çok yalnızım yardım edin :(

Sebep cok kavga ediyormusuz tmm hepsi bitti ne dersen o olcak dedim gercekten derdi kavgami diye bu seferde asiri zayifladin cirkin gorunuyosun gozume seni begenmiyorum artik dedi
yani artık seni sevmiyor istemiyor bu adam, daha fazla bekleyerek kendine eziyet etme, ne hamile olman ne başka bişe bu adamı sana getirmeyecek bu kadar basit işte bu kadar kör olamazsın bunu anlayamayacak, göremeyecek kadar.. evet ben de soruyorum son durum ne? sen bu durumda neye karar vereceksin

Okuduklarinizdan ne anladiginizi bilmiyorum ilk ogrendigimde kesinlikle doguramam babasi istemiyo ailem bilmiyo diye dusundum snra ultrasonda gorunce farkli oldu hersey ruyalarima girdi yok dedim yapamicam babasiyla evlenmek istememin sebebi sevgilisinden hamile kaldi dedikodularina engel olmak yoksa cocuk icin evlenip beni cok sevicegini mutlu olucamizi zaten dusunmuyorum neyse benm yardim istemem akil verin saglikli dusunemiyorum diyeydi dun tmm dedigim bugun sacma geldigi icindi akil akildan ustundur cani yanmayan daha objektif gorur diye yazdm ama kimisi aldir diye kizdi kimisi aldirma diye zaten beynim durmus hepten karisti bide konu sahibinin umrunda degil diyosunuz her dk internet bulamiyorum tek derdimde internet degil buraya girip cvp yazmayinca kahkahalarla eglendigimi falanmi dusunuyosunuz ben uzuntuden ceset gibi oldum biraz daha zayiflarsam zayifliktan olucem zaten en son ihtiyacim olan sey birinin daha moralimi bozmasi

Bugun aldiricam serumlarla besleniyorum yemek yiyemiyorum kesinlikle zaten dogmadan yeterince zarar verdim ona ben bile keske hic dogmasaydim diye aglarken onada bu kotulugu yapmicam allahim affetsin nasil basa cikarim bu aciyla bilmem ama olmasi gereken bu

Allah yardımcın olsun.. Herkesin başına gelir. Kınamamak lazım. Kınadığın şeyi yaşamadan ölmezmişsin. Karar senin kararın, kendi çevreni, aileni, yaşantını, sen daha iyi bilirsin. Hepsini düşün kararını öyle ver. Evet hangi kararı verirsen ve sıkıntın bitmeyecek ama yine de Allah büyüktür.

yorum yapamayacağım..

hayırlısı olsun.

olması gerekenin bu olduğundan eminsen yazık sana da bebeğine de

Okumayacagim diyorum ama konuya bakmadan duramıyorum , aklımdan çıkmıyor .
Bugün aldıracağım demişsin , ne yaptın ?

Allah kimine Senelerdir vermez, kiminede verir sahip çıkmaz !..

O ozlembanu ne durumdasın? ne yaptın? son durum nedir?

Bal gibi kınıyorsunuz ve kınadığın birşey başına gelmeden ölmezmişsin unutma!! Allah'tan korkmayı gerektirecek o kadar şey varken mazlumun yetimin hakkını yiyenler başa tac edilirken bunları kafana takma!

Bazı yorumları okudukça inanamadım. Bunları yazan kadın olamaz dedim canım ya ayıptır günahtır herkes hata yapar.

evet ama:
ben ve bazı arkadaşlar da önce sizin gibi yaklaştık, o gece sabah 4-4:30 a kadar yazdık yazdık
sonra konu sahibi delirtti artık bizi
biz de kızmaya başladık
istersen sondan başa doğru oku

Ya ben bu konunun yorumlarını okumayacağım okudukça geldiler bana sağdan sağdan. Bazı yorumlar o kadar kötü ki çok üzüldüm bunları yazanların kadın olmasına. Kendinizi heves aldıran, zevk verdiren bir et olarak görmeyin Allah aşkına. Karnında bebeği olan kadına hevesini almış senden adamı tatmin etmişsin gibi şeyler diyecek kadar acımasız olmayın. Ahh benim eniştem herkesi kınadı kınadı şimdi kızı ile baş edemiyor. Çok merak ediyorum ne yaptı konu sahibi. Gece vakti moralim bozuldu ya.

evet doğru
haddinden fazla acımasız olanlar
ve haddinden fazla büyük konuşanlar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…