Çok uzun bir iç dökme..

Ne kadar çok umursarsanız, onun ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Böyle pislikler her yerde karşımıza çıkabiliyor. Hiç takmayın kafanıza. Geçti gitti, tecrübe oldu sizin için. Artık insanlara karşı bu kadar nazik olmazsınız, daha temkinli yaklaşırsınız
Benim çok fazla çıkıyor malesef. Ben de diyorum bi yerde bi davranışım hatalı ama anlamıyorum ne olduğunu. Bilsem düzeltmek isterdim bu tatsızlıkları yaşamamak için. Eşim kimseyle bu tarz sıkıntılar yaşamıyor. Ben evlendiğimizden beri 2 senede onun çevresinden toplam 4 kişiyle görüşmeyi kesmek istedim. Onların her birinin yaptığı yanlış ta oldu, huylarını da sevmedim. Ama kendimi de sorunlu gibi hissetmeye başladım da sorunun ne olduğunu anlayamıyorum. Uzaklaşmak isterken yüzüme gözüme bulaştırıp düşman gibi oluyoruz nasıl oluyorsa

Kurtuldum çok şükür evet, daha beterinden de korusun Allah. Yine de içim soğumuyor ilk defa birinin yaptığı yanına kalmasın cezasını hemen çeksin istiyorum beni nasıl sıkıntıya soktuysa bu günlerimizde tadımız kaçtıysa onun da öyle olsun istiyorum. Böyleleri yüz tilkiyle baş eder işin içinden kendini sıyırır. Benim gibi dürüst olcam her şeyi olduğu gibi söylicem diyen saftirikler hep sıkıntı içinde geçirir günlerini
Söyle bir laf var bilmem bilirmisin.Bana kotuluk edenlerden imtikan almam cunku Allah benden daha yaratici.Bence sen de boyle dusun.Allaha havale et ilahi adalet şaşmaz.Bir gun mutlaka acisi cikar

Merhaba hanımlar daha yeni buraya bi konu açmıştım yan komşumla görüşmek istemiyorum ama kırmadan nasıl söyleyebilirim diye. Bu hayatı yaşarken insanlarla baş etmeye çalışmak çok zor. Hak etmeyene insanlık yapılması gerekmezmiş. Kırmiyim diye insan gibi açıklama yaptığım kişi bana iftira attı, kendi ayıbını örtmek için mi yaptı artık bana olan kininden kayınpederini üstüme mi salmak istedi bilmiyorum. Yan komşumun eşiyle eşim çok çok samimi arkadaş. Hanımıyla bizi tanıştırdılar. Daha ilk günden ısınamadım, 2 yıl geçti içimde hiç ona karşı yakınlık, sevgi oluşmadı. Onun da beni zerre kadar sevmediğini biliyorum. Bugüne kadar 1 kez bile ne aradım ne mesaj attım gel veya da geliyim diye.huylarını sevmedim. Kendisi kene gibiydi hep mesaj attı, hatta cevap vermeyince üst üste çağrı atıyordu. Sürekli ısrarla evine çağırdı. Veya da şu gün sizdeyiz, yemeğe gelcez, üükahvaltıya gelelim gibilerinden müsait misin bile demeden emrivaki yaptı. Ben de inadına kabul etmedim. Ara ara onun ısrarıyla görüştük. Eşim de dedi gidelim diye, bi kaç sefer gittim ama her defasında sıkılıyorum orda. Eşimle ilgili şeyler soruyordu cinsel hayatınız nasıl, bizimki 1.5 senedir yok ben istemiyorum filan demişti ben bunları anlatmayı sevmem ama normal bi sıkıntı yok demiştim. Bazen aranız nasıl sana nasıl davranıyor filan hep sorardı. Bi keresinde sen yaşına göre giyinmiyorsun ben senin eşini çok beğeniyorum o çok güzel giyiniyor dedi. Senin iyiliğin için söylüyorum böyle giyinme dedi. Hatta o gün de eşimin aldığı bi elbiseyi giymiştim. Bi gün yine ısrarla çağırdı eşi de eşimi aradı biraz durup geri geliriz diye gittik.dönmek istedim illa kal dedi evde çok işim var dedim. Anahtarım yok oldu o ara. Evinin her yerini arıyorum çocuğu bi yere atmıştır diye. O hiç aramadı oturdu dizi izledi. Akşama kadar durmak zorunda kaldık 50 liraya kapıyı açtırdık. Sonra kendi buldum dedi ama ben güvenmiyorum belki o gün o sakladı çok rahattı hiç aramıyordu. Gelip gitme olayı beni çok bunalttı beni artık çağırma dedim.bana dedi ki ben kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedi. Ben o zaman kesinlikle görüşmeyelim bi daha gerek yok onlar görüşsün dedim. Bi kaç ay hiç aramadı kafam çok rahattı. Geçenlerde çocuğumu hastaneye yatırdılar onun için eşimden numaramı istemişler eşim yine verdi. Bu yine başladı gelelim gelelim demeye. Ben artık kesinlikle istemiyordum gidip gelmeyi. Ona da yazdım seni kırmak ama dürüst olcam ben gidip gelmek istemiyorum eşlerimiz görüşsün biz görüşmek zorunda değiliz dedim. Önce sakin selam bile verme tamam mı dedi. Hiç önemli değil vermesek te olur yazdım. Bana çok iğrenç ve çirkin bi insansın sen eşini hak etmiyorsun onun gibi birini dedi. Ne alaka senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum asıl iğrenç sensin dedim. Bir sürü ayıbın var hiç yüzüne vurmadım dedim. Eşim seni niye ilgilendiriyor önceden de beğeniyorum, ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedin başkası olsa seni ayıplar çok yanlış anlardı ben kırmadım yine ben iğrenç oldum ne iğrençliğimi gördün dedim. Senin bu şehirde kimsen yok senle arkadaş olmaya çalışıyorum anlamıyorsun iyilikten dedi. Zorla mı yani istemiyorum sen niye eşleri karıştırıyorsun onu açıkla dedim ne ilgilendirir eşim onu söyle dedim. Eşini hak etmiyorsun lafı yanına kalmıcak dedim. Gitmiş kayınpederine demiş ki, bana eşimde gözün var dedi. Adam da hapishane kaçkını gibi bi tip. Belalı biri. Karısına demiş çok kötü olur bu namus meselesi git konuş öyle bi laf demiş mi. Kadını da ben yolda gördüm. Ben gittim yanına abla tatsızlıklar oldu ama seninle bi derdim yok o olayları büyüttü diye. Kadın bana dedi ki kocamda gözün var demişsin. Ben öyle bi cümle kurmadım dedim. Evet senin gelinin böyle böyle laflar etti ama yine de kocamda gözün var diye bi laf etmedim dedim. İnanmışlar hepsi ona. Keşke açıklama yapmasaydım o çirkefe direk engelleseydim ben hep insan gibi davrandım çok pişmanım karaktersiz olduğunu bile bile insanca davrandığım için.
Ben olsam eşimize asla gorusturmez o esin seni haketmiyor tarzı attığı mesajlarida onun anlayacağı dilden onun esine ekran görüntüsü atardım esin ne demek istiyor daha öncede boyle boyle diyordu diye sıyrık ya gorusmeyin kesinlkle

Benim çok fazla çıkıyor malesef. Ben de diyorum bi yerde bi davranışım hatalı ama anlamıyorum ne olduğunu. Bilsem düzeltmek isterdim bu tatsızlıkları yaşamamak için. Eşim kimseyle bu tarz sıkıntılar yaşamıyor. Ben evlendiğimizden beri 2 senede onun çevresinden toplam 4 kişiyle görüşmeyi kesmek istedim. Onların her birinin yaptığı yanlış ta oldu, huylarını da sevmedim. Ama kendimi de sorunlu gibi hissetmeye başladım da sorunun ne olduğunu anlayamıyorum. Uzaklaşmak isterken yüzüme gözüme bulaştırıp düşman gibi oluyoruz nasıl oluyorsa
Ben hatanizin münakaşaya girmeye sebep olacak kadar konuşmayı surdurmenizde buluyorum . Tamam bitsin demişsiniz o kadın tahrik dahi etse işin içine kocama böyle dedin ben yine yanlış anlamadım vs vs. Bunları söylememeliydiniz. Çünkü bu tarz insanlara açıklama da yapsanız anlamazlar.

