- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
:)))))Bu konuda yalan olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))Bu konuda yalan olabilir![]()
amin cumlemiizi:) aklima bu geldi napim:) bi hikâye okumuştum oradan aklımda kalmış:))Ahahahah ALLAH igligini versin beni güldürdün ya ALLAH ta seni güldürsün:))
Çok mantkli ama guzelms :) bnce baskasi yapsin kendine bunu kendinin cani tatli ya azck yapip geri cekilir:))amin cumlemiizi:) aklima bu geldi napim:) bi hikâye okumuştum oradan aklımda kalmış:))
yalandan ve yalan söyleyenlerden hiç hoşlanmamarkadaşlar bu çok önemli bi konu ben çok fazla yalan söylüyorum bu çok tehlikeli ve bana çok zarar getiriyor yardım edin ne olur böyle olmak istemiyorum
Erkek arkadaşı nı bırakırsan bu sorunu kökünden çözersin gibi geldi. Demekki hayatını kısıtlıyor ve yalana başvuruyor sun ve kendini sıyırmak için bunu öğrenmişsin. Ailesi çok baskıcı olan çocuklarda olduğu gibi. Onlarda sırf aile baskısını bertaraf için yalana başlar bakar evde herşey yolunda başı her sıkıştığında yalan söyler.her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum
Dogruyu soyle itiraf et her yalandan sonra . Daha ne olsundoğru diyorsunuz denemeye değer ne yapabilirim
her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum