Kızlar merhaba , uzun süreli evlilik düşündüğüm sevgilimden yeni ayrıldım. Daha önce de evlilik düşündüğüm ilişkilerim oldu, ama bir türlü nasip olmuyor. Çok hayal kırıklığına uğradım artık çok yoruldum , etrafıma baktığımda herkes evleniyor nişanlanıyor. 26 yaşındayım , okuldan birini bulmak artık imkansız, iş yerinde de bana göre biri yok. Ben ne yapıcam psikolojim çok bozuldu.
Illa evlenmek zorundami hissediyorsun kendini her iliskine evlilik odaklimi bakiyorsun benimde senin gibi bir arkadasim var her tanistigi cocuga evlilik gozuyle bakiyor ama bi turlu olmuyor o geldi aklima. Sirf evlenmek icinde biriyle evlenmeye kalkma sakin tavsiye
Illa evlenmek zorundami hissediyorsun kendini her iliskine evlilik odaklimi bakiyorsun benimde senin gibi bir arkadasim var her tanistigi cocuga evlilik gozuyle bakiyor ama bi turlu olmuyor o geldi aklima. Sirf evlenmek icinde biriyle evlenmeye kalkma sakin tavsiye
istersen yıllarca konus
tecrübeyle sabit ben 6 yıl birisiyle konustum evlilik hayali kurduk ciccdiydi ilşkimz
ve birgün bingo ayrıldık
ama ne oldu ondan ayrıldıktan 6 ay sonra başka birisinin evlenme teklifini kabul ettim
yani eşim o kişi eski ex eşimin tırnagının ucu olamaz
ve 10 yıllık evliyim çocugum var
size burda diyoruz diyorz dilimizde tüy bitiyor
bırakın su erkekleri yenisi cıkar ve daha hayırlısı
artık anlayın tecrübeli insanları lütfen
her ilişkinde evlilik düşünmesen biraz rahat edersin bence. 26 yaşındasın, uzun süreli ikişkimden yeni ayrıldım diyosun. her kaşrına çıkana evlencem ben gözüyle mi baktın nedir yani.