- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Sebep cok kavga ediyormusuz tmm hepsi bitti ne dersen o olcak dedim gercekten derdi kavgami diye bu seferde asiri zayifladin cirkin gorunuyosun gozume seni begenmiyorum artik dedi
yani artık seni sevmiyor istemiyor bu adam, daha fazla bekleyerek kendine eziyet etme, ne hamile olman ne başka bişe bu adamı sana getirmeyecek bu kadar basit işte bu kadar kör olamazsın bunu anlayamayacak, göremeyecek kadar.. evet ben de soruyorum son durum ne? sen bu durumda neye karar vereceksinSebep cok kavga ediyormusuz tmm hepsi bitti ne dersen o olcak dedim gercekten derdi kavgami diye bu seferde asiri zayifladin cirkin gorunuyosun gozume seni begenmiyorum artik dedi
Okuduklarinizdan ne anladiginizi bilmiyorum ilk ogrendigimde kesinlikle doguramam babasi istemiyo ailem bilmiyo diye dusundum snra ultrasonda gorunce farkli oldu hersey ruyalarima girdi yok dedim yapamicam babasiyla evlenmek istememin sebebi sevgilisinden hamile kaldi dedikodularina engel olmak yoksa cocuk icin evlenip beni cok sevicegini mutlu olucamizi zaten dusunmuyorum neyse benm yardim istemem akil verin saglikli dusunemiyorum diyeydi dun tmm dedigim bugun sacma geldigi icindi akil akildan ustundur cani yanmayan daha objektif gorur diye yazdm ama kimisi aldir diye kizdi kimisi aldirma diye zaten beynim durmus hepten karisti bide konu sahibinin umrunda degil diyosunuz her dk internet bulamiyorum tek derdimde internet degil buraya girip cvp yazmayinca kahkahalarla eglendigimi falanmi dusunuyosunuz ben uzuntuden ceset gibi oldum biraz daha zayiflarsam zayifliktan olucem zaten en son ihtiyacim olan sey birinin daha moralimi bozmasi
yani artık seni sevmiyor istemiyor bu adam, daha fazla bekleyerek kendine eziyet etme, ne hamile olman ne başka bişe bu adamı sana getirmeyecek bu kadar basit işte bu kadar kör olamazsın bunu anlayamayacak, göremeyecek kadar.. evet ben de soruyorum son durum ne? sen bu durumda neye karar vereceksin
yorum yapamayacağım..Bugun aldiricam serumlarla besleniyorum yemek yiyemiyorum kesinlikle zaten dogmadan yeterince zarar verdim ona ben bile keske hic dogmasaydim diye aglarken onada bu kotulugu yapmicam allahim affetsin nasil basa cikarim bu aciyla bilmem ama olmasi gereken bu
Bugun aldiricam serumlarla besleniyorum yemek yiyemiyorum kesinlikle zaten dogmadan yeterince zarar verdim ona ben bile keske hic dogmasaydim diye aglarken onada bu kotulugu yapmicam allahim affetsin nasil basa cikarim bu aciyla bilmem ama olmasi gereken bu
Bugun aldiricam serumlarla besleniyorum yemek yiyemiyorum kesinlikle zaten dogmadan yeterince zarar verdim ona ben bile keske hic dogmasaydim diye aglarken onada bu kotulugu yapmicam allahim affetsin nasil basa cikarim bu aciyla bilmem ama olmasi gereken bu
Bu isi tek basina yaptin.tek basina katlanacaksin.
hamıle nasıl kalınıyor
birileri anlatsın.. heleki kazara!
değil mi...
arkadaşlar yanlış anlamayın ama biraz ağır olcakda şimdikilerin ateşi başına çıkmış kıamıyorum asla ama neden anlamıyorum evlenmeden nasıl yapıyorsunuz bunlar hep çocuklarımızın maneviyatı yok yeterince veremiyoruz bir insanda allah korkusu olmalı kusura bakmayın
Bazı yorumları okudukça inanamadım. Bunları yazan kadın olamaz dedim canım ya ayıptır günahtır herkes hata yapar.
Ya ben bu konunun yorumlarını okumayacağım okudukça geldiler bana sağdan sağdan. Bazı yorumlar o kadar kötü ki çok üzüldüm bunları yazanların kadın olmasına. Kendinizi heves aldıran, zevk verdiren bir et olarak görmeyin Allah aşkına. Karnında bebeği olan kadına hevesini almış senden adamı tatmin etmişsin gibi şeyler diyecek kadar acımasız olmayın. Ahh benim eniştem herkesi kınadı kınadı şimdi kızı ile baş edemiyor. Çok merak ediyorum ne yaptı konu sahibi. Gece vakti moralim bozuldu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?