haklısın ama babası bizi istemiyo32 yasındaymıssın ben olsam aldırmam... 32 yaşındasın sevgilinle bir seyler yasadın diye kimseye hesap vermek zorunda degilsin ben 22 yasındayım ben bile vermiyorsam senin de yaşadıklarınızın arkasında durman lazım. cocuk degilsin sen o bebek ikinizin koskoca kadınsın kalk kendine gel al ailen karşına konus. Ne olur yapma böyle yazık o bebeğe
benm hormonal hastalığım var korunduğumz halde oldu doktor anlattı nasıl olduğunu burdan anlatamıyorum ama oda o yüzden inanmıyo yada inanmıyorum demek işine geliyone sizin icin uzuldum nede sizi hayatindan cikaran o adam icin..ama icim o karninizdaki melek icin ciz etti..sevisin koklasin orasi sizi ilgilendirir de ya korunun ya korunun !!!!!!!!!! size anne diye tutunmus garibimama daha dunyaya adim atamadan yokedilme ihtimali...offf aksam aksam ya
haklısın ama babası bizi istemiyo
sabah aşkım nişanı ne zaman yapalım diye sarılıp öptü öğleden sonra heryerden engelledi bıktım senden dedi şimdide bunu öğrendim bide üstüne inanmıyo yalancı oldumYasiniz da cok kucuk degilmis.anliyamadinizmi bu kisiyi...cocugu aldirmak dogru degil,sadece bunu soyluyebilirim.
bence senin ne olursa olsun ailenle konuşman lazım. Cunku ailenle konus ki arkanda dursunlar ailenle onların karşısına çıkarsan seni bu kadar kolay ezemezler. Varsa durumun doğur cocuğu. Sonra da DNA testi yaptırıp babalık davası achaklısın ama babası bizi istemiyo
hayır birilerine hesap vermekten çok babasız bebek doğurmak korkutuyo beni32 yaşına kadar nerede yaşıyordunuz? Devamlı birilerinin gölgesinde falan mı?
Bence de yalan soyluyosunbenm hormonal hastalığım var korunduğumz halde oldu doktor anlattı nasıl olduğunu burdan anlatamıyorum ama oda o yüzden inanmıyo yada inanmıyorum demek işine geliyo
gerçeksede ben yokum ne demek?? ne aşağlık erkekler var..yapacak pek birşeyin yok gibi,ne denir ki bilemedim şimdi.kızlar benim hiç arkadaşım yok yardım edin nolur ben bi adamı çok sevdim 2 yıl beraber olduk aileside kızı gibi sevdi beni ama benm daha önce böle uzun ilişkm olmamıstı onunda olmamış çok hatalar yaptık gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar sonunda ben çocuğu soğuttum kendimden bu yaza evlencektik ama dün ayrıldık ve kesinlikle bana tahammülü yok engellemis heryerden ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim korunmuştum ama aksilik işte kendisine söyledim bitek watsaptan engelli değilim yazdım ordan inanmadı bana geri dönsün diye çok yalvarmıştım imkansız dedi inanmadı beni doktora götür kendin sor dedim onada yanaşmadı para istiyosan verim yanında olamam dedi para istemem manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim sana inanmıyorum gerçeksede ben yokum rahat bırak beni dedi napıcam ben çok çaresizim
bunu yaparsam babasız büyütmek zorunda kalırım hem ailem kabul etmez hemde çalışmıyorum beni reddederlerse bakamamII
bence senin ne olursa olsun ailenle konuşman lazım. Cunku ailenle konus ki arkanda dursunlar ailenle onların karşısına çıkarsan seni bu kadar kolay ezemezler. Varsa durumun doğur cocuğu. Sonra da DNA testi yaptırıp babalık davası ac
hayır birilerine hesap vermekten çok babasız bebek doğurmak korkutuyo beni
yalan söyleyen insan al istediğin doktora götür tahlil yaptır dermiBence de yalan soyluyosun
öyle bi adama çocuk yapamam diyorum yaniBaba (?) dediğiniz adam zaten iki gün sonra bebeğe de çanta muamalesi yapacak biri, ya yazdıklarınızