- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Genelde zaten öyle yapıyorum sadece bu sabah kalkamadım kendimi çok halsiz hissettimgidecek yeriniz, sahip çıkacak aileniz, işiniz gücünüz yoksa, bu evliliğe de mahkumsanız, yorgunum bitkinim demeden, adamın kahvaltısını hazırlayın da en azından huzurunuz olsun.
normalde zıkkım yesin diyorum da siz zaten devam edeceksiniz. yapın ne istiyorsa, işe gidince yatın uyuyun.
Polise gitsem napcak poliste ilgilenmiyor ki eve yolluyolar karı kocadir diye ülkede adaletmi kalmış söyledim konuştum insan gibi sen bilerek kalkmadin diyor ünitenin üstüne koydum anahtarı diyor
Valla öyle en yakın arkadaşım karakola gitti boşanmak istiyodu kıza demişler bebeği elinden alır şu bu falan eve yollamislar eşiyle birlikteÖyle bir şey olmuyor aksine şu an devletimiz aile içi şiddet ve sorunlara daha çok önem veriyor uzaklaştırma bile aldırabilirsiniz ne demek eve yolluyorlar
Polise gitsem napcak poliste ilgilenmiyor ki eve yolluyolar karı kocadir diye ülkede adaletmi kalmış söyledim konuştum insan gibi sen bilerek kalkmadin diyor ünitenin üstüne koydum anahtarı diyor
Kadın sığınma evinde kaldım annemle küçükken pavyondan farkı yokHanfendi sizin polisi arayasiniz yok polise laf atmayin, siz bir arayin ustume kapiyi kitledi gitti, evde mahsur kaldim diyin.
Bilerek yapti bunu, Hamileyim mağdurum diyin. Bu bir suçtur, polis gelir, en azindan ifadenizi alir rapor tutar. Size kâr kalır...
Buda hemen hemen bir piskolojik şiddettir. Gidicek yerim yok demissiniz, kadın siginma evleri war, devlet sizi hamile halinizle sokakta birakmaz merak etmeyin..
Siz yeterki gitmek, kurtulmak isteyin.
Kadın sığınma evinde kaldım annemle küçükken pavyondan farkı yok
Öyle bir şey olmuyor aksine şu an devletimiz aile içi şiddet ve sorunlara daha çok önem veriyor uzaklaştırma bile aldırabilirsiniz ne demek eve yolluyorlar
Ya ben çevremde gördüğümu söylüyorum burdaki polisler ilgilenmiyor biz karakolun dibinde oturuyoduk annemle ben bekarken ne insanlar geliyordu karısını döven bıçaklayan bi bok yapmiyolardi ya evlisiniz olur öyle şeyler diyolardi bende bi kaç defa gittim darp olayından başıma bi olay gelmişti adam bana polislerin yanında saldırmaya kalktı ağzını açıpta bişe demedilerhangi ülkede yaşıyorsunuz tam olarak?
Pardon anlayamadım. Kadın sığınma evinin pavyondan farkı yok derken?Kadın sığınma evinde kaldım annemle küçükken pavyondan farkı yok
Kaldım annemle ben küçüktüm o zaman hepsinin dostu geliyordu kapıya silahlar patlıyordu güvenlik bile baş edemiyodu birbirini döven tehdit eden pis pis ağızlar küfürler pskolijimiz baya bozulmuştu ordaPardon anlayamadım. Kadın sığınma evinin pavyondan farkı yok derken?
Ya ben çevremde gördüğümu söylüyorum burdaki polisler ilgilenmiyor biz karakolun dibinde oturuyoduk annemle ben bekarken ne insanlar geliyordu karısını döven bıçaklayan bi bok yapmiyolardi ya evlisiniz olur öyle şeyler diyolardi bende bi kaç defa gittim darp olayından başıma bi olay gelmişti adam bana polislerin yanında saldırmaya kalktı ağzını açıpta bişe demediler
Ya ben çevremde gördüğümu söylüyorum burdaki polisler ilgilenmiyor biz karakolun dibinde oturuyoduk annemle ben bekarken ne insanlar geliyordu karısını döven bıçaklayan bi bok yapmiyolardi ya evlisiniz olur öyle şeyler diyolardi bende bi kaç defa gittim darp olayından başıma bi olay gelmişti adam bana polislerin yanında saldırmaya kalktı ağzını açıpta bişe demediler
Pardon anlayamadım. Kadın sığınma evinin pavyondan farkı yok derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?