çok yalnızım yardım edin :(

ne sizin icin uzuldum nede sizi hayatindan cikaran o adam icin..ama icim o karninizdaki melek icin ciz etti..sevisin koklasin orasi sizi ilgilendirir de ya korunun ya korunun !!!!!!!!!! size anne diye tutunmus garibim ama daha dunyaya adim atamadan yokedilme ihtimali...offf aksam aksam ya

haklısın ama babası bizi istemiyo

Yasiniz da cok kucuk degilmis.anliyamadinizmi bu kisiyi...cocugu aldirmak dogru degil,sadece bunu soyluyebilirim.

benm hormonal hastalığım var korunduğumz halde oldu doktor anlattı nasıl olduğunu burdan anlatamıyorum ama oda o yüzden inanmıyo yada inanmıyorum demek işine geliyo

Yasiniz da cok kucuk degilmis.anliyamadinizmi bu kisiyi...cocugu aldirmak dogru degil,sadece bunu soyluyebilirim.
sabah aşkım nişanı ne zaman yapalım diye sarılıp öptü öğleden sonra heryerden engelledi bıktım senden dedi şimdide bunu öğrendim bide üstüne inanmıyo yalancı oldum

II
haklısın ama babası bizi istemiyo
bence senin ne olursa olsun ailenle konuşman lazım. Cunku ailenle konus ki arkanda dursunlar ailenle onların karşısına çıkarsan seni bu kadar kolay ezemezler. Varsa durumun doğur cocuğu. Sonra da DNA testi yaptırıp babalık davası ac

gerçeksede ben yokum ne demek?? ne aşağlık erkekler var..yapacak pek birşeyin yok gibi,ne denir ki bilemedim şimdi.

bunu yaparsam babasız büyütmek zorunda kalırım hem ailem kabul etmez hemde çalışmıyorum beni reddederlerse bakamam

hayır birilerine hesap vermekten çok babasız bebek doğurmak korkutuyo beni

Baba (?) dediğiniz adam zaten iki gün sonra bebeğe de çanta muamalesi yapacak biri, ya yazdıklarınızı okumuyorsunuz, ya da bilmiyorum.

Doğurmaya mı, kürtaja mı karar verirsiniz o sizin bileceğiniz iş de, kendi kendinize sorun çözmeyi öğrenin. Yolun yarısına gelmişsiniz neredeyse.

bunu yaparsam babasız büyütmek zorunda kalırım hem ailem kabul etmez hemde çalışmıyorum beni reddederlerse bakamam

Valla bilemedim durumun zor keske çalışsaydın en azından kendi gelirin olurdu cocuğa bakacak kadar ama sen 32 yasındasın yani ailen seni ezemez kaç yasında insansın. Senin cocuğun o sen kabul ediyorsun sonucta ailene bazı seylerin hesabını vermek zorunda olacak yası coktan geçtin

sabah aşkım nişanı ne zaman yapalım diye sarılıp öptü öğleden sonra heryerden engelledi bıktım senden dedi şimdide bunu öğrendim bide üstüne inanmıyo yalancı oldum
bi görüşüp ayrıntılı konuşun, o anda kızgın olabilir..çözmeye çalışın birlikte..yazık değil mi bebeğe

benm hormonal hastalığım var korunduğumz halde oldu doktor anlattı nasıl olduğunu burdan anlatamıyorum ama oda o yüzden inanmıyo yada inanmıyorum demek işine geliyo

ne diyim korundugunuz halde olduysa..Allah yardimciniz olsun.ama aldirmak icin acele etmeseniz..belki araniz duzelir,yavruya kiymayin

insan bazen kendini inanılmaz mutsuz hisseder nefes almak bile yakar ciğerlerini ama birileriyle paylaştıkça rahatlar bi nebze ondan arkadaşlar vardır benm arkadaşım yok çünkü hepsi evlendi gitti ve unuttu samimiyet kalmadı özelimizi anlatacak kadar bende tanımadığım insanlara anlatmak istedim çünkü yaptığımı onaylamıyorum ve anlatmak öle kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…