- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Esiniz tum mesajlari okudumu okuduysa hala o adamla gorusmemeli arkadaslik bir noktaya kadar ne demek kocana yakismiyorsun hak etmiyorsun.tamamen iletisimi kesin o mesajlari da silmeyin asla ekran görüntüsü alin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede kocanda gözü var o kendi ağzıyla demiş hiç önemseme salla kim inanırsa inansın...Merhaba hanımlar daha yeni buraya bi konu açmıştım yan komşumla görüşmek istemiyorum ama kırmadan nasıl söyleyebilirim diye. Bu hayatı yaşarken insanlarla baş etmeye çalışmak çok zor. Hak etmeyene insanlık yapılması gerekmezmiş. Kırmiyim diye insan gibi açıklama yaptığım kişi bana iftira attı, kendi ayıbını örtmek için mi yaptı artık bana olan kininden kayınpederini üstüme mi salmak istedi bilmiyorum. Yan komşumun eşiyle eşim çok çok samimi arkadaş. Hanımıyla bizi tanıştırdılar. Daha ilk günden ısınamadım, 2 yıl geçti içimde hiç ona karşı yakınlık, sevgi oluşmadı. Onun da beni zerre kadar sevmediğini biliyorum. Bugüne kadar 1 kez bile ne aradım ne mesaj attım gel veya da geliyim diye.huylarını sevmedim. Kendisi kene gibiydi hep mesaj attı, hatta cevap vermeyince üst üste çağrı atıyordu. Sürekli ısrarla evine çağırdı. Veya da şu gün sizdeyiz, yemeğe gelcez, üükahvaltıya gelelim gibilerinden müsait misin bile demeden emrivaki yaptı. Ben de inadına kabul etmedim. Ara ara onun ısrarıyla görüştük. Eşim de dedi gidelim diye, bi kaç sefer gittim ama her defasında sıkılıyorum orda. Eşimle ilgili şeyler soruyordu cinsel hayatınız nasıl, bizimki 1.5 senedir yok ben istemiyorum filan demişti ben bunları anlatmayı sevmem ama normal bi sıkıntı yok demiştim. Bazen aranız nasıl sana nasıl davranıyor filan hep sorardı. Bi keresinde sen yaşına göre giyinmiyorsun ben senin eşini çok beğeniyorum o çok güzel giyiniyor dedi. Senin iyiliğin için söylüyorum böyle giyinme dedi. Hatta o gün de eşimin aldığı bi elbiseyi giymiştim. Bi gün yine ısrarla çağırdı eşi de eşimi aradı biraz durup geri geliriz diye gittik.dönmek istedim illa kal dedi evde çok işim var dedim. Anahtarım yok oldu o ara. Evinin her yerini arıyorum çocuğu bi yere atmıştır diye. O hiç aramadı oturdu dizi izledi. Akşama kadar durmak zorunda kaldık 50 liraya kapıyı açtırdık. Sonra kendi buldum dedi ama ben güvenmiyorum belki o gün o sakladı çok rahattı hiç aramıyordu. Gelip gitme olayı beni çok bunalttı beni artık çağırma dedim.bana dedi ki ben kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedi. Ben o zaman kesinlikle görüşmeyelim bi daha gerek yok onlar görüşsün dedim. Bi kaç ay hiç aramadı kafam çok rahattı. Geçenlerde çocuğumu hastaneye yatırdılar onun için eşimden numaramı istemişler eşim yine verdi. Bu yine başladı gelelim gelelim demeye. Ben artık kesinlikle istemiyordum gidip gelmeyi. Ona da yazdım seni kırmak ama dürüst olcam ben gidip gelmek istemiyorum eşlerimiz görüşsün biz görüşmek zorunda değiliz dedim. Önce sakin selam bile verme tamam mı dedi. Hiç önemli değil vermesek te olur yazdım. Bana çok iğrenç ve çirkin bi insansın sen eşini hak etmiyorsun onun gibi birini dedi. Ne alaka senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum asıl iğrenç sensin dedim. Bir sürü ayıbın var hiç yüzüne vurmadım dedim. Eşim seni niye ilgilendiriyor önceden de beğeniyorum, ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedin başkası olsa seni ayıplar çok yanlış anlardı ben kırmadım yine ben iğrenç oldum ne iğrençliğimi gördün dedim. Senin bu şehirde kimsen yok senle arkadaş olmaya çalışıyorum anlamıyorsun iyilikten dedi. Zorla mı yani istemiyorum sen niye eşleri karıştırıyorsun onu açıkla dedim ne ilgilendirir eşim onu söyle dedim. Eşini hak etmiyorsun lafı yanına kalmıcak dedim. Gitmiş kayınpederine demiş ki, bana eşimde gözün var dedi. Adam da hapishane kaçkını gibi bi tip. Belalı biri. Karısına demiş çok kötü olur bu namus meselesi git konuş öyle bi laf demiş mi. Kadını da ben yolda gördüm. Ben gittim yanına abla tatsızlıklar oldu ama seninle bi derdim yok o olayları büyüttü diye. Kadın bana dedi ki kocamda gözün var demişsin. Ben öyle bi cümle kurmadım dedim. Evet senin gelinin böyle böyle laflar etti ama yine de kocamda gözün var diye bi laf etmedim dedim. İnanmışlar hepsi ona. Keşke açıklama yapmasaydım o çirkefe direk engelleseydim ben hep insan gibi davrandım çok pişmanım karaktersiz olduğunu bile bile insanca davrandığım için.
Eşime anlattım ama beğeniyorum dediğini söyleyemedim kadına karşı farklı düşünebilir mi acaba diye. Onun arkadaşlıklarına hiç karışmadım, kadınla ben zaten hiç samimi olmadım çok nadir gidip geldik birinde bile ben istemedim hep kadın ısrarcıydı. Şimdiden sonra ben adını bile anmam beni ilgilendiren biri değil de eşlerimizin arkadaşlık etmesi sıkıntı oluşturur mu ben şimdi ne diyim bilemedim mesafe koy diyebilirim en fazla dışarda görürsen selam selam yaniEsiniz tum mesajlari okudumu okuduysa hala o adamla gorusmemeli arkadaslik bir noktaya kadar ne demek kocana yakismiyorsun hak etmiyorsun.tamamen iletisimi kesin o mesajlari da silmeyin asla ekran görüntüsü alin
Onun eşiyle benim eşim de biraz benzer aslında. Kendi eşinin nesini beğenmiyor da benimkini beğendiğini söyledi bilmiyorum . Dün akşam bile eve geldi, mahallede bi kadın eşime onun adıyla seslenmiş o da ben o değilim demiş. Kendi eşine afedersiniz köpek muamelesi yapıyordu her gördüğümde adamla azarlamadan konuşmuyordu. 1.5 senedir yanıma yaklaştırmıyorum demişti. Ben de evliya sabrı var heralde dedim böyle yapma diye tavsiye verdim. Benim eşime saygı duyduğunu, onun için görüştüğünü söyledi bi kere. Zaten ondan sonra tamamen kestim bağımı da gene başlamıştı mesaj atmaya, camdan seslenmeye gelelim gelelim diye. Kendi eşine hiç saygı duymuyor ki benimkine ne alaka yaniBencede kocanda gözü var o kendi ağzıyla demiş hiç önemseme salla kim inanırsa inansın...
