Merhabalar 2 aylık bebeğim var . Hamileliğimde ve lohusaligimda eşimle ve kaynanam kaynaklı genelde hepproblemler oldu . En sonunda annesinin gelip gitmesini çok istemediğimi kendi annemi istediğimi eşime söyledim kabul etti sözde hak verdi . Ama en sonunda kendi annesi gelemiyor benimki sürekli evde olunca battı ve yapılan yemeği bahane edip annemin üstüne yürüyüp evden kovmaya kalktı . O gün benide hirpalladi ve bunun sonucu polisi aradım götürdüler daha sonra çocuğunu gorebilsin diye ifadede şikayetçi değilim dememe rağmen polisi aradığım için tedbir amaçlı 15 gün uzaklaştırma aldı . Sonrasında barıştık ama o süreçte çocuğumu göremedim aileler de gormycek herkes uzak şehirde gibi davranacak diyor . Annem ailemin benim için ve çocuğumun için çabalarını anlatamam haklarını ödeyemem . Ben hamileyken eşim ve annesi uzaktan problemlerine bakarken ailem kol kanat gerdi . Onların görmemesi ağrıma gidiyor gizli gizli göstermekte istemiyorum ama eşim eğer gideceksen çocuğu gorceklerse bu evlilik biter deyip duruyor. Bizimkilerde sizinkiler de gormeyecek deyip duruyor. Sabrım tasmak üzere hadi annenlere gidelim desem onlarda bahadır görmüyor çocuğu diye belki bizimkilerde görsün o zaman der diye düşünüyorum başka çare gelmiyor aklıma . Başka ne yapabilirim . Bana akıl verin lütfen .Bosanmayi da dusunuyorum aslinda huzursuz olcağima böyle yasayacagima tek buyuturum yavrumu diye .