çok yalnızım yardım edin :(

Psikolojim yerlerde bu gidisle cocuk icimde acliktan olucek hicbisey yiyemiyorum agla dur
32 yasindasiniz... Yani siz bebegin babasina annenize babaniza bagimli olma yasinda degilsiniz, zorunda da değilsiniz.

Kendi ayaklariniz üstünde durmaniz lazim... Babasiz bebek diyorsunuz zaten olmasin öyle baba.. Lutfeder gibi baba olacaksa istemez kalsin.. Doguracaksaniz "ben bu bebegi istiyorum senden ise hicbir şey " diyip bicak gibi kesebilirsiniz her seyi

İçiniz kavrulur , anneniz üzülür, babaniz kizar ama kalkarsiniz dustugunuz yerden....

Yok aldiracagim derseniz ona da birşey diyemem.. Hakkinizda hayirlisi

Zor bir durum. Dönmeyecek gibiyse cocugu aldirmaktan baska care var mi diyecegim, insallah Allah'in gücüne gitmez.

kaç haftalık
korunurken nasıl oluyor yaaaaa amuda kalkıoruz olsun diye sizin sınavınız da bu ama cocuk değilmişşiniz en doğru karar verirsiniz inşallah

arkadaşlar yanlış anlamayın ama biraz ağır olcakda şimdikilerin ateşi başına çıkmış kıamıyorum asla ama neden anlamıyorum evlenmeden nasıl yapıyorsunuz bunlar hep çocuklarımızın maneviyatı yok yeterince veremiyoruz bir insanda allah korkusu olmalı kusura bakmayın

Modern olamadigimizdan yakınıp cahiliye devri gibi bebek öldürmek de güzel çelişki. Sizin anlamadoginiz şu kürtaj bir seçenek degil anliyor musunuz. Dusunsenize bir yol ayrimindasiniz ve tek bir yol var. Tek bir yol, göğüslemek zorunda bunlari. Büyük konusmak istemiyorum herkesin basina gelebilir asla da kinamam arkadasi. Ama katlanmak zorunda, Allahin verdigi canı nasil alabilir?

Siz uzayda mi yasiosunuz kizlar..yasadiginiz yer turkiye...ve millet cevre baskisindan bosanamazken kiza cocugu dogur die akil veriyosunuz ..ilgincsiniz...ailesi muhafazakar ve en onemlisi de calismayan biri ...arkadasim eski sevgilin zaten cocugu istemiyor..dogurursan bi suru sorun yasayacaksin.hem maddi hem manevi...bu sorunlari cocuk da seninle yasayacak...buyuk hayallerin luzumu yok..calismiyorsun...burda vakit kaybedecegine git cocugu aldir...

elin adamından bu kadar korkacağına konu sahibi ailenden korkmuş olsaydın şu an bunca sıkıntıyı yaşamamış olurdun .

size bebeği aldırın diyerek cinayetinize ortak olmak istemem ama bakamayacaksanız da.... neyse bu konuda yorum yapmayayım, zaten erkek arkadasınız baştan sizi ve bebeğinizi reddetmiş daha fazla boş yere kendinizi konusmaya calısarak, yalvararak yıpratmayın,düşürmeyin bundan sonraki kararınızı kendinizi,bebeğinizi ve üstlenebileceğiniz zorlukları düşünerek alın

Bazı konuları hafif anlatıyorsun ama sende belliki düzgün bir aieleye sahip olan erkek arkadaşını ve hatta onun tüm ailesini bugüne kadar olan tutum ve davranışlarınla bıktırmışsın kendinden, bunun sebebi sensin, ne yaptın ki bukadar soğudu bu insanlar senden..?

Erkek Arkadaşının Almanyaya gitmesi beklenildiği gibi hikaye çıktı, senden uzak durmaya çalışıyor çünkü dediğinin aksine ilk andan itibaren hamileliğine inanıyor ve tutuşmuş durumda, çünkü senin bir ton resmi hakkın var her türlü çocuğu üstüne almak zorunda, gelecekte ona bir yere kadar ilgi göstermek zorunda, senden sonraki hayatında çocuk sahibi olması gelecekteki olası evliliğini ,eşinle olan mutluluğunu mutlaka etkileyecek bir faktör, bunun bal gibi farkında . Gayri meşru bir çocuğa sahip olması bütün hayatında bir sorun ve ayakbağı soyal Statüsü'nü bozacak bir şey bunu biliyor.

Kayınpeder adayın ,aynı erkek arkadaşın gibi korkudan ölüyor sana herşeyi veremeye hazır ama profesyonel bir adam çaktırmıyor ,kürtaj parasının bile yarısını öneriyor çünkü elindeki silahın farkına varma istiyor ,aslında doğacak çoçuk onun bugüne kadar elde ettiği tüm servetin varisi olacak bunu gayet iyi biliyor ,oğlunun evlilik dışı bir çocuğu olması onunda karizmasını bozar belli etmemeye çalışıyor.

Kayınvaliden de korkudan ölüyor, ama bizde olmaz böyle Şeyler zorla mı yaptı oğlum derken oda belli etmemeye çalışıyor ,nasıl olmazmış onlarda böyle Şeyler ,onlara leylek mi getirmiş çocuklarını siparişle ,bal gibi onlarda da olur zorla veya Değil torun sahibi oluyor ,istesede istemesede Herşeyin bir ilki vardır ,demek onlarda da oluyormuş böyle şeyler.

Kardeşini de posta güvercini olarak kullanıyorlar haberler onun vasıtasıyla geliyor ,iyi polis o olacak belli.

Kötü niyetli olursan burunlarından getireceğini hepsi anlamış durumda, bir tek sen hiçbirşeyin farkında diilsin ağlaşıp duruyorsun ,zor bir karar ama atla deve değil, üzmemeye çalış kendini olmuş artık olanlar önemli olan bundan sonrası.

Son düzenleme:

konu sahibi, bu yorumu bir kaç kez oku!

Tabi cnm aileme anlatsam her dert biterdi onlardan korktugum icin haberleri yok zaten destek olmicaksaniz kostekte olmayin

ne destek olurum sana konu sahibi ne de köstek bu çizgiyi kendin çizmişsin hayatına belki isteyerek belki istemeyerek ... insanlar yaptıkları bazı şeylerin sonucunun nereye varacağını az çok bilir ki sizde 32 yaşındasınız. böyle bir hareket yaptığınızda hamile kalabilme riskinizi bilmiyor muydunuz yani . ailenizden korksaydınız o kadar zaten böyle bir senaryonun baş rolü olmazdınız .şimdi yok mesaj attılar tehdit ediyorlar diyorsunuz ... gayette net yazdım ben elin adamından korktuğunuz kadar ailenizden onları incitmekten üzmekten ağlatmaktan korkmuş olsaydınız şu an bu stresi sıkıntıyı yaşamamış olurdunuz ...

yalnızım diyorsunuz gerçekten de yalnızsınız kendinizi yalnızlaştırmışsınız çünkü ... insan bazı şeylere en başından hayır diyebilmeli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…