Evet ciddi ruh hastası. Şu an taşınma durumumuz yok bizi çok ta zorlar ama aklımdan geçmiyor da değil. Büyük ihtimalle ben burda fazla durmam ama şöyle de bi durum var, onlar eşiyle kayınvalidesinin evinde kalıyor, ev taksidine girmişlerdi. Baya bi zaman önce 1.5 yıl kaldı ondan sonra ev alıp burdan gideceğini söylemişti, tam ne zaman hatırlamıyorum da inşallah en kısa zamanda kendileri gider, geçici duruyorlar burda. Evet ruh hastası keşke bunu o aile de bilse sanki bilmiyorlar inanmışlar ona ben iftira atan durumuna düştüm oysa ki kendisinin bir sürü saçma sapan lafı oldu hala hazmedemiyorum nasıl öyle konuşur diye ben de en son ona biraz saydırdım ben senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum eşimi karıştırıyorsun ne alaka, kırmamaya çalıştım hata etmişim insan olamamışsın saçma sapan birisin Allah akıl fikir versin filan gibisinden ama işim rahat etmedi hala. Hemen bitişiğimizde oturuyor artık nefret hissediyorum camın o tarafa gidince filan önceden hiç bir şey ifade etmiyorduO anahtari ertesi gun getirsi ise kopyasini cikarmis olabilir. Kilidin gobegini degistirin.bu insandan her sey beklenir.
Esimde gozu var dememissiniz ama ben deyim: var. Bence bariz var. Herseye esinizi karistiriyor. Gonul kimi anarsa dil onu soylermis. Oradan tasinma imkaniniz yok mu? Bu kadin ruh hastasi...
Kadinin esinde gozu var. O yuzden sana yakin olmaya calisiyor ki esini yakininda tutmak icin, gidip gelmek icin. Boyle tipler var. Bunlar icin evli bekar fark etmiyor. Ve bu tiplere hatasi yuzlerine vurulunca hep ayni taktigi uyguluyor. Son derece namuslu imaji cizip katsi tarafi iftiraci konumuna sokuyorlar. Kayinvalide gelini dururken zaten sizi dinlemezdi. Bir de nedense olaylari ilk anlatan hep hakli gorulur. Ben kadinin kayinvalidesine anlatmasina sasirmadim. Ilk anlatan olup hakli konuma gecip karsi tarafi iftiraci konumuna sokmus... Yapilacak tek sey gorusmemek, selam bile vermemek. Siz haklisiniz dik durun. Kadin en fazla yuzde 50 sansim var diye dusunmus ama becerememis. Kocasi da salak hic mi cakmadi ki. Bunlarin baska gorusecrkleri kimsrleri yok mu ki size sardilar?Evet ciddi ruh hastası. Şu an taşınma durumumuz yok bizi çok ta zorlar ama aklımdan geçmiyor da değil. Büyük ihtimalle ben burda fazla durmam ama şöyle de bi durum var, onlar eşiyle kayınvalidesinin evinde kalıyor, ev taksidine girmişlerdi. Baya bi zaman önce 1.5 yıl kaldı ondan sonra ev alıp burdan gideceğini söylemişti, tam ne zaman hatırlamıyorum da inşallah en kısa zamanda kendileri gider, geçici duruyorlar burda. Evet ruh hastası keşke bunu o aile de bilse sanki bilmiyorlar inanmışlar ona ben iftira atan durumuna düştüm oysa ki kendisinin bir sürü saçma sapan lafı oldu hala hazmedemiyorum nasıl öyle konuşur diye ben de en son ona biraz saydırdım ben senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum eşimi karıştırıyorsun ne alaka, kırmamaya çalıştım hata etmişim insan olamamışsın saçma sapan birisin Allah akıl fikir versin filan gibisinden ama işim rahat etmedi hala. Hemen bitişiğimizde oturuyor artık nefret hissediyorum camın o tarafa gidince filan önceden hiç bir şey ifade etmiyordu
Kocam dışarı karşı çok fazla iyi niyetli ve pasif. Çoğu insan onu çok sever sempatik, şakacıdır da. Bir de gerçekten çok çok yakışıklı 191 boyu fiziği çok iyi yüzü bir çok ünlüden çok güzel. Benimle problemleri ailesiyle ilgiliydi çoğunlukla, şimdi onlar köyde olduğu için bizim aramızda hiçbir sorun yok birbirimize alışmış gibi görünüyoruz ama yine de bilmiyorumÇok çok çok özür diliyorum ama senin o kocan olacak herifi biliyoruz. Onu anlatacak kelime bulamıyorum.
Hic bu tip muhabbetlere girmeseydin. Ters psikoloji yapsaydın. Keşke deseydin ki " çok begeniyorsan al senin olsun. "
Komşunun tavuğu kaz görünür misali. Ruh hastası kadın.
Bu arada mesajlar duruyorsa sakın silme.
Cansınız ya her cümleniz ne kadar doğru. Aynen anlayıp anlattığınız gibi durum. Kocası salak acıyorum gerçekten. Çok ta iyi niyetlidir eşimi nedense çok seviyor ben yokken her gün yemek getirmiş. Üşenmez durmadan bizim eve gelir bişeyler bırakır gider eşim bişey isterse koşa koşa yapar. Böyle bir iki tane daha onu çok seven arkadaşı var eşimin. Kadına da dedim eşine acıyorum senin gibi biriyle ömrünü geçiriyor. Ama o bana eşini hak etmiyorsun demeseydi hiç kötü bir şey demeye niyetim yoktu başımdan atmak istiyordum dürüstçe konuşup kırmadan. Kimseyle gidip gelmiyor sanırım, en azından benim tanıdığım kimsenin onun evine gittiğini hatırlamıyorum. Bana bi arkadaşım gelse mesaj atardı, eşine aratırdı biz de gelelim diye. Birinin geldiğini sonradan duysa mesaj atardı. Beni çağırmak aklına gelmedi mi derdi. O ortamın tadını kaçırıyor onunla vakit geçirmeyi sevmiyordum hiç te çağırmazdım 1 gün bile şu geldi sen de gel diye. Şimdi yani gelir de bana bir şey sorarlarsa susiyim hiç bir şey yapmiyim di mi konuyu tamamen kapatalım karşı tarafla. Artık evimde cama balkona gidince nefret hissediyorum çünkü onların camı dip dibeKadinin esinde gozu var. O yuzden sana yakin olmaya calisiyor ki esini yakininda tutmak icin, gidip gelmek icin. Boyle tipler var. Bunlar icin evli bekar fark etmiyor. Ve bu tiplere hatasi yuzlerine vurulunca hep ayni taktigi uyguluyor. Son derece namuslu imaji cizip katsi tarafi iftiraci konumuna sokuyorlar. Kayinvalide gelini dururken zaten sizi dinlemezdi. Bir de nedense olaylari ilk anlatan hep hakli gorulur. Ben kadinin kayinvalidesine anlatmasina sasirmadim. Ilk anlatan olup hakli konuma gecip karsi tarafi iftiraci konumuna sokmus... Yapilacak tek sey gorusmemek, selam bile vermemek. Siz haklisiniz dik durun. Kadin en fazla yuzde 50 sansim var diye dusunmus ama becerememis. Kocasi da salak hic mi cakmadi ki. Bunlarin baska gorusecrkleri kimsrleri yok mu ki size sardilar?
Haremlik selamlığa rağmen böyle konuşuyorsa bayağı art niyetli bizde öyleyiz arkadaşlarımızla öyle konuşmayız çok senin eşin çok iyi giyiniyor beğeniyorum falan bunlar çok fazla...Onun eşiyle benim eşim de biraz benzer aslında. Kendi eşinin nesini beğenmiyor da benimkini beğendiğini söyledi bilmiyorum . Dün akşam bile eve geldi, mahallede bi kadın eşime onun adıyla seslenmiş o da ben o değilim demiş. Kendi eşine afedersiniz köpek muamelesi yapıyordu her gördüğümde adamla azarlamadan konuşmuyordu. 1.5 senedir yanıma yaklaştırmıyorum demişti. Ben de evliya sabrı var heralde dedim böyle yapma diye tavsiye verdim. Benim eşime saygı duyduğunu, onun için görüştüğünü söyledi bi kere. Zaten ondan sonra tamamen kestim bağımı da gene başlamıştı mesaj atmaya, camdan seslenmeye gelelim gelelim diye. Kendi eşine hiç saygı duymuyor ki benimkine ne alaka yanibir de bizde haremlik selamlık olayı var kadın erkek birbirini hiç görmez ayrı ayrı oturur kafasında ne vardı artık anlamadım çok ta umrumda değil
iyi de, kadının bariz bir şekilde senin eşine sempatisi var zaten, anlattığın kadarıyla söylüyorum.Merhaba hanımlar daha yeni buraya bi konu açmıştım yan komşumla görüşmek istemiyorum ama kırmadan nasıl söyleyebilirim diye. Bu hayatı yaşarken insanlarla baş etmeye çalışmak çok zor. Hak etmeyene insanlık yapılması gerekmezmiş. Kırmiyim diye insan gibi açıklama yaptığım kişi bana iftira attı, kendi ayıbını örtmek için mi yaptı artık bana olan kininden kayınpederini üstüme mi salmak istedi bilmiyorum. Yan komşumun eşiyle eşim çok çok samimi arkadaş. Hanımıyla bizi tanıştırdılar. Daha ilk günden ısınamadım, 2 yıl geçti içimde hiç ona karşı yakınlık, sevgi oluşmadı. Onun da beni zerre kadar sevmediğini biliyorum. Bugüne kadar 1 kez bile ne aradım ne mesaj attım gel veya da geliyim diye.huylarını sevmedim. Kendisi kene gibiydi hep mesaj attı, hatta cevap vermeyince üst üste çağrı atıyordu. Sürekli ısrarla evine çağırdı. Veya da şu gün sizdeyiz, yemeğe gelcez, üükahvaltıya gelelim gibilerinden müsait misin bile demeden emrivaki yaptı. Ben de inadına kabul etmedim. Ara ara onun ısrarıyla görüştük. Eşim de dedi gidelim diye, bi kaç sefer gittim ama her defasında sıkılıyorum orda. Eşimle ilgili şeyler soruyordu cinsel hayatınız nasıl, bizimki 1.5 senedir yok ben istemiyorum filan demişti ben bunları anlatmayı sevmem ama normal bi sıkıntı yok demiştim. Bazen aranız nasıl sana nasıl davranıyor filan hep sorardı. Bi keresinde sen yaşına göre giyinmiyorsun ben senin eşini çok beğeniyorum o çok güzel giyiniyor dedi. Senin iyiliğin için söylüyorum böyle giyinme dedi. Hatta o gün de eşimin aldığı bi elbiseyi giymiştim. Bi gün yine ısrarla çağırdı eşi de eşimi aradı biraz durup geri geliriz diye gittik.dönmek istedim illa kal dedi evde çok işim var dedim. Anahtarım yok oldu o ara. Evinin her yerini arıyorum çocuğu bi yere atmıştır diye. O hiç aramadı oturdu dizi izledi. Akşama kadar durmak zorunda kaldık 50 liraya kapıyı açtırdık. Sonra kendi buldum dedi ama ben güvenmiyorum belki o gün o sakladı çok rahattı hiç aramıyordu. Gelip gitme olayı beni çok bunalttı beni artık çağırma dedim.bana dedi ki ben kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini çok seviyor ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedi. Ben o zaman kesinlikle görüşmeyelim bi daha gerek yok onlar görüşsün dedim. Bi kaç ay hiç aramadı kafam çok rahattı. Geçenlerde çocuğumu hastaneye yatırdılar onun için eşimden numaramı istemişler eşim yine verdi. Bu yine başladı gelelim gelelim demeye. Ben artık kesinlikle istemiyordum gidip gelmeyi. Ona da yazdım seni kırmak ama dürüst olcam ben gidip gelmek istemiyorum eşlerimiz görüşsün biz görüşmek zorunda değiliz dedim. Önce sakin selam bile verme tamam mı dedi. Hiç önemli değil vermesek te olur yazdım. Bana çok iğrenç ve çirkin bi insansın sen eşini hak etmiyorsun onun gibi birini dedi. Ne alaka senle görüşmek istemedim diye mi iğrenç oldum asıl iğrenç sensin dedim. Bir sürü ayıbın var hiç yüzüne vurmadım dedim. Eşim seni niye ilgilendiriyor önceden de beğeniyorum, ona saygı duyduğum için görüşüyorum dedin başkası olsa seni ayıplar çok yanlış anlardı ben kırmadım yine ben iğrenç oldum ne iğrençliğimi gördün dedim. Senin bu şehirde kimsen yok senle arkadaş olmaya çalışıyorum anlamıyorsun iyilikten dedi. Zorla mı yani istemiyorum sen niye eşleri karıştırıyorsun onu açıkla dedim ne ilgilendirir eşim onu söyle dedim. Eşini hak etmiyorsun lafı yanına kalmıcak dedim. Gitmiş kayınpederine demiş ki, bana eşimde gözün var dedi. Adam da hapishane kaçkını gibi bi tip. Belalı biri. Karısına demiş çok kötü olur bu namus meselesi git konuş öyle bi laf demiş mi. Kadını da ben yolda gördüm. Ben gittim yanına abla tatsızlıklar oldu ama seninle bi derdim yok o olayları büyüttü diye. Kadın bana dedi ki kocamda gözün var demişsin. Ben öyle bi cümle kurmadım dedim. Evet senin gelinin böyle böyle laflar etti ama yine de kocamda gözün var diye bi laf etmedim dedim. İnanmışlar hepsi ona. Keşke açıklama yapmasaydım o çirkefe direk engelleseydim ben hep insan gibi davrandım çok pişmanım karaktersiz olduğunu bile bile insanca davrandığım için.
Ben de hiç bi zaman iyi niyetli, güzel bakan biri olarak görmedim onu. O yüzden de istemedim arkadaşlık yapmayı. Zaten arkadaş gibi bile hissetmemiştim keşke hislerimle hareket etseydim az da olsa görüştüm hiç vaktimi harcamasaydım ona da dedim yazık senle harcadığım vaktime diye. Ben de şiddet yanlısı değilim ama uzak durmayı tercih etmiştim. Şimdi içimden onu parçalamak geliyor son konuşmadan sonra benim deiyi de, kadının bariz bir şekilde senin eşine sempatisi var zaten, anlattığın kadarıyla söylüyorum.
ne demek sen eşini hak etmiyorsun? ben senin eşinin tarzını beğeniyorum ne demek? yapışamadın mı saçına orda?
gaz vermek gibi olmasın da; ben senin yerinde olsam bütün mesajları kocasına okuturdum.
"ben eşimi hak etmiyormuşum, sen karına söyle gelip benim kocama da karılık yapsın" derdim.
edit: normalde şiddet yanlısı bir kadın değilim fakat komşunuz iyi niyetle, güzel gözle bakıp da söylemiyor. açıkça belli. o yüzden bu kadar delirdim.
Evet giydiğine mi dikkat ettin dediğimde eşime de aynısından almak istiyorum o yüzden demişti. Benim de en yakın arkadaşıma bile, eşini kardeşim gibi de görsem kuramayacağım cümleler. Çok cüretkar karaktersizHaremlik selamlığa rağmen böyle konuşuyorsa bayağı art niyetli bizde öyleyiz arkadaşlarımızla öyle konuşmayız çok senin eşin çok iyi giyiniyor beğeniyorum falan bunlar çok fazla...
Buraya gelin geldiğimde kimsem yoktu. Komşularımı filan gözlemledim baya nerdeyse 1,bazılarıyla 1.5 senenin sonunda samimi olduk hatta bi grubumuz oldu bi kaç kişi arada bir birimizin evinde toplanırdık pandemi dönemine kadar. Eşimin çevresinden arkadaş edinmeyi değil de, kendime bir çevre oluşturmak istedim ben de burda. Önceleri çok hevesliydim arkadaş edinmeye, onlardan bir şeyler öğrenmeye ama bundan sonra yeni birini tanımak istemiyorum korkuyorum o da karaktersiz çıkarsa diye bu olay yüzünden..Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Benim karekterime, dogrularima uygun degil o yuzden görüşmek istemiyorum dersiniz bakarsiniz yolunuza. Bu tür insanlar sadece kendilerinin başını yakabilir. Siz ne derseniz deyin bir şekilde sıyrılır işin içinden cikar. Bir de size küçük tavsiye eşinizin, arkadaşlarının, eşleriyle minimum görüşmeye çalışın. Inanin başınız hic agrimaz.
boşver artık olmuş bitmiş, ama kadının sendeki mesajlarını silmedin di mi?Ben de hiç bi zaman iyi niyetli, güzel bakan biri olarak görmedim onu. O yüzden de istemedim arkadaşlık yapmayı. Zaten arkadaş gibi bile hissetmemiştim keşke hislerimle hareket etseydim az da olsa görüştüm hiç vaktimi harcamasaydım ona da dedim yazık senle harcadığım vaktime diye. Ben de şiddet yanlısı değilim ama uzak durmayı tercih etmiştim. Şimdi içimden onu parçalamak geliyor son konuşmadan sonra benim de
Teşekkürler iyi dilekleriniz için çok umutsuz bir anımda üye olmuştum siteye ondan ismi öyle almışım birçok insana göre dert denemeyecek şeyler benimkiler çok şükür sıkıntı yok :) siz de çok iyi niyetlisiniz ondan böyleleri hep sizi buluyor bence.Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Anlatıp anlatmamakta kararsızdım onun ne kadar ayıbını biliyorsam söylemek istiyordum eğer gelip bana bir şey söyleseler. Ama yazdığınızı dikkate alıcam bu kadar olay yeterince canımı sıktı daha uzatmıcam. İsminiz dikkatimi çekti kıyamam dedim kendi kendime Allah ne derdiniz varsa bi çıkış kapısı göstersin çok iyi niyetli birisiniz belli ki..
Onlarla ortak kisilere kinu acilirsa gorusmuyorum dersin. Sorarlarsa sınıri asti o yuzden gorusmuyorum dersin.Cansınız ya her cümleniz ne kadar doğru. Aynen anlayıp anlattığınız gibi durum. Kocası salak acıyorum gerçekten. Çok ta iyi niyetlidir eşimi nedense çok seviyor ben yokken her gün yemek getirmiş. Üşenmez durmadan bizim eve gelir bişeyler bırakır gider eşim bişey isterse koşa koşa yapar. Böyle bir iki tane daha onu çok seven arkadaşı var eşimin. Kadına da dedim eşine acıyorum senin gibi biriyle ömrünü geçiriyor. Ama o bana eşini hak etmiyorsun demeseydi hiç kötü bir şey demeye niyetim yoktu başımdan atmak istiyordum dürüstçe konuşup kırmadan. Kimseyle gidip gelmiyor sanırım, en azından benim tanıdığım kimsenin onun evine gittiğini hatırlamıyorum. Bana bi arkadaşım gelse mesaj atardı, eşine aratırdı biz de gelelim diye. Birinin geldiğini sonradan duysa mesaj atardı. Beni çağırmak aklına gelmedi mi derdi. O ortamın tadını kaçırıyor onunla vakit geçirmeyi sevmiyordum hiç te çağırmazdım 1 gün bile şu geldi sen de gel diye. Şimdi yani gelir de bana bir şey sorarlarsa susiyim hiç bir şey yapmiyim di mi konuyu tamamen kapatalım karşı tarafla. Artık evimde cama balkona gidince nefret hissediyorum çünkü onların camı dip dibe![]()