• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalan söylüyorum

ACİLEN psikolojik destek almalısın canım, eşimin yakını böyle biriyle evlendi. Kızın durumu daha kötüleşti artık babamın 200 işcisi var bilmem ne boyutlarına ulaştı yani, eşine ve herkese karşı. Ailesi inkar etmesine rağmen ısrar ediyordu, artık kendi yalanlarına kendi inanıyordu çünkü. Tedaviyi reddetti. Nitekim sonunda boşandılar. Tek başına üstesinden gelebileceğin bir durum değil destek almalısın

arkadaşlar bu çok önemli bi konu ben çok fazla yalan söylüyorum bu çok tehlikeli ve bana çok zarar getiriyor yardım edin ne olur böyle olmak istemiyorum
yalandan ve yalan söyleyenlerden hiç hoşlanmam

küçükken pembe yalanlar söylerdim

büyüdükçe ne kadar kötü tehlikeli olabileceğinin farkına vardım kendime asla söylemeyeceğime söz verdim ,ne olursa olsun doğruyu söylerim.

sende kendine söz ver ve bu sözünü tut sen yalanı alışkanlık etmişsin anlatıklarına bakılırsa.

Öncelikle o adamdan ayrılın. İkincisi de " bırakamayacak boyutta" diyorsanız uzmandan destek alın.

erkek arkadaşına yalan söylemenin sebebi yalancı bi kadın olman değil.
hayatında erkek arkadaşın haricinde başka kişilere de yalan söylüyo musun? sanmam.
sen yalancı değilsin. erkek arkadaşın yapmaması gerektiği kadar senin hayatına müdahale etmeye çalışıyo sen de elinden kaymasın diye yalan söylemekle buluyosun çareyi. sorunlu olan kişi o adam.

teorilerim yanlışsa baya gülcem gdfgfhft

her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum
Erkek arkadaşı nı bırakırsan bu sorunu kökünden çözersin gibi geldi. Demekki hayatını kısıtlıyor ve yalana başvuruyor sun ve kendini sıyırmak için bunu öğrenmişsin. Ailesi çok baskıcı olan çocuklarda olduğu gibi. Onlarda sırf aile baskısını bertaraf için yalana başlar bakar evde herşey yolunda başı her sıkıştığında yalan söyler.

Bu durumda yalan söylemeye değil de yalanın kaynağına, yalanı söylemek zorunda bıraktırana bakılmalı bence. Yani erkek arkadaşınıza. Buna çözüm bulun bence önce. Yazdıklarınızdanda sadece ona karşı bir durum olduğunu anladım çok ileri boyutta da değil sanırım düzeltebilirsiniz kendinizi .

Sen kendine ceza vermekten önce seni aşırı derecede sıkıp bunaltan olmadık şeyden kavga çıkaran ruh hastası sevgilinden ayrıl o rahatlamayla yalana basvurmazsin

Yalan çok çirkin bir huydur yalan büyüdükçe içinden çıkılmaz hal alır hiç kimse sevmez yalancı insanları üstelik yalanını yakalanırsaa gözdende düşerler artık kimse ciddiyede almazlar konuşursan sen az konuş ama öz konuş kimseye yalanlarınla kendini ispatlamaya mecbur kalma !

Biz sana burda ne diyebiliriz, 'yalan söylemeyi bırak'. Bunun bi faydası olur mu,hiç sanmıyorum. Herşey sende bitiyor kendine söz ver bence. Belli ki mutsuzsun yaptığın şeyden ötürü.. Kendini zor durumda bırakmaya değmez canım..

Canim kendi kendini durdurursun kendine engel ol yalan soylememe sozu ver kendine

Yalanı hiç sevmem yalan söyleyendende anladığım an yavaş yavaş uzaklaşırım ama çok incelemem oldu yalan söyleyen insanlar genellikle ya bir şeylerden korkuyorlar yada kendileri eksik görüyorlar iki tane komşum vardı sürekli lise mezunuyuz şöyleyiz böyleyiz derlerdikiii birgün msj geldi birinden kadın rahat 3 saatte zor okudu tek tek harfleri birleştirerek orda anladım canım sen lisenin hangi bölümünden mezunsun dedim düz lise ama hangisi dedim ısrarla şu lisesi peki ders olarak ne görüyordun dedim hayat bilgisi türkçe dedi anladımkiii bizim grup 2 kişi hariç üni mezunu onlar kendilerini eksik görüp yalana başvurdular halbusem okumadım dese kimse kimseyi yargılamayıcakdı bundan eminim en azından ben aslanlar gibi yüregi 10 erkeği cebinden çıkaran fakat ilkokul mezunu annenin kızıyım ben üni mezunu başımız sıkıştığında karşıdan izleyen babanın kızıyım düşünün yani ikincisi oğlumda yalan söylerdi doğru söyleyip ceza almayacağını yavaş yavaş onun beyninde kanıtladım ve oğlum zamanla bırakdı kesinlikle erkek arkadaşın itiyor seni yalana bende hayatımda birkere lüzümsüz alış veriş yaptım kredi kartı geçirdiğimi unutup eşim sorduğunda şu kadara aldım dedim ve dökümanı gören eşim ne yaptıysan yap arkasında dur birdahada sırf kötü birşey yaptığının farkına varıpda bana yalan söyleme dedi ben kötü yaptığımı düşünmüyorum aldıklarımdan memmunum sırf kızarsın diye dedim dedim ve o oldu asla yalan söylemiyorum sonu ne olursa olsun yalan söylemeyin bedeli ağır sonuçları ve geri dönüşümü olmayabilir

her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum

Ona sıktuğını söyle

destek alarak atlatabılırsınız bence oyle can acıtma falan fazla sadistçe geldi

bunu soylerken de yalan soyluyor olabılırmısın

Back
X