• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Belkide sen haksızsındır Elif ya da olay şiddetlenmesin diye aranız daha da kötü olmasın di
Bunu ben de uzun zamandır düşünüyorum. Elif duruyor duruyor sonra saçma sapan bir konu açıyor.
Buradakiler kendini parçalıyor, yardım etmeye çalışıyor.
Elif işine geleni cevaplıyor, işine gelmeyeni cevaplıyor arada bir yazıp ben haklıyım o haksız diyor.
Sonra yine kuluçka dönemine giriyor. Bekliyor, yine bir bomba atıyor.
Açtığı konular ilgi görüyor bu ilgi onu mest ediyor. Egosunu tatmin ediyor böylece.
Bir çeşit Zeynep olayı yani. Zeynep'e de inanmamıştım ama milletin saldırısına vakit ayıramayacağım için uzun müddet susmuş sonunda yorgan yanınca itiraf etmiştim.
Uzun zamandır Elif'ede inanmıyorum.
Eğer gerçekse vay adamcağızın, eltisinin haline.

Normal değil ama etrafta yokmu eşini dişi sinekten kıskanan insanlar Elifte öyle biri muhtemelen.

Ya eşi çok yakışıklı çok ilgi gören biri

Ya çok laubali

ya eşi onu aldatmış

kafada kurmadan yapamıyor

Elif,
eski konularınızı da baz alarak bazı konularda hak veriyorum size, özellikle parasal konularda ama sizin soğuk olduğunuz kişilere eşinizinde mesafeli olmasını istemenizi, gereksiz kıskançlıklarınızı asla haklı bulmuyorum.
Bakın çok açık söylüyorum, eğer benim eşim bu kadar kıskanç olsa yeeetttteeeeeer imdaaatt yangın vaarrr diye bağırır yolları ayırırdım, o onun yengesi, diğeri yeğeni, ha yengesinin kucağındayken sevmiş çocuğu ha yerde oynarken, birşey daha benim sizin gibi kıskandığını belli eden eltim olsa inadına üstüne giderdim, yenge demek eşinizin ablası demek bir nevi, en azından bizde öyledir, ben kayınbiraderim için ablayım, evlense ve karısı bana soğuk davranılmasını istese veririm ağzının payını.

Kayınvalide, kayınpeder, kayınbirader, görümce, enişte, elti, yeğen aile demektir, aile arasında soğukluk olmasını mesafe olmasını isteyemezsiniz, buna gerçekten hakkınız yok, siz hoşlanmıyorsanız mesafeli davranırsınız ama eşinizin mesafeli davranmasını isteyemezsiniz.

Aynı şey eşiniz içinde geçerli, sizin ailenizden hoşnut olmadıkları varsa mesafeli davranır ama sizden mesafeli olmanızı isteyemez.
Evliliklerde böyle hatalara düşmeyin, bir insanın ailesiyle arasına girerseniz dışlanan hep siz olursunuz.
Ama ben annesiyle babasıyla vs sorun yaşamıyorum ki sadece eltiyşe ve eştim sadece aileden biri eşimin ailesi değil yani ama eşim onu ailesi beni yabancı olarak görüyo sanırım
Eltim masum biri değil hem benimle uğraşıyo hem eşine çok güzel hükmedebiliyo çünkü eşimin kardeşi ben onunla konuşmadıkça benmle konuşmaz
Neyse artık eşim ne hali varsa görsün yani beni değil de kardeşinin eşini kotuyan birine karşı adım atamam akışına bıraktım artık

Belkide sen haksızsındır Elif ya da olay şiddetlenmesin diye aranız daha da kötü olmasın di
Bunu ben de uzun zamandır düşünüyorum. Elif duruyor duruyor sonra saçma sapan bir konu açıyor.
Buradakiler kendini parçalıyor, yardım etmeye çalışıyor.
Elif işine geleni cevaplıyor, işine gelmeyeni cevaplıyor arada bir yazıp ben haklıyım o haksız diyor.
Sonra yine kuluçka dönemine giriyor. Bekliyor, yine bir bomba atıyor.
Açtığı konular ilgi görüyor bu ilgi onu mest ediyor. Egosunu tatmin ediyor böylece.
Bir çeşit Zeynep olayı yani. Zeynep'e de inanmamıştım ama milletin saldırısına vakit ayıramayacağım için uzun müddet susmuş sonunda yorgan yanınca itiraf etmiştim.
Uzun zamandır Elif'ede inanmıyorum.
Eğer gerçekse vay adamcağızın, eltisinin haline.

