- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En basitle başla eğer fayda gormessen sahada zorlaştır mesela ilk olarak bilegine lastik tak her yalan söylediğinde lastiği çek canını yak:) ise yaramazda çakmakla parmağını yak:)))
Terapiye git bunu kabullenebiliyorsan tedavide olursunarkadaşlar bu çok önemli bi konu ben çok fazla yalan söylüyorum bu çok tehlikeli ve bana çok zarar getiriyor yardım edin ne olur böyle olmak istemiyorum
aynı şeyi dicektimya şuan çok yalan söylüyorum diye bize yalan söylüyorsan![]()
Komık ama işe yarar bence gerçekten kurtulmak ıstıyorsa yaksın azcık parmağını bi hıkayede okudum bi adam her gunah ıslediğinde elini yakıyormuş cehennem ateşini hatırlamk için ..Daha da işe yaramazsa kendini yak, kurtul) Kusura bakmayın, bunu yazmazsam çatlıycaktım çok hoşuma gitti :))
Ben yalan söylemiyorum da noluyo, daha çok zarar görüyorum yav.
Komık ama işe yarar bence gerçekten kurtulmak ıstıyorsa yaksın azcık parmağını bi hıkayede okudum bi adam her gunah ıslediğinde elini yakıyormuş cehennem ateşini hatırlamk için ..
Oda ıyı fıkırEvet güzel bir fikir gerçekten, dedim ya hoşuma gitti diye. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama şöyle de yapabilir, her yalanın karşılığında bir miktar para versin ihtiyacı olanlara. Bir yandan sevap işleyip bir yandan da külfete gireceği için bir taşla iki kuş olur. Para derken öyle beş on lira değil tabii ki, bütçesini zorlayacak miktarda olmalı.
Erkek arkadasindan ayril, kokten cozum :) herseye burnunu sokan tiplerle bi omur gecmezher şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum
Yalan, yalani dogurur ve bi sure sonra isin icinden cikamassin simdi oldugu gibi iste!yapmayin allah askina yok kizacak,yok kusecek beni terkedecek diye boyle yalanlarin arkasina siginmayin,sonrada boyle care,cozum ararsiniz.yapicaginiz tek sey soyledigniz yalanlari,ve ne sartlar altinda soyledinizi yazin bi kagida,alin erkek arkadasinizi karsiniza zor olucak biliyorum ama anlatin belki bu duruma o sebep olmustur ki konunuzu okurken onu anladim dokun icinizi rahatlayin ve soz verin bidaha soylemeyeceginize.peki sadece onami yoksa aileye cevreyedemi yalan soyluyosunuz?her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum
Aynen katiliyorum gercekten cok dogru,benimde boyle bi tanidigim vardi hic yere yalan soyluyodu,bi keresinde bana geldi esini tanirim saygili bi adamdir,esi bunu aradi nerdesin dedi normal bi sekilde,bu dedi ben evdeyimBir yalan bir başka yalanı doğurur, siz daha başındasınız bu hastalığın, hastalık diyorum çünkü eğer kurtulmak için yeterince çaba sarfetmezseniz bu hastalığın ileriki boyutu ortada korkup panikleyecek birşey yokkende yalan Söylemek ve o yalanı yaşamaktır, her yalanı yaşayarak ve inanarak söyleme boyutuna geçiyorsunuz, artık o sizin için yalan olmuyor, sizin yaşadığınızı sandığınız gerçekler haline dönüyorlar.
O safhaya ulaşırsanız kurtulmanız daha zor, arkadaşın verdiği tavsiyeye katılıyorum, her yalanınızda kendinizi cezalandırın, kaybetme riskinize rağmen gerçekleri de itiraf edin yalan söylediğiniz kişilere.
Yalan ne var bunda denip geçilebilir belki, anlık kurtarmalar gibi görünebilir ama söylediğim noktaya gelirseniz evlendiğiniz kişiye bile yalan söylüyor hale gelirsiniz, bir tanıdığım var, o da anne babasına yalan söyleyerek başladı ve yalanlar onu kurtarınca yalan hastalığı ilerledi, evli, eşine, eşinin ailesine, kendi ailesine her konuda yalan söyleyebiliyor ve o yalanları yaşıyor, yani onun için yalan değil gerçek, çok defa gözümün içine baka baka yalan söyledi ama yüzleyemiyorum çünkü dediğim gibi o onun yalan olduğunu düşünmüyor, onun için o gerçek ve onun adına çok üzülüyorum.
her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum