• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok "yabani"ymişim ! :(

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Meraba ablalarım.Size özetle kendimden bahsedeyim.
Ben genelde sınıf ortamlarında sessiz sakin,biraz özgüvensiz ve soğuk bi insanım.yani insanlarla çok yakın ilişkiler kuramıyorum.ama bazı ortamlarda da insanları güldüren,eğlenceli hoş normal bi insanım.kendi çok samimi arkadaşlarımla ile susmak bilmeyen hiperaktif eğlenceli aranan kızım.
Böyle her yerde değişiyorum.bu özelliğimden nefret ediyorum ama ne yapsam da değişmiyor.
Bugün sınıfta ders bitiminde arkadaş grubum dışarı çıktı.ben sınıfta kaldım canım çıkmak istemiyordu tahtadakileri yazdım defterime.sonra biraz sınıfta oturdum tek başıma etrafı izledim sıkıldım tam telefonu çıkarıp biraz takılacaktım ki sınıfta bi kız grubu daha vardı onlardan biri seslendi.
"Adventure neden sessiz sessiz oturuyorsun?"
"Canım sıkıldı hem bugün sevmediğim birini de gördüm zaten o da gıcık etti beni."
Bu diyalogdan sonra kız arkadaşlarına döndü diğer kızlardan biri de arkadaşına "ben adventureyi seviyorum seni sevmiyorum biraz yabani olsaydın belki severdim" dedi.Tabi benim duymadığımı sanıyorlardı.Sonra gülüştüler başka bir şeyden konuştular.
Ya çok moralim bozuldu ben onlara ne yaptım da böyle dedi o kız bana.Hiç sorunumuz da yok arkalarından konuşmadım iş çevirmedim ters ters bakma,alttan alttan ya da direk laf sokma,bi saygısızlık bi terbiyesizlik vs hiçbir kötülük yapmadım.Bi insan sırf sessiz sakin diye yabani denir mi?Kimseden kaçmıyorum ki kimseye saldırmıyorum atarlanmıyorum.
Zaten bu kızda bi değişiklik olduğunu önceden sezmiştim.Bazen adımı seslenip beni çağırıyordu ben bakıyodum bişi demiyodu sadece gülüşüyolardı.
Üstüne üstlük çok yakın bi arkadaşımın başka bi arkadaşı da benle normal arkadaş bi sorunumuz yoktu ama başka bi kız dedi "onun yanına tek gitme öldürür seni " şaka mı yaptı ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama kız zaten arkadaşıyla çok yakınım diye beni kıskanıyordu hatta düşman görüyordu bir ara ama sonra arkadaş olduk şu an kızla anlaşıyorum veya anlaştığımı sanıyorum.
Ya of sıkıldım 15 tatil gelse de tüm bu herşeyden biraz uzaklaşsam

Yaşlar kaç? Biraz çocukça hareketler bunların hepsi.

Ama genel itibariyle çevreden kendini izole eden, insanlarla pek konuşmayan, tek başına oturmayı takılmayı tercih eden insanlar biraz yabani görünür, doğru.

Yakın arkadaşlarınızla öyle değilmişsiniz. Herkesle konuşmak zorunda değilsiniz, siz halinizden memnunsanız insanların ne dediğini umursamayın.

Ama siz de bu özelliklerinizden memnun değilseniz o zaman ufak ufak kendinizi değiştirebilirsiniz.

ergenlikten hep bunlar. büyüyünce karakterin oturur canım . arkadaşlarını da takma lisedeyken boyle seyler hep olur

Yaşlar kaç? Biraz çocukça hareketler bunların hepsi.

Ama genel itibariyle çevreden kendini izole eden, insanlarla pek konuşmayan, tek başına oturmayı takılmayı tercih eden insanlar biraz yabani görünür, doğru.

Yakın arkadaşlarınızla öyle değilmişsiniz. Herkesle konuşmak zorunda değilsiniz, siz halinizden memnunsanız insanların ne dediğini umursamayın.

Ama siz de bu özelliklerinizden memnun değilseniz o zaman ufak ufak kendinizi değiştirebilirsiniz.
Nasıl yapabilirim bunu gerçekten isterim.
Tek takılmam arkadaşlarım var onlarla takılıyorum diğerleriyle de biraz konuşuyorum çok değil

ergenlikten hep bunlar. büyüyünce karakterin oturur canım .
İnşallah yaa çocukluğumdan beri böyleydim çocukken kimseyle konuşamazdım bile ağzım kitlenirdi sanki büyüdükçe düzeldi arkadaşlık ilişkilerim de düzgün oldu liseye geçince arkadaşlıklarım böyle oldu işte ama eski sınıfımdaki kız arkadaşlarım çalışkan kendi halinde hoş kızlardı içi fitne fesat olmayan işte onlarla çok iyi konuşurum hiç tanımadıklarımla bile rahat konuşurum bana ne olursa sınıf ortamlarında oluyor

Nasıl yapabilirim bunu gerçekten isterim.
Tek takılmam arkadaşlarım var onlarla takılıyorum diğerleriyle de biraz konuşuyorum çok değil
Herkesle konuşmak, arkadaş olmak zorunda zaten değilsiniz. Eğer bir şekilde bazı insanlarla arkadaşlık etmek istemiyorsanız, etmeyin.

