- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
burda söylediklerinin doğru olduğunu nereden bileceğiz.arkadaşlar bu çok önemli bi konu ben çok fazla yalan söylüyorum bu çok tehlikeli ve bana çok zarar getiriyor yardım edin ne olur böyle olmak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda söylediklerinin doğru olduğunu nereden bileceğiz.arkadaşlar bu çok önemli bi konu ben çok fazla yalan söylüyorum bu çok tehlikeli ve bana çok zarar getiriyor yardım edin ne olur böyle olmak istemiyorum
burda söylediklerinin doğru olduğunu nereden bileceğiz.
Ay siz böyle derken pek güzel konuşmuşsunuz!yalan söylüyorum diyen birine ne denir ki.tavsiyelerde bulunulduğunda yine aynı şeyi yapmayacağınız ne belli.saçma sapan konuşmayı kesseniz çok güzel olur ihtiyaç duyduğum için yazıyorum zaten
Ay siz böyle derken pek güzel konuşmuşsunuz!yalan söylüyorum diyen birine ne denir ki.tavsiyelerde bulunulduğunda yine aynı şeyi yapmayacağınız ne belli.
saçma sapan konuşmayı kesseniz çok güzel olur ihtiyaç duyduğum için yazıyorum zaten
Ne kadar tahammülsüzsünüz böyle.Yazmayın falan hemen ne oluyor.İlla ki hoşunuza giden şeyler duymak istediniz galiba.hoşunuza gitmeyen yorumlara cevap yazmayın o zaman.Hem benim yazdığım şeyi başkaları da düşünüp yazmış.arkadaşım yazmak zorunda değilsin farkındasın değil mi bunun beğenmiyorsan çıkabilirsin buradan
her şekilde ya mesela erkek arkadaşım her şeyimden haberdar olmak istiyo aşırı sıkıyo hiç umulmadık bişeye kızıyo bende bu sayede yalana başladım sürekli yalan söylüyorum
Ne kadar tahammülsüzsünüz böyle.Yazmayın falan hemen ne oluyor.İlla ki hoşunuza giden şeyler duymak istediniz galiba.hoşunuza gitmeyen yorumlara cevap yazmayın o zaman.Hem benim yazdığım şeyi başkaları da düşünüp yazmış.
Öncelikle sunu sor kendine; erkek arkadasin cok sIkIyor diye mi yalan söylüyorsun, yoksa erkek arkadasin olmadan öncede böylemiydin? Aile ve arkadaslik iliskilerinde de mi böylesin?
Psikolojik destek almayi düsündün mü hic?
Tam da bu durumdayım bu erkek arkadaş işi zaten özgüveni mahvediyo yalana başlatıyo hayata küstürüyo insanı yani senin benim gibi erkek arkadaşı olanlar için diyorm çok iyi anlıyorum
Ayrıldınızmı tam olarakbiz fazlasıyla birbirimize aittik ama gitmiyor bi yerden sonra zorlamamak gerekiyormuş en azından kötü hatırlanmamak adına
Ya bu konuyu açarken bize de yalan söylediysenarkadaşlar bu çok önemli bi konu ben çok fazla yalan söylüyorum bu çok tehlikeli ve bana çok zarar getiriyor yardım edin ne olur böyle olmak istemiyorum
Ozaman asıl sorun sizin ilişkiniz. Size kızacak diye mi yalan söylemek zoruda kalıyorsunuz?erkek arkadaşım olmadan önce böyle değildim ama 2 gün önce tamamen bittik yine bir yalan konusundan geri dönüşü olmayan bi bitiş ve evet destek almayı düşünüyoruı