Çok üzülüyorum..ne olur eleştirmeden yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
maalesef konu kapanmıyor..ama ben Evliyim artık ne PAHASINA olursa olsun eskiyi unutup yoluma bakmanın bir çaresini bulacağım

Ben kendi kendime çözemediğim için kimseye anlatamadığım için buraya yazdım ama yardım yerine eleştiri gelince utandım sildim ..

İşin hem ahlak hem psikolojik boyutu var ama yardım burada değil gördüm benden başka kimse bana yardım edemez

Son düzenleme:
ona kavuşamadığın için dert olmuş bu kadar. kavuşmuş olsaydın hiç bir çekiciliği kalmayacaktı. çıkar aklından bunları düşünce olarak bile olsa aldatma eşini..

Bu göstermediğiniz iç duygularınızla eşinizi niye kandırıyorsunuz. Yıllar sonra mı açık edeceksiniz kendinizi... Haksızlık yaptığınız.

eski sevgilin seni düşünüyomu acabaaa da bu kadar takıntı ettin kendine.evli barklı kadınsın.kocanda eski sevgilisini düşünse ne hissederdin söylermisin?__herşeyi geçtim yaptıgın haksızlıktan başka hicbirşey değil.Allah yukarda ya bir gün kocanda başkalarını aklından gecirdiğinde hakettim de otur köşene olurmu.amacımda eleştirmek değil.sadece biraz daha gercekci olun hayat tozpembe degil. evlilik ciddi birşey.heleki eski sevgilinde evli barklı.düşüncelerime dur diyemiyorum deme herşey senn elinde......ha eski konunuda okudum.eşin yüzüne tükürmüş ama bi yaşam koçunun yazılarını okurum hep ve orda diyoki bazen sorun karşıda degil bizde oluyor.yani elbette kocan bi iğrenclik yapmış haksız sonuna kadar.ama onu bu raddeye getirmemişsin gibi masummussun gibi yansıtma bence durumu burada.eminim aklından gecen o düşünceler + geçmişi unutamamak + kocandan uzaklaşmak için bahane arama istegi zaten senin davranışlarını değiştirmeye yeter.bu yuzden belkide senn davranışlarından dolayı kocan bu kadar ileri gitmiştir.uzaklaşmak icin bahane arama ve eşinide beyninle aldatma.hakkında hayırlsı

içerik silmek yasak maalesef ama bayağı karışık durum demek ki

maalesef konu kapanmıyor..ama ben Evliyim artık ne PAHASINA olursa olsun eskiyi unutup yoluma bakmanın bir çaresini bulacağım

Ben kendi kendime çözemediğim için kimseye anlatamadığım için buraya yazdım ama yardım yerine eleştiri gelince utandım sildim ..

İşin hem ahlak hem psikolojik boyutu var ama yardım burada değil gördüm benden başka kimse bana yardım edemez
canım ahlaksızlık degil yaptıgın.kimsenin sana böyle bi imada bulunmaya hakkı yok.ama yaptıgın şey yanlış.yaşını bilmiyorum belkide benden büyüksün.ama azcık empati kur.burdaki insanlar sana dogru yolu göstermeye calışıyo.Allah belki sana cok büyük bir dert verse şu anki derdine güler geçerdin.bence şükret eşinede beyininde bile sadık kal.aynısının kendine yapılmasını istemezdn dimi.o yuzden ya unut geçmişini yada ayrıl kocandan....insanlar kaç yıllık evliliklerini ne acı ilişkilerini unutuyo.....herşey unutulur gider.olay sende bitiyo.kendini kocana ver onu sev.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X