Anladığım kadarıyla öyle asosyal bir insan değilsiniz zaten. Eğer çok rahatsızsanız kendinizi zorlayarak biraz sosyal diyaloglara girin, suya sabuna dokunmadan sohbet edin geçin.

Benle alakası olmayan tamamen zıt insanlarla 4 yıl boyunca arkadaşlık ettim. O kadar pişmanım ki...

Tek tavsiyem birilerine arkadaşlık etmek için kendinden , kişiliğinden ödün verme.

Lisedesin büyük ihtimalle , zaman su gibi akıp geçicek zaten.

Bende yabaniyim ne olmuş? Bende herkesle kaynaşıp, herkesle muhabbet kuran biri olmadım hiç. Ama insanlara uzak duruşum gerekli anlarda konusmadığım anlamına gelmiyor. İstediğimde iletişime geçerim. Kimsede benimle dalga geçmiyordu.
Sessiz olabilirsin, insan iliskilerin iyi olmayabilir, muhattap olmak istemeyebilirsin ve daha pek cok sebebi olabilir AMA kimsenin seninle en ufacik rahatsiz olacağın sekilde dalga gecmesine izin verme. Onlar dalga geciyor diye sen kendini sorgulama eger bu sekilde mutluysan.

Bu tarz dalgaya alınma olayı ilk olduğunda herkesin icinde karsi tarafi bi defa saglamca bozuyorsun, sonra pek kimse yeltenmiyor :D Öyle susup bi köşe neden neden diye kendini yeme.

yabaniiyim desydin senin gibi insan dısı varlıklardan uzak duruyorum desydin.ve hatta o lafı k orada cevaplamamıssın ama öyle insanlara acıkşama yapmadan direk saldırıya gececn anca ozman susarlar.

Lisede bi tane arkadasim vardi ortaokulda ayni sekilde uzaktim herseyden ilkokulda ayni sekilde ayy neler derlerdi:)) simdi de boyleyim oyle herkesle konusup muattap olayim huyum yoktur herkesin bir tarzi var takilma hic

Büyüyünce geçer. Basit meseleler bunlar. Hatta mesele bile değil. Çocukluk işte. Abartacak bir şey yok, sana alenen denmiş bir şey de yok.

ahhh cnm ahhh benim lisede çektiklerimi bir bilsen arkamdan ezik diye bağırmalar ama çekemediklerinden hocaların hiç bişey yapmadığım halde karalistelere almaları disipline vermeye çalışmaları ama hiç bir suçum yok suç arıyorlar ve en son sınıftaki 3 kızın benimle uğraşıp bütün sınıfı üstüme salmaları sebepte neymiş biliyomusun benimle iyi arkadaş olmak istemişler ama ben olmamışım sonradan herşey rayına oturdu
yani diyeceğim oki eğer güzelsen çekemediklerinden bile yapıyolar ergenlik böyle bişey heralde ben pek yaşayamasamda
çok üstüne gelebilirler dikkatli ol

Valla ben de büyüdükçe yabanileştim:)
Girdiğim ortamlarda soğuk soğuk oturuyorum selam vermezse kimseyle konuşmuyorum
Niye böyle oldum anlamıyorum
Ama zaten samimi olduğum insanlar da onları tanıdığıma pişman etti
Sen de he de geç çok da tın :)

Eski sınıfımda da sürekli ders çalışan benim kafa yapıma çok da uymayan insanlar vardı ama ben seviyodum çünkü zararsız ve iyi hoş insanlardı önemli olan bu değil mi?
Herkesin eğlence anlayışı aynı olcak diye bişi yok sonuçta ben şimdi onların arkasından mı konuşayım inek mi diyim arkalarından
Çok saçma insanlar var lisede ortaokul ilkokul böyle değildi

Tüm yorum yapan yabanilerin yorumlarını beğendim. Ben de yabaniyim demeye geldim.
Herkesin tarzı farklı hayata bakışı eğlence anlayışı. Ben de o herkese canım cicim diyenleri sevmiyorum. Başkalarını kullanmaya çalışanları ne var yani zorunda değiliz hiçbir şeye.
Çevrenin geniş olmasının tabi ki avantajları var herkesle muhabbetinin olmasının ama değilsen de değilsindir abartmaya gerek yok. Kabullen kendini kötü bir şey değil bu. O salaklar da hayatta ilk yalnız kaldıkları yerde susup kalacaklar. Bak dikkat et sadece beraberken lak lak edip başkalarına laf atarlar yalnızken çıt yok. Salaklık böyle bir şey işte.

Bence sadece hakedenlere yabanisin....

Büyüdüğünde anlarsın doğru yaptığını

Back
X