• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalan söylüyorum

saçma sapan konuşmayı kesseniz çok güzel olur ihtiyaç duyduğum için yazıyorum zaten
Ay siz böyle derken pek güzel konuşmuşsunuz!yalan söylüyorum diyen birine ne denir ki.tavsiyelerde bulunulduğunda yine aynı şeyi yapmayacağınız ne belli.

Ay siz böyle derken pek güzel konuşmuşsunuz!yalan söylüyorum diyen birine ne denir ki.tavsiyelerde bulunulduğunda yine aynı şeyi yapmayacağınız ne belli.

arkadaşım yazmak zorunda değilsin farkındasın değil mi bunun beğenmiyorsan çıkabilirsin buradan

Bende öyleyim aileme ful yalan söyledim gerçekten berbat bi durum

saçma sapan konuşmayı kesseniz çok güzel olur ihtiyaç duyduğum için yazıyorum zaten
arkadaşım yazmak zorunda değilsin farkındasın değil mi bunun beğenmiyorsan çıkabilirsin buradan
Ne kadar tahammülsüzsünüz böyle.Yazmayın falan hemen ne oluyor.İlla ki hoşunuza giden şeyler duymak istediniz galiba.hoşunuza gitmeyen yorumlara cevap yazmayın o zaman.Hem benim yazdığım şeyi başkaları da düşünüp yazmış.

her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum

Öncelikle sunu sor kendine; erkek arkadasin cok sIkIyor diye mi yalan söylüyorsun, yoksa erkek arkadasin olmadan öncede böylemiydin? Aile ve arkadaslik iliskilerinde de mi böylesin?
Psikolojik destek almayi düsündün mü hic?

Ne kadar tahammülsüzsünüz böyle.Yazmayın falan hemen ne oluyor.İlla ki hoşunuza giden şeyler duymak istediniz galiba.hoşunuza gitmeyen yorumlara cevap yazmayın o zaman.Hem benim yazdığım şeyi başkaları da düşünüp yazmış.

bu tahammülsüzlük değil konunun dışına saçma sapan yaptırımlarda bulunmak öyle bişey olsa zaten gelip yazmam burda bu durumda hoşuma gidecek bir şey de yok.

Öncelikle sunu sor kendine; erkek arkadasin cok sIkIyor diye mi yalan söylüyorsun, yoksa erkek arkadasin olmadan öncede böylemiydin? Aile ve arkadaslik iliskilerinde de mi böylesin?
Psikolojik destek almayi düsündün mü hic?

erkek arkadaşım olmadan önce böyle değildim ama 2 gün önce tamamen bittik yine bir yalan konusundan geri dönüşü olmayan bi bitiş ve evet destek almayı düşünüyoruı

Tam da bu durumdayım bu erkek arkadaş işi zaten özgüveni mahvediyo yalana başlatıyo hayata küstürüyo insanı yani senin benim gibi erkek arkadaşı olanlar için diyorm çok iyi anlıyorum

Tam da bu durumdayım bu erkek arkadaş işi zaten özgüveni mahvediyo yalana başlatıyo hayata küstürüyo insanı yani senin benim gibi erkek arkadaşı olanlar için diyorm çok iyi anlıyorum

biz fazlasıyla birbirimize aittik ama gitmiyor bi yerden sonra zorlamamak gerekiyormuş en azından kötü hatırlanmamak adına

Y alanlarini biyere not al enazindan ne söylediğini hatırlamak zorunda kalmazsin :))

erkek arkadaşım olmadan önce böyle değildim ama 2 gün önce tamamen bittik yine bir yalan konusundan geri dönüşü olmayan bi bitiş ve evet destek almayı düşünüyoruı
Ozaman asıl sorun sizin ilişkiniz. Size kızacak diye mi yalan söylemek zoruda kalıyorsunuz?

tamamen ayrıldık.
bana kızıcak diyeydi evet çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar kıskanç ve sinirliydi.
ve sayın Deniz633 hiç gülmedim nedense.

Back
X