çok yalnızım yardım edin :(

Evet haklısın allahın verdiği canı elbette allah alır ama bi taraftada caresizlik var tek başına kaldırılacak bir yük değil bu birinin tecavüz ettiğini varsayalım ve hamile kaldı napacak bebeği aldırmayıp tecavüz edem adamın çocugunumu doğuracak olacak iş değil elbette bebek şekillenmeden aldırmanın başka caresi yok , çalışmıyomuş bile nasıl bir gelecek temin edecek bebeğe o psikolojiyle bakabilecekmi sanıyorsun mümkün değil kendisine zarar verme yoluna bile gider bu iş bence hayatının şartı neyse onu yapmalı.

katılıyorum

O meleğin suçu ne diye sorarlar adama ? yani okdar bıkacak kadar mı nefret etmiş senden herşeyden engelliyor,nedemek ya insanlar hata yapar ama o hatayı çocuğa mal edemez.ikinizin hatası bu ve ortada günahsız çocuk var oturup konuşacak senin ile..nedemk para be ne zannediyor kendini okadar deli gibi çırpınan insanlar var yakarıyo allaha çocuk diye ve adam para teklif ediyo karşılığında ... şimdi sen o meleğin sanırsam canına da kıyarsın aklıma geldikçe şuan kasılıyorum.peki bu karşındaki adam nasıl canından olan bir parça için tepkisiz kalıyo.

Peki ailen ? oda başka boyutu...

1-evlenmeden birlikte olacak kadar ne buldunuz bu adamda
2-adam ister soğusun soğumasın kullan at modunda kendine el değmemiş kadın aramaya kalkar ya yatmak için yada evlenmek için.
3-tutar seni o.. yerine koyar babası ben değilim der.
4-ailende muhafazakar olsa da ha evlenmediğin birinden çocuk yapmışın he uyuşturucu müptelası olmuşun fark yok.ailen zor zamanında yanında olamayacaksa seni evlatlıktan red edecekse neden ailen ki.
5-sende bu duruma bayılmıyorsun zaten isteyerek evlensin senle diye yaptığını düşünmüyorum çocuğu.bazısına milyon spermi bir yumurtaya isabet etmez sağlıklıyken,senin durumun sıkıntılı ya illa onunkiler isabet eder.birde galiba tek sen korunuyorsun.o da korunmada titizlik yapmış olsaydı böyle olmazdı.senin hatan ayrı ama biraz da o şeyine sahip çıksaymış.

ne zaman girsem KK kesın konunun bırınde ailem muhafazakar yada kendim muhafazakarım gecıyor konunun içinde

olan olmuş artık biz ne dersek boş. olan masum bebeğe olur ailenize durumu açamayacağınıza göre ya eski sevgilini ikna edeceksin yada aldıracaksın.

Gerçekten çok çok merak ettim ne oldu size bu kadar düşman olmasına sebep olacak ne yapmış olabilirsiniz ki? Allah yardımciniz olsun. Keşke olmasaydı ama olmuş bi hata. Keşke o bebeği dünyaya getirebilme şansınız olsa bi çıkar yol bulunsa. Çalışıyor musunuz?

Ben de takipteyim ve merak ediyorum. Allah yardimcin olsun. Ama bu erkek musvettesine karsi keşke kendini alcaltmasan. Ben olsam değil onun çocuğunu dogurmak, yüzüne tukurmezdim bile!