Normal değil ama etrafta yokmu eşini dişi sinekten kıskanan insanlar Elifte öyle biri muhtemelen.

Ya çok laubali

ya eşi onu aldatmış

kendini kocasına mı yakıştıramıyor anlamadım

Ya çok laubali

ya eşi onu aldatmış

Hiçbiri değil sadece karşıdaki beni yanlış anlar mı yada eşim huzursuz olurmu diye düşünemeyen biri
Bide ben eltimi kıskanmıyorum tekrar söylüyorum

Ama ben annesiyle babasıyla vs sorun yaşamıyorum ki sadece eltiyşe ve eştim sadece aileden biri eşimin ailesi değil yani ama eşim onu ailesi beni yabancı olarak görüyo sanırım
Eltim masum biri değil hem benimle uğraşıyo hem eşine çok güzel hükmedebiliyo çünkü eşimin kardeşi ben onunla konuşmadıkça benmle konuşmaz
Neyse artık eşim ne hali varsa görsün yani beni değil de kardeşinin eşini kotuyan birine karşı adım atamam akışına bıraktım artık
uğraşan eltilere gıcık olurum. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Abisiyle aran kötü olsa soğuk davranmasını bekleyemezsin (namusuna laf etmiş üstüne yürümüş bir kayın istisna elbette) ama elti kimdir pekala yağlı ballı olmayabilir,anlıyorum o açıdan, ama sorunlarınız kangren olmuş tek bu mesele sorun olsa neyse ama eşinin seninle geçinmeye niyeti yok, sen hep kıskançtın yeni değil, ya evlenme ya suyuna git kardeşim

Abisiyle aran kötü olsa soğuk davranmasını bekleyemezsin (namusuna laf etmiş üstüne yürümüş bir kayın istisna elbette) ama elti kimdir pekala yağlı ballı olmayabilir,anlıyorum o açıdan, ama sorunlarınız kangren olmuş tek bu mesele sorun olsa neyse ama eşinin seninle geçinmeye niyeti yok, sen hep kıskançtın yeni değil, ya evlenme ya suyuna git kardeşim
Geçinmeye niyeti yoksa çok farklı niyetleri vardır o zaman çıkar kokusu

Ne olursa olsun elti ailedendir Elif, anne baba çocuklardan oluşan çekirdek aileler evliliklerle büyür ve geniş aileler oluşur, bakın dede, anneanne, hala, teyze, anne, baba, yenge, enişte, yeğenler, kuzenlerden oluşan topluluğa ne deriz aile, geniş aile deriz.

Yeğenler kuzenler havadan gelmiyor değil mi? Kuzenleriniz varsa yeğenleriniz sizin ailenizin bir parçası değil mi? Onları kim dünyaya getirdi? Yengeleriniz veya teyzeleriniz, halalarınız, onlarda birileriyle evlendi değil mi?
Kayınbiraderiniz sizle gerekmedikçe konuşmuyorsa eşine olan tavrınızdandır, birşeyleri sorgularken çift taraflı sorgulayın, sizde hatalar yapıyorsunuz farkına varın artık.
Bu evliliği sürdürmek istiyorsanız aileden olmayı başarmalısınız ya da çok daha fazla yara almadan ve yaralamadan ayrılmalısınız.

