32 yasindasiniz... Yani siz bebegin babasina annenize babaniza bagimli olma yasinda degilsiniz, zorunda da değilsiniz.Psikolojim yerlerde bu gidisle cocuk icimde acliktan olucek hicbisey yiyemiyorum agla dur
Ya bu adam şikayet edilemez mi. Bildiğim kadarıyla yaptığı suç[/QUO bilmiyorumki bu isler nasil oluyo devletin korumasina guvenilmez
Cok kizar ama oldurmez ama baba olcak adam tehdit ediyoAilen ne der böyle bi duruma
hiç zannetmiyorum ailesinin kabul edeceğini okadar modern bi ülke olamadık henüz yana sanatçı yani medyada boy gösteren bir manken değildir heralde konuyu açan arkadaş bu sadece ailede bitmiyor bunun çevresi var psikolojisi ne hale gelecek biliyormusunuz ayrıca istemeyen bi babanın çocugunu büyüktmek hiçte kolay olmaz sanmıyorum evet günah elbette olanla ölene çağre bulunmuyor aldırmaktan başka çarede göremedim , ben olsam bende aldırırdım.
Cok kizar ama oldurmez ama baba olcak adam tehdit ediyo
Tabi cnm aileme anlatsam her dert biterdi onlardan korktugum icin haberleri yok zaten destek olmicaksaniz kostekte olmayinelin adamından bu kadar korkacağına konu sahibi ailenden korkmuş olsaydın şu an bunca sıkıntıyı yaşamamış olurdun .
Özel mesajla konuşalım mi bi ?Tabi cnm aileme anlatsam her dert biterdi onlardan korktugum icin haberleri yok zaten destek olmicaksaniz kostekte olmayin
Bazı konuları hafif anlatıyorsun ama sende belliki düzgün bir aieleye sahip olan erkek arkadaşını ve hatta onun tüm ailesini bugüne kadar olan tutum ve davranışlarınla bıktırmışsın kendinden, bunun sebebi sensin, ne yaptın ki bukadar soğudu bu insanlar senden..?
Erkek Arkadaşının Almanyaya gitmesi beklenildiği gibi hikaye çıktı, senden uzak durmaya çalışıyor çünkü dediğinin aksine ilk andan itibaren hamileliğine inanıyor ve tutuşmuş durumda, çünkü senin bir ton resmi hakkın var her türlü çocuğu üstüne almak zorunda, gelecekte ona bir yere kadar ilgi göstermek zorunda, senden sonraki hayatında çocuk sahibi olması gelecekteki olası evliliğini ,eşinle olan mutluluğunu mutlaka etkileyecek bir faktör, bunun bal gibi farkında . Gayri meşru bir çocuğa sahip olması bütün hayatında bir sorun ve ayakbağı soyal Statüsü'nü bozacak bir şey bunu biliyor.
Kayınpeder adayın ,aynı erkek arkadaşın gibi korkudan ölüyor sana herşeyi veremeye hazır ama profesyonel bir adam çaktırmıyor ,kürtaj parasının bile yarısını öneriyor çünkü elindeki silahın farkına varma istiyor ,aslında doğacak çoçuk onun bugüne kadar elde ettiği tüm servetin varisi olacak bunu gayet iyi biliyor ,oğlunun evlilik dışı bir çocuğu olması onunda karizmasını bozar belli etmemeye çalışıyor.
Kayınvaliden de korkudan ölüyor, ama bizde olmaz böyle Şeyler zorla mı yaptı oğlum derken oda belli etmemeye çalışıyor ,nasıl olmazmış onlarda böyle Şeyler ,onlara leylek mi getirmiş çocuklarını siparişle ,bal gibi onlarda da olur zorla veya Değil torun sahibi oluyor ,istesede istemesede Herşeyin bir ilki vardır ,demek onlarda da oluyormuş böyle şeyler.
Kardeşini de posta güvercini olarak kullanıyorlar haberler onun vasıtasıyla geliyor ,iyi polis o olacak belli.
Kötü niyetli olursan burunlarından getireceğini hepsi anlamış durumda, bir tek sen hiçbirşeyin farkında diilsin ağlaşıp duruyorsun ,zor bir karar ama atla deve değil, üzmemeye çalış kendini olmuş artık olanlar önemli olan bundan sonrası.
Tabi cnm aileme anlatsam her dert biterdi onlardan korktugum icin haberleri yok zaten destek olmicaksaniz kostekte olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?