meraba kızlar nasılsınız? 6 yıllık bi ilişkim war, sewgilim uzakta aslında hep uzaktaydı
ama yine de yürüttük..sonra 7 ay önce nişanlandık..ben tabiki çok mutluydum. ama bakıyorumda ailesi hiç umursamıyor ne nişanlı bi oğulları ne de gelinleri olduğunu hatta benden başka hiç kimse düğünümüzü olup olmayacağını umursamıyor bile 
bunları anlatıp konuşabileceğim yakın bi arkadaşım bile yok hemde
kendimi gerçekten çoooookk yalnız hissediorm..en yakınım dediğim arkadaşlarım ewlendi we konuşurken bile sen iyi dayandın başkası olsa çoktan ayrılırdı gibilerinden beni ilişkimden bulunduğum durumdan daha da soğutmaya çalışır şekilde konuşuyor.aileme anlatamıyorum bu hislerimi çünkü onlar da üzülüp daha da kötü olursa işler die düşünüorm..anlicağınız sabahtan akşama düşüncelerdeyim ama bu düşüncelerimi, korkularımı tek başıma çözmeye çalışıyorum..
nişandan sonra çeyiz merakım iyice arttı tabi sizlerinde etkisiyle bi topic açtım bende..ama sonra soğudum ondan da çünkü sadece ben yapıyorum harçlıklarımdan biriktirip eşya alırken karşımda ne nişanlım ne de ailesi bunu görmüyorlar we umursamıyorlar bile.kendi ailem mutlu oluyor tabiki aldıklarıma ama bu yeterli olmuyor işte
ben de diğer her normal çift gibi nişanlımla gidip ewimize eşyalar almak alışweriş yapmak güzel günlere hazırlık yapmak istiorm.ama bunları söylediğimde uzaktan uzağa nasıl olacak die kawga çıkıo
birde para mewzusu war tabi..bilmiorm acaba ben mi çok şey istiorm 

bunları anlatıp konuşabileceğim yakın bi arkadaşım bile yok hemde

nişandan sonra çeyiz merakım iyice arttı tabi sizlerinde etkisiyle bi topic açtım bende..ama sonra soğudum ondan da çünkü sadece ben yapıyorum harçlıklarımdan biriktirip eşya alırken karşımda ne nişanlım ne de ailesi bunu görmüyorlar we umursamıyorlar bile.kendi ailem mutlu oluyor tabiki aldıklarıma ama bu yeterli olmuyor işte