Direkt konuşmayalım arkadaşlık etmeyelim diyeceksiniz . Baktınız hala bir şeyler diyor, lütfen ben daha fazla uzatmak istemiyorum hayatında başarılar iyi günler deyip engelleyecektiniz . Siz hala konuşuyorsunuz bakın işin ucu nerelere gelmiş . Büyük ihtimal hayatinizdaki diğer olaylarda da böyle olduğu iicin şuan muzdaripsinz bu durumdan.

Daha yeni evimden atıldım çok yakınız diye istediğiniz kadar oturun dendiği halde ev sahibimin gelini oturcaz biz canim çık diye mesaj atmaya başladı . Ev bulamadım bir süre zorla çıkarttılar . Sonra tekrar yazdı ne mi yaptım hicbr şey demeden engelledim . Belki konussaydim ben de kavga edip öyle engelleyecektim enerjim, modum moralim düşecekti . Şuan rahatım en azından .

İşte bu cümleyi her yaptığına rağmen ben kuramadığım halde kendi gidip ailesine anlatıp mağdur rolü oynamış. Ben namuslu kadına iftira atmış durumuna düştüm. Ama o iftira atiyor aslında o lafı dedi diyerek. Oof of. Ben hep negatifi çekiyorum. Bir yerde hata ediyorum ama nerde bilmiyorum. Artık bişeyler düzelsin istiyorum.
O lafı dememişsiniz ama resmen demiş kadar oldunuz hani ben doğrusunda yanlışında değilim ama eşimde gözün var diye ima etmişsiniz..Var mı yok mu ben orasını bilemem bu tarz konularda gözümle görmeden yorum yapmam ama keşke hiç o imalara girmeden direk iletişimi kesseydiniz

Olayı mükemmel anlamışsınız çok doğru tespitiniz. Eşim konuşmuş, görüşmesin ler, öyle bi laf etmemiş filan demiş. Ben hazmedemiyorum bu yaptığı adilikleri ya. İçimi rahatlatmak istiyorum onun yalan attığını onlar da bilsin istiyorum ama önemli mi onların ne düşündüğü o da var niye böyle istiyorum bilmiyorum haklı olduğumu herkes bilsin istiyorum çok üzüldüm yaptığı karaktersizliğe
Bu iş uzadıkça sizn zararınıza olur çirkefe bulaşırsan gerçekten sana da sıçrıyor. Allah korusun sen de bulanyrsn o çirkefe en iyisi kapatın ve gorusmeyin bu aileyle eşiniz de dahil .imkanınız varsa taşının yoksa kapatın bu konuyu yoksa sizn başınız agriyacak

O lafı dememişsiniz ama resmen demiş kadar oldunuz hani ben doğrusunda yanlışında değilim ama eşimde gözün var diye ima etmişsiniz..Var mı yok mu ben orasını bilemem bu tarz konularda gözümle görmeden yorum yapmam ama keşke hiç o imalara girmeden direk iletişimi kesseydiniz
Çok haklısınız ben olayın içinde olunca o sinirlilik haliyle düzgün düşünemiyorum iletişimi doğru yerde kesmeyi beceremedim evet eşini, onun gibi birini hak etmiyorsun deyince ben de ağzıma geleni saydım

Eve
Bu iş uzadıkça sizn zararınıza olur çirkefe bulaşırsan gerçekten sana da sıçrıyor. Allah korusun sen de bulanyrsn o çirkefe en iyisi kapatın ve gorusmeyin bu aileyle eşiniz de dahil .imkanınız varsa taşının yoksa kapatın bu konuyu yoksa sizn başınız agriyacak
Evet ağrıdı bile. Bu kadarı yetti canımı çok sıkmaya. Hala düşünüyorum bi çok ayıbı var, o nasıl benim canımı acıttıysa ben de eğer bana gelirlerse onları ortaya döksem mi diye. Ama kapatın diyorsunuz uzarsa daha fazlasını anlatmiyim kestirip atiyim o zaman

