Çok üzülüyorum

Afflicted

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
105
32
28
Merhabalar 2 aylık bebeğim var . Hamileliğimde ve lohusaligimda eşimle ve kaynanam kaynaklı genelde hepproblemler oldu . En sonunda annesinin gelip gitmesini çok istemediğimi kendi annemi istediğimi eşime söyledim kabul etti sözde hak verdi . Ama en sonunda kendi annesi gelemiyor benimki sürekli evde olunca battı ve yapılan yemeği bahane edip annemin üstüne yürüyüp evden kovmaya kalktı . O gün benide hirpalladi ve bunun sonucu polisi aradım götürdüler daha sonra çocuğunu gorebilsin diye ifadede şikayetçi değilim dememe rağmen polisi aradığım için tedbir amaçlı 15 gün uzaklaştırma aldı . Sonrasında barıştık ama o süreçte çocuğumu göremedim aileler de gormycek herkes uzak şehirde gibi davranacak diyor . Annem ailemin benim için ve çocuğumun için çabalarını anlatamam haklarını ödeyemem . Ben hamileyken eşim ve annesi uzaktan problemlerine bakarken ailem kol kanat gerdi . Onların görmemesi ağrıma gidiyor gizli gizli göstermekte istemiyorum ama eşim eğer gideceksen çocuğu gorceklerse bu evlilik biter deyip duruyor. Bizimkilerde sizinkiler de gormeyecek deyip duruyor. Sabrım tasmak üzere hadi annenlere gidelim desem onlarda bahadır görmüyor çocuğu diye belki bizimkilerde görsün o zaman der diye düşünüyorum başka çare gelmiyor aklıma . Başka ne yapabilirim . Bana akıl verin lütfen .Bosanmayi da dusunuyorum aslinda huzursuz olcağima böyle yasayacagima tek buyuturum yavrumu diye .

Bu arada kalmışlık çok zor. Orta yolu bulmanız lazım iki tarafında ailesi hiç görmeden olmaz torun sonuçta. Barıştıysanız bişeyler halledilmiş demektir ki bu da uzlaşabimenizi sağlamalı. Ayrıca polise gidip uzaklaştırma alan kısacası benim ayağım yere sağlam basıyor bu davranışları yaparsan ben yokum diyen sensin yani bu barışma olacaksa onun şartlarına göre değil senin şartlarına göre olmalıydı.Boşanıp boşanmamak sana kalmış ben eşimle dargın olduğumda bile sorunları tam anlamıyla halletmeden içim kabul etmiyor ufacık şeyleri. Demem o ki herşey eskisi gibi güzel olmadıysa boyun eğen taraf olmazdım sanırım tabii yaşamadan konuşmak bizlere kolay ama ben kabul etmezdim evlilik biter dediğinde bitince sen de istediğin göremeyeceksin demek ki o kadar da sorun değilmiş derdim.

Merhabalar 2 aylık bebeğim var . Hamileliğimde ve lohusaligimda eşimle ve kaynanam kaynaklı genelde hepproblemler oldu . En sonunda annesinin gelip gitmesini çok istemediğimi kendi annemi istediğimi eşime söyledim kabul etti sözde hak verdi . Ama en sonunda kendi annesi gelemiyor benimki sürekli evde olunca battı ve yapılan yemeği bahane edip annemin üstüne yürüyüp evden kovmaya kalktı . O gün benide hirpalladi ve bunun sonucu polisi aradım götürdüler daha sonra çocuğunu gorebilsin diye ifadede şikayetçi değilim dememe rağmen polisi aradığım için tedbir amaçlı 15 gün uzaklaştırma aldı . Sonrasında barıştık ama o süreçte çocuğumu göremedim aileler de gormycek herkes uzak şehirde gibi davranacak diyor . Annem ailemin benim için ve çocuğumun için çabalarını anlatamam haklarını ödeyemem . Ben hamileyken eşim ve annesi uzaktan problemlerine bakarken ailem kol kanat gerdi . Onların görmemesi ağrıma gidiyor gizli gizli göstermekte istemiyorum ama eşim eğer gideceksen çocuğu gorceklerse bu evlilik biter deyip duruyor. Bizimkilerde sizinkiler de gormeyecek deyip duruyor. Sabrım tasmak üzere hadi annenlere gidelim desem onlarda bahadır görmüyor çocuğu diye belki bizimkilerde görsün o zaman der diye düşünüyorum başka çare gelmiyor aklıma . Başka ne yapabilirim . Bana akıl verin lütfen .Bosanmayi da dusunuyorum aslinda huzursuz olcağima böyle yasayacagima tek buyuturum yavrumu diye .
Çocuğu görmemek vs neyse de annenin üstüne yürüyen bir adamı affetmen korkunç. O senin ANNEN! Sen de anne olmuşsun. Karnında 9 ay taşımasının bile asla bir karşılığı olmadığını bilmen lazım. Allah lafımla sınamasın ama aynı dakikada boşardım. Net!

