikayet ediyordu beni hazırlamiyor bana kahvaltı diye anneside böyle olmaz aç gidiyor diyodu esimde bana annem bana hep hazirliyodu kiyamiyodu diyo annesi böyle alistirmis şımarık büyütmüş şimdi birgün eksik olunca olan bana oluyoKahvaltı hazırlamak zorunda değilsiniz tabiki keza eli ayagı tutuyormuski gitmiş kendisine hazırlamıs
Ama ona bu imkanıda sunan siz değilmisiniz
Evlendiginizden beri eminimki cesit cesit kahvaltılar hazırlayıp adamı paşa yapmıssınızdır
Bir kere yapmayınca da böyle davranmıs
Kendi anahtarınız neden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?