Merhaba hanımlar daha yeni buraya bi konu açmıştım yan komşumla görüşmek istemiyorum ama kırmadan nasıl söyleyebilirim diye. Bu hayatı yaşarken insanlarla baş etmeye çalışmak çok zor. Hak etmeyene insanlık yapılması gerekmezmiş. Kırmiyim diye insan gibi açıklama yaptığım kişi bana iftira attı, kendi ayıbını örtmek için mi yaptı artık bana olan kininden kayınpederini üstüme mi salmak istedi bilmiyorum. Yan komşumun eşiyle eşim çok çok samimi arkadaş. Hanımıyla bizi tanıştırdılar. Daha ilk günden ısınamadım, 2 yıl geçti içimde hiç ona karşı yakınlık, sevgi oluşmadı. Onun da beni zerre kadar sevmediğini biliyorum. Bugüne kadar 1 kez bile ne aradım ne mesaj attım gel veya da geliyim diye.huylarını sevmedim. Kendisi kene gibiydi hep mesaj attı, hatta cevap vermeyince üst üste çağrı atıyordu. Sürekli ısrarla evine çağırdı. Veya da şu gün sizdeyiz, yemeğe gelcez, üükahvaltıya gelelim gibilerinden müsait misin bile demeden emrivaki yaptı. Ben de inadına kabul etmedim. Ara ara onun ısrarıyla görüştük. Eşim de dedi gidelim diye, bi kaç sefer gittim ama her defasında sıkılıyorum orda. Eşimle ilgili şeyler soruyordu cinsel hayatınız nasıl, bizimki 1.5 senedir yok ben istemiyorum filan demişti ben bunları anlatmayı sevmem ama normal bi sıkıntı yok demiştim. Bazen aranız nasıl sana nasıl davranıyor filan hep sorardı. Bi keresinde sen yaşına göre giyinmiyorsun ben senin eşini çok beğeniyorum o çok güzel giyiniyor dedi. Senin iyiliğin için söylüyorum böyle giyinme dedi. Hatta o gün de eşimin aldığı bi elbiseyi giymiştim. Bi gün yine ısrarla çağırdı eşi de eşimi aradı biraz durup geri geliriz diye gittik.dönmek istedim illa kal dedi evde çok işim var dedim. Anahtarım yok oldu o ara. Evinin her yerini arıyorum çocuğu bi yere atmıştır diye. O hiç aramadı oturdu dizi izledi. Akşama kadar durmak zorunda kaldık 50 liraya kapıyı açtırdık. Sonra kendi buldum dedi ama ben güvenmiyorum belki o gün o sakladı çok rahattı hiç aramıyordu. Gelip gitme olayı beni çok bunalttı beni artık çağırma dedim.bana dedi ki ben kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedi. Ben o zaman kesinlikle görüşmeyelim bi daha gerek yok onlar görüşsün dedim. Bi kaç ay hiç aramadı kafam çok rahattı. Geçenlerde çocuğumu hastaneye yatırdılar onun için eşimden numaramı istemişler eşim yine verdi. Bu yine başladı gelelim gelelim demeye. Ben artık kesinlikle istemiyordum gidip gelmeyi. Ona da yazdım seni kırmak ama dürüst olcam ben gidip gelmek istemiyorum eşlerimiz görüşsün biz görüşmek zorunda değiliz dedim. Önce sakin selam bile verme tamam mı dedi. Hiç önemli değil vermesek te olur yazdım. Bana çok iğrenç ve çirkin bi insansın sen eşini hak etmiyorsun onun gibi birini dedi. Ne alaka senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum asıl iğrenç sensin dedim. Bir sürü ayıbın var hiç yüzüne vurmadım dedim. Eşim seni niye ilgilendiriyor önceden de beğeniyorum, ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedin başkası olsa seni ayıplar çok yanlış anlardı ben kırmadım yine ben iğrenç oldum ne iğrençliğimi gördün dedim. Senin bu şehirde kimsen yok senle arkadaş olmaya çalışıyorum anlamıyorsun iyilikten dedi. Zorla mı yani istemiyorum sen niye eşleri karıştırıyorsun onu açıkla dedim ne ilgilendirir eşim onu söyle dedim. Eşini hak etmiyorsun lafı yanına kalmıcak dedim. Gitmiş kayınpederine demiş ki, bana eşimde gözün var dedi. Adam da hapishane kaçkını gibi bi tip. Belalı biri. Karısına demiş çok kötü olur bu namus meselesi git konuş öyle bi laf demiş mi. Kadını da ben yolda gördüm. Ben gittim yanına abla tatsızlıklar oldu ama seninle bi derdim yok o olayları büyüttü diye. Kadın bana dedi ki kocamda gözün var demişsin. Ben öyle bi cümle kurmadım dedim. Evet senin gelinin böyle böyle laflar etti ama yine de kocamda gözün var diye bi laf etmedim dedim. İnanmışlar hepsi ona. Keşke açıklama yapmasaydım o çirkefe direk engelleseydim ben hep insan gibi davrandım çok pişmanım karaktersiz olduğunu bile bile insanca davrandığım için.
Hadsizlikte sinir tanimayan insanlardan ve ayrica yüzsüz ya nasil size kocanizdam bu sekilde bahseder. Bence esinizde onlara gidip gelmeyi kessin , size eşinizden bu sekilde bahseden, haketmiyosun diyen birinin esiniz onlara gittiğinde onunla yakinlasmaya , arada muhabbet kurmaya calismadigi ne malum. Bugune kadar sustugunuz, tasinmadignz kabahat. Zararin neresinden dönulse kârdr. Yapamam diye kendinizi sartlandrmissinjz. Lütfen artik tasinanmam diye dusunmeyi birakin, yikin su duvarlarinizi ve kacin o aileden. Elinizden geldigincede esinizi de uzak tutun o adamdan