Konu sahibi artık seni gerçekten anlamıyorum. Başından beri ara ara takip ediyorum konuyu. Mesajlarının tamamını okudum. Çoğu çelişkili ve tutarsız.asıl anlamadığım tam olarak bizden ne yönde fikir beklediğin.ama benim kanaatim şu ki maalesef şuan tanıdığın çocuğun senin için hiçbir önemi yok.çünkü o bayıldığın adam onu istemiyor.ama aldırmaya da kıtamıyosun çünkü o sevgilini heran nikah masasına oturtabilir.yani arkadaşım senin bütün derdin o adamla evlenmek.bunu öğrendiğin an herşeyin farklı olacağını düşündün ama olmadı.tabi sen son dakikaya kadar bu tutumunu sergilemeye devam ediceksin.
Biara hayatta doğuramam diyodun bu acıya tek başıma katlanamam yanımda olsun falan.sonra noldu içindekini kusuverdin.belki ultrasonda görürse babalık şeysi yok bilmemne evlenir benimle dedin halbuki olmaz olsun böyle adam söylemlerine rağmen.ben senin tüm mesajlarında birkez bile bebekle ilgili hissettiklerine anne adayı olmakla ilgili hislerine şahit olmadım.şuan karnında bi can taşıyan anne adayı profili çizmedin bize.biz seni terkedilmiş bi kadın olarak okuduk hep.ve şuanda o adam sana ufacık bi dönüş yapsa boynuna atlayıp hisli ve acılı anne adayını oynayacağına eminim.seninle evlenmeye razı olduğu durumda da aileni bu çocuğu kabul ettireceğine de.seninle aynı yaştayız. Yakında evleniyorum ve deli gibi çocuk istiyoruz.geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı olmama ihtimali var.bu sorunları göğüsleyeceğimiz günleri beklerken senin o masum bebeği böylesine kullanman onu n seni evliliğe götüreceğine içten içe inanman gerçekten çok sinir bozucu. Üstelik onu istemeyen bi adamla.
Yapılan tüm yorumlara verilen tüm fikirlere olumsuz döndün.insanlar artık fake olduğunu bile düşünmeye başlamıştı. Çünkü istediğin cevaplar bunlar değildi.adamı köşeye sıkıştır iyice evlen demedik sana maaleseff. Üzgünüm ama böyle düşünüyorum. İnsanları boş yere sömürme burda.çünkü senden daha fazla üzüldüğümüz zamanlar oldu bebeğin için

Benim aklima bişey geldi arkadaşça görüştüğün bi erkek yokmu ona durumu anlat sonra evden kaç adin kocaya kacmis olur 1-2 ay sonra baba evine dön beni istemedi diye hamile oldugunuda söyle olmazmi offf gece gece aklima bu geldi kafam.zaten allak bullak ne bileyim çözüm bulmaya çalışıyorum yanlış anlamayin lütfen Üzgünüm

parasını .... onun ben. Yazık olmuş, bi şekilde adamı ikna edip birlikte bir sonuca varmanız gerekiyor malesef. Olmadı yoluna çık adamın hamile oldğunu belgeleri göster. Tek başına da atlatırsın ama neden o rahat etsin sen bütün sıkıntıları çek olayı olsun ki.

konu sahibi artık umrumda değil çünkü dediklerine aynen katılıyorum, resmen doğmamış çocuğu kullanıyor babası olacak adama karşı ama benim mesajım sana arkadaşım.. Allah ol derse olur, nasıl bir hastalık geçirdin bilmiyorum ama inşallah gönlünden geçen olur ve hayırlısıyla sen ve müstakbel eşin de bir evlat sahibi olur.. canı gönülden dua ediyorum ki Allah isteyen herkese evlat sevgisi yaşamayı nasip etsin.. mutluluklar dilerim allah bi yastıkta kocatsın..

Tabiki gidip annesine söyleyeceksin kaçmak öyle kolay değil yaptığı herşeyden mesul ,
adamın aşkı bitmiş ama zaten karektersizmiş

Tabiki gidip annesine söyleyeceksin kaçmak öyle kolay değil yaptığı herşeyden mesul ,
adamın aşkı bitmiş ama zaten karektersizmiş

Kesinlikle katılıyorum canım.Bu konuyu ilk okuduğum gün çok ama çok üzülmüştüm.O gece üzüntüden kabuslar görüp görüp uyandım hep..

ben de o gün çok üzülmüştüm valla
seninle birlikte sabah 04:30 a kadar buradaydık
sonrasında da çok zor uyudum

Sebep cok kavga ediyormusuz tmm hepsi bitti ne dersen o olcak dedim gercekten derdi kavgami diye bu seferde asiri zayifladin cirkin gorunuyosun gozume seni begenmiyorum artik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…