Polisi çağıracak derecede sizi ve annenizi hırpalamasından daha büyük bir sorun sadece ben mi göremiyorum? Diğer anlattıklarınıza tam odaklanamadım bile. Resmen annenizi ve sizi dövmeye yeltenmiş.

Eski konularınıza bakınca bile bile lades demişsiniz.
Bebeğe üzüldüm.

Bence iki tarafta cocugu görsün. Esler muhattap olmasin sadece. Esinizin ailesi gördügünde siz olmayın,sizin aileniz olduğunda da eşiniz olmasın
Konu sahibi arkadaşım:
Boşanmayacaksanız en uygun çözüm,
bu yorumda.
Annenizin üzerine yürüyen bir adamı bu kadar kolay affederseniz o da size yasak koyup tehdit eder tabii.
Bana sorarsanız bu haliyle bu evlilik yürümez.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

eski konularınızı okudum. sizde biraz pasif agresiflik var sanırım. mesela tatille ilgili bir konunuz var, siz başbaşa tatil olacak diye düşünmüşsünüz, sonra görümceniz kalmış ama ses etmemişsiniz. ardından telefonla ilgileniyorlar diye laf sokmuşsunuz ve kavga çıkmış. e siz ben başbaşa tatil istiyorum dediniz mi ki ? yani iletişimsel sıkıntı var bariz.

eşinizin şiddet içeren davranışlarını asla tasvip etmiyorum ancak sizin de sağlıklı bir psikolojide olmadığınızı düşündüm. çünkü polise şikayet edip, uzaklaştırma kararı çıkıp sonra koca kişisinin şartlarına göre barışmak bana göre tuhaf.

bence öncelikle bir destek alın bu anlamda.

psikolojinizi toparlamadan hiçbir adım atmayın derim.

Daha lohusa sayilirsiniz size bu durumda bunlari reva goren adam düzelmez benim eşimde düzelmedi o da gebe lohusa dinlemedi yapti yapacagini hem de yaptirdi ben bosaniyorum ama bosandigima degil bu denli gec kaldigima üzülüyorum çünkü el üstünde tutulmamiz gereken zamanlarda bile bunlari yasatanlardan hayir gelmeyecegini yasayarak ogrendim

Pislik herif ya ailesi batsın .
Aslında bu tipleri def etmek en temuz yol inan

Eski konularınıza baktım. Hamileyken şiddet görmüşsünüz, kayınvalidenizle ilgili probleminiz var. Konuları açıp açıp ortadan kaybolmuş, taptaze sorunlarla geri dönmüşsünüz.

Hele hamileyken görümceniz yüzünden şiddet gördüğünüzü anlattığınız konuda "ne yapayım hamileyim mecburum" demişsiniz. İşte bu kafada olduktan sonra siz daha çooooook üzülürsünüz.

E görmesinler bebeği.
Bir süre sonra kv zaten ağlar bayılır falan oğlunu ikna eder bebeği görmeye oradan siizn ailenizde görür olur.
Merak etmeyin kv torununu görmek için herşeyi yapar.

Annenizin üzerine yürüyen birini affetmeyin cok büyük bir hata bu..şikayetçi olup süründürcektiniz onu aklı basına gelip taa ki annenizin elini öpüp özür dileyene kadar.cok yüz vermşsiniz bu adama

Back
X