Ben burada eşinizin onun eşiyle görüşme ısrarına anlam veremiyorum. Nedir yani birbirileri olmadan yapmayacak boyutta mı eşlerinizin arkadaşlığı? Sizin kanınız ısınmıyor görüşmek istemiyorsunuz ama buna saygı duyulmamış ve en sonunda yüz göz olmuşsunuz hem de çok çirkin iddialarla. Ne oldu yani şimdi karşı tarafın ailesi bile işin içinde ortada hiçbir şey yokken. Burada eşinizde de hata olduğunu düşünüyorum ben.

Mesajları sildim. Bir de daha önce söylediği çok şey var. Eşini çok beğeniyorum çok güzel giyiniyor filan. Bunlar da o aileye ters. Bunları dediği halde ben belki yanlış düşünüyorum filan diye düşündüm o zamanlar. Ama sonradan kadının iyi niyetli biri olmadığını anladım görüşmek istemedim. Aileye bunları söylesem bilmiyorum inanırlar mı. Bunca şey demesine rağmen ben yine de o cümleyi kurmadım ama kendisi böyle söyledi demiş. Namuslu kadına iftira atmış durumuna düşürmüş beni onların gözünde
Size özelden yazıp bu mesajların resmini çekin dedim diye hatırlıyorum. Eğer whatsappdan gönderdiyse yedekleme yapıyorsa tekrar bakın, şansınızı deneyin. Ama yapmanız gereken kocasını çağırmak, eşiniz de varken kocamda gözü var gibi değil de eşiniz haddini bilmiyor, sizin hatırınıza ikiniz de ben doğum
Eşim daha bugün kocası için o da anormal dedi. Ama yine de karısını haksız buluyor eşimden özür diledi iki kez arayıp bizimki saçma sapan şeyler konuşmuş dedi. Yengeye söyle uzamasın konu birbirlerini aramasınlar dedi. Eşimi çok seviyor bilmiyorum ya artık sorunlu insanları anlamaya beynim yetmiyor sanki ben de buraya döküyorum ne derdim varsa

Eşiniz ne uzatması kardeşim, bu saatten sonra bu muhabbetten sonra dizinle görüşmemiz uygun değil. Ben istemiyorum demesi lazım.

Kendi evliliginde hayatında mutlu olmayan bazı insanlar başkalarının huzurunu kaçırmak için çaba harcıyor. Ne acınası bı hal. Bu çabayı kendi mutluluğu için harcasa ya. Üzüldüm sizin için saçma bir olayın içinde bulmuşsunuz kendinizi ama cahille savaşa girme hep kaybedersin. Karşındaki kadın da onun eşinin ailesi de cahil belli ki. Bir hata yapıp tartışmaya girmissiniz sonucu ağır olmuş. Şimdi bir hata daha yapıp ailesine olanları anlatmaya kalkmayın. Onun sonucu daha da ağır olabilir. Bu kadar can sıkıntısı ile kurtulmaya bakın. Olayı kapatın bence.

Kendi evliliginde hayatında mutlu olmayan bazı insanlar başkalarının huzurunu kaçırmak için çaba harcıyor. Ne acınası bı hal. Bu çabayı kendi mutluluğu için harcasa ya. Üzüldüm sizin için saçma bir olayın içinde bulmuşsunuz kendinizi ama cahille savaşa girme hep kaybedersin. Karşındaki kadın da onun eşinin ailesi de cahil belli ki. Bir hata yapıp tartışmaya girmissiniz sonucu ağır olmuş. Şimdi bir hata daha yapıp ailesine olanları anlatmaya kalkmayın. Onun sonucu daha da ağır olabilir. Bu kadar can sıkıntısı ile kurtulmaya bakın. Olayı kapatın bence.
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Anlatıp anlatmamakta kararsızdım onun ne kadar ayıbını biliyorsam söylemek istiyordum eğer gelip bana bir şey söyleseler. Ama yazdığınızı dikkate alıcam bu kadar olay yeterince canımı sıktı daha uzatmıcam. İsminiz dikkatimi çekti kıyamam dedim kendi kendime Allah ne derdiniz varsa bi çıkış kapısı göstersin çok iyi niyetli birisiniz belli ki..

Ben burada eşinizin onun eşiyle görüşme ısrarına anlam veremiyorum. Nedir yani birbirileri olmadan yapmayacak boyutta mı eşlerinizin arkadaşlığı? Sizin kanınız ısınmıyor görüşmek istemiyorsunuz ama buna saygı duyulmamış ve en sonunda yüz göz olmuşsunuz hem de çok çirkin iddialarla. Ne oldu yani şimdi karşı tarafın ailesi bile işin içinde ortada hiçbir şey yokken. Burada eşinizde de hata olduğunu düşünüyorum ben.
Haklısınız. Benim eşim de arkadaşı da düşüncesiz davrandı malesef. O karısına illa görüş diye baskı yapmış sözde. Bizimki de ben istemediğim halde idare et diyordu. Sanki kendisi karşısına çıkan karaktersiz olduğunu bildiği kişilerle arkadaşlık bağı kuruyor da bana da illa kesme muhabbetini diyordu. Onun yüzünden bu kaçıncı saçma sapan kişiyle muhatap oluşum

Ama kocanızda gözü var.
Keşke söyleseydiniz de söylediğiniz için gidip zırlasaydı, yalandan zırlamasaydı.
Kocanı haketmiyorsun, kocan çok iyi giyiniyor gibi gibi cümleler bunu gösteriyor yani.
Bende iltifat ederim, eşin çok iyi giyiniyor falan diye ama tutup kocanı haketmiyorsun demem. Bayağı bayağı beğeniyor kocanızı.
Eşinize rahatsız olduğunuzu dile getirip iletişimi kesin derim, eşinizde eşiyle görüşmesin. Bu insanlar bela getirir.

O anahtari ertesi gun getirsi ise kopyasini cikarmis olabilir. Kilidin gobegini degistirin.bu insandan her sey beklenir.
Esimde gozu var dememissiniz ama ben deyim: var. Bence bariz var. Herseye esinizi karistiriyor. Gonul kimi anarsa dil onu soylermis. Oradan tasinma imkaniniz yok mu? Bu kadin ruh hastasi...

Back
X