Senin düşüncen olabilir ama katılmıyorum yazdıklarına ncelikle doktor musun teşhiş koyduğun için soruyorum?
Ki doktor bile uzaktan uzağa teşhis koyamaz
İkincisi tek mevzumuz pasta değil ki bir sürü mevzu var, sürekli eşime sen evlendikten sonra çok sigara içmeye başkadın çok zayıfladın diyen biri var karşımda
Yanlızken benmle farklı konuşuyo herkesin içinde farklı herşeyimi eleştirme çabasında
Ben çirkin biri değilim eşime görede çok da güzelim çirkin insan yoktur oda ayrı bir mesele tabi
tabii ki benim dusuncem senin dusunceni yazmis olsam buraya ismi forum olmaz herkes kendi fikrini yaziyor. valla dr degilum. size yardimci olabilecek bisuru dr vardir ama konularinizin cogunu okudum size takintili ve antisosyal demek icin dr olmaya gerek yok ki bence bunlar hakaret de degil. yardim almaniz gerekiyor.
takintilisuniz mesela en az 3 veya 4 konu kuzen esi takintilisiniz en az 2 3 kobu elti ve hep bunlar benzer merkezler cevresinde daireler cizen konular.
antisosyalsiniz. sadece esinizin aioesi ve kendi ailenizle takiliyorsunuz. daha hicbir konuda arkadasim da boyle dedi yazdiginizi okumadim. arkadasliklariniz is cevresinden anladigim kadariyla. esinizin akrabalari ya da dostlari ile biraraya geldiginizde mutlaka bir sorun cikartiyorsunuz.
siz sikilmadiniz mi eltinizden ya da kuzen karinizdan? ya da aslinda sizi kiskanmayan bir adami bukadar kiskanip bitarafini kaldirmaktan?
sizde kendinizin d bilmedigi bir eksiklik var. babaniz annenizi mi aldatti ya da tam tersi ya da gecmisinizde aldatildiniz mi? bukadar takinti normal degil.

Ne olursa olsun elti ailedendir Elif, anne baba çocuklardan oluşan çekirdek aileler evliliklerle büyür ve geniş aileler oluşur, bakın dede, anneanne, hala, teyze, anne, baba, yenge, enişte, yeğenler, kuzenlerden oluşan topluluğa ne deriz aile, geniş aile deriz.

Yeğenler kuzenler havadan gelmiyor değil mi? Kuzenleriniz varsa yeğenleriniz sizin ailenizin bir parçası değil mi? Onları kim dünyaya getirdi? Yengeleriniz veya teyzeleriniz, halalarınız, onlarda birileriyle evlendi değil mi?
Kayınbiraderiniz sizle gerekmedikçe konuşmuyorsa eşine olan tavrınızdandır, birşeyleri sorgularken çift taraflı sorgulayın, sizde hatalar yapıyorsunuz farkına varın artık.
Bu evliliği sürdürmek istiyorsanız aileden olmayı başarmalısınız ya da çok daha fazla yara almadan ve yaralamadan ayrılmalısınız.

Ama abla kayın nasıl elife tavırlıysa elifin eşi de az karısını tutmalı yani,şu durumda kayın elti eş hepsi elife baaakkk biz iyiyiz mesajı veriyo, elti masum değil bence

Yeter artık ya gerçekten aynı şeyleri yazmaktan bıkmıyorsunuz önceki konunuzda bunun tıpkısıydı aynı yorumlar geldi hala ısrara neden kendinizi haklı çıakrmaya çalışıyorsunuz ki. Yok eltiniz bir şey anlatınca eşiniz gülüyormuş, yok yiğenini onun kucağında seviyormuş, yok özellikle yapıyormuş yaa nedir istediğiniz? onun yüzünden işte sorun çıkıyor aranızda. Bunu da siz yapıyorsunuz.

Umurunuzda olmasın yani sanki kadın eşinizi elinizden almaya kalıyor bir bunu demediğiniz kaldı. Aynı ortamda niye konuşmasınlar ya niye onun anlattığı bir şeye gülmesin, niye muhabbet etmesinler eşinizin dediği gibi sorun olur kardeşler arasında sonra. O kadar takıntı yapmışsınız ki bunu. Sorunu siz yaratıyorsunuz farkında değilsiniz niye gözünüze batıyor siz konuşmazsanız konuşmayın ama eşiniz de samimi olmuyor ki? Artık bu konuda konu açmayın bence temcit pilavı gibi.

Elitinizin anlattığı birşeye gülmesi, bir şey sorduğunda cevap vermesi, iki kelime etmesi yüz vermek mi oluyor? tutup başbaşa saatlerce muhabbet etmiyorlar ki. İki kardeşi birbirine düşüreceksiniz sonunda. Ayrılın o zaman.

Elif sıkıntı surda aslında, burda elti sana laf sokuyor iyi hisleri yok vs, sen de haliyle kendini çektin ve eşinden de aynı tepkiyi bekliyosun haklısın

Amaaaa şuna samimiyetle cevap ver bakalım, elti iyi bir kadın olsa sana da çok içten davransaydı da eşini kıskanacak mıydın,muhtemelen evet, işte sıkıntı bu

Söz konusu elti masum değil bence. Az çok anlıyorum seni elif. Herkes samimi davranıp seni fransız bırakma çabasında gibi. Elti kilit diyorm ben

Konu dışına çıkmayı ne çok seviyosunuz ya eğlence mi arıyosunuz

Onlar gayet memnunlar benden merak etme sen

Aileden ama eşim sanki onu ailesi olarak görüyor ayrıca burda masum birinden söz etmiyoruz ki eltim gibi şeytan birini ailesi olarak görüyo ben kimim peki

Bunun ilgili konu açıp anlatmıştım ams onlar binde biri bile değil

Zorla mı yorum yaptırıyoruz saçma sapan geliyosa mantıklı gelen konulara yaz

ben o kadar laf söyledim sen bi orayı anlayıp cevaplamışsın tebrik ediyorum canım :D

Belli ki iki elti arasında problemler var adamda biraz dikkat ediverse nolur işte insanın evindeki böle saymayınca millette (eltisi) yüz buluor. azcık soğuk davranki anlasın hatasını iki kere düşünsün karısına laf sölerken yokk ama erkek işte yapma dersin inadına yapar.sen saymassan kimse saymaz.ben eşimle sevgiliyken eltimi ilk gördüğümde çok sevmiştm eşim "yok sen onu bilmezsn göründüğü gibi deil"dedi. yeni evliyken herkesde olduğu gibi bizdede tatszlıklar oldu bi iki laf söledimm amann kabul ettremedim eşime haklı olduğumu... şimdi eltimle aram iyi bu seferde" çok güvenme onun sağı solu belli olmaz "dio... şaka gibi demiii yani demem o ki sen iyi ol o zamaan ona batar yaptkları:halay:

Ama abla kayın nasıl elife tavırlıysa elifin eşi de az karısını tutmalı yani,şu durumda kayın elti eş hepsi elife baaakkk biz iyiyiz mesajı veriyo, elti masum değil bence
Öncelikle bu sorunu aşamadığımız için sorunlar üretiyoruz.
Ben eltimle kötüysem eşimin de onunla kötü olması gerekmez. Burada Elif'in kaynı da yanlış yapıyor.
Biz eltimle çok iyi geçiniriz. İlk başlarda bir olay olmuştu, eşim hemen taarruza geçmeye kalkınca ben durdurdum. Çünkü bu yaptığı öncelikle bana hakarettir. Ben yetişkin bir bireyim ve sorunlarımı kendim hallederim. Benim için eşimin, çocuğumun, annemin, babamın veya bir başkasının benle sorunlu olan kişiye cephe almaları gerekmez ve gerekmemelidir. Eşlerde bunun için birbirlerine baskı yapmamalıdır.
Elif diyorki ben istemiyorum sende konuşma. Bu istek öncelikle eşe saygısızlıktır.
Çocuk muyuz biz yahu. Ben konuşmuyorum sende konuşma, bana laf söyledi sende o na cephe al, beni kızdırdı sende onu kızdır. Kendimiz kendi sorunlarımızı halledemeyecek miyiz?
Eşlerimiz hayat arkadaşlarımız mı yoksa biz onların sahipleri miyiz? Tasmalarını takıp ben ne istiyorsam onu yapacaksın moduna girmeye gerek yok.

Back
X