Çok üzülüyorum elimden gelmiyor bişey

gidecek yeriniz, sahip çıkacak aileniz, işiniz gücünüz yoksa, bu evliliğe de mahkumsanız, yorgunum bitkinim demeden, adamın kahvaltısını hazırlayın da en azından huzurunuz olsun.
normalde zıkkım yesin diyorum da siz zaten devam edeceksiniz. yapın ne istiyorsa, işe gidince yatın uyuyun.

Genelde zaten öyle yapıyorum sadece bu sabah kalkamadım kendimi çok halsiz hissettim

Polise gitsem napcak poliste ilgilenmiyor ki eve yolluyolar karı kocadir diye ülkede adaletmi kalmış söyledim konuştum insan gibi sen bilerek kalkmadin diyor ünitenin üstüne koydum anahtarı diyor

Öyle bir şey olmuyor aksine şu an devletimiz aile içi şiddet ve sorunlara daha çok önem veriyor uzaklaştırma bile aldırabilirsiniz ne demek eve yolluyorlar

Polise gitsem napcak poliste ilgilenmiyor ki eve yolluyolar karı kocadir diye ülkede adaletmi kalmış söyledim konuştum insan gibi sen bilerek kalkmadin diyor ünitenin üstüne koydum anahtarı diyor

Hanfendi sizin polisi arayasiniz yok polise laf atmayin, siz bir arayin ustume kapiyi kitledi gitti, evde mahsur kaldim diyin.

Bilerek yapti bunu, Hamileyim mağdurum diyin. Bu bir suçtur, polis gelir, en azindan ifadenizi alir rapor tutar. Size kâr kalır...

Buda hemen hemen bir piskolojik şiddettir. Gidicek yerim yok demissiniz, kadın siginma evleri war, devlet sizi hamile halinizle sokakta birakmaz merak etmeyin..
Siz yeterki gitmek, kurtulmak isteyin.

Kadın sığınma evinde kaldım annemle küçükken pavyondan farkı yok

Ömrunun sonuna kadar kalcak halin yok heralde. Bak ayaklarin war, kollarin war, calisip hem annenize, hemde cocugunuza bakabilirsiniz dogumdan sonra.
Ama sizin pek kurtulmak isteyesiniz yok gibi.

Siz 5 yildizli otel keyfi beklemeyin zaten, eşinden, ailesinden; hem piskolojik, hemde fiziksel siddet gören, bayanlar icin orasi emin olun, cennet gibi gelir.

Hamile olmasaniz daha farkli konusurdum ama hamilesiniz, anliyorum duygulariniz farkli, ama lutfen cocugunuz için kurtulun o evden...

hangi ülkede yaşıyorsunuz tam olarak?
Ya ben çevremde gördüğümu söylüyorum burdaki polisler ilgilenmiyor biz karakolun dibinde oturuyoduk annemle ben bekarken ne insanlar geliyordu karısını döven bıçaklayan bi bok yapmiyolardi ya evlisiniz olur öyle şeyler diyolardi bende bi kaç defa gittim darp olayından başıma bi olay gelmişti adam bana polislerin yanında saldırmaya kalktı ağzını açıpta bişe demediler

Calismiosaniz esinize kalkip kahvalti hazırlamak zorundasiniz bence. Hamile olmak mazeret degil :) hayir hamileligi de adamin size yaptigi bi kotuluk gibi gosteriosunuz bu adamdan hamile kalmak isteyen sizsiniz halbuki. anladığım kadariyla uzerinize kitleyip gitmedi evde zaten baska anahtar da birakmis. O kadar da vicdansiz diilmis demek. Vala artik adamlari hakli bulmaya basladim. Bu kadin ırkı olayları o kadar farkli anlatio o kadar tembel o kadar yan gelip yatma meraklisi ki erkek gibi dusunmeye basladim. Teşekkürler KK

Hamile halinle bu adama (!) kahvalti mi hazirliyordun. Kendi hazirlayabiliyormus ya. zorla hazirlattiriyor kole mi almis seni

ben size değil, zaten polisler her şeyle ilgileniyor diyen arkadaşa sordum.
haklısınız, üstlerine vazife olmadığı halde karı-kocayı barıştırıp gönderme meraklısı oluyor polisler.
yada bundan bir şey olmaz diyorlar, işlem başlatmıyorlar.
siz ne yapıyorsunuz bu durumda? o polisi de amirine şikayet ediyorsunuz . amiri memurun arkasını alıyorsa, ikisini bir daha üste şikayet ediyorsunuz.
dedikleriniz doğru ama sizin de başınıza gelecek diye bir şey yok.
gelirse de kendi ülkenizde, kendi dilinizi konuşuyorsunuz, en üste varana kadar anlatırsınız derdinizi istediğiniz buysa.
yok gitmeyecekseniz dediğim gibi, ne istiyorsa yapın. ama bu süreyi de boş geçirmeyin. para biriktirin, iş/meslek edinmeye bakın.
çünkü sadece sonu erteliyorsunuz.

Otuz defa şikayetçi olur da boşanma davasi acmazlarsa tabiki tavirlari o olur. Bunlarin iliskileri boyle demek ki derler. Burda da goruorum bosanmayacaksan bile git rapor al uzaklastirma karari cikart diyenleri. AKSINE Bosanmayacaksaniz bunu yapmayın arkadaşlar. Gercekten bosanacak oldugunuzda diil karakol hakim bile iplemez sizi ve bosamaz.

Ya böyle bir laf ile oraya giden kadınları zan altında bıraktiginizi biliyorsunuz değil mi? Siz zaten hiçbir öneriyi kabul etmezsiniz şimdi. Onun için akşamdan kahvaltinin çoğunluğunu hazirlayin sabah yinede kalkin paşam kizmasin. Böyle adama birde bebek. Ben tek ona acıyorum.

Pardon anlayamadım. Kadın sığınma evinin pavyondan farkı yok derken?

Hanfendinin banlanasi war sanirim, neymis polis karisini biçaklayan kisiler icin hic birsey yapmamis eve gondermiş,
Yok polisin yaninda eşi ona saldirmis hic birsey yapmamislar.

Polis icin nerdeyse eşim beni dovdügu için, sirtini sivazladi diyecek.

Ben Polis eşiyim herseyden ote, esimin sizler icin, sizin guvenliginiz icin gece gunduz çalistigini, ve fazla mesai yaptigini goruncee gercekten acıyorum..

Sizin polisleri bu sekilde kotulemenize firsat veremem.
Nerde oturursaniz oturun hic bir polisi bu sekilde suclayamazsiniz.

Burda smdi bir bicaklama olsun polis onu salar mi ?
Darp olsum salar mi hangi zihniyettesiniz. Sığinma evlerine pavyon demeniz.
Ayri birsey, sabır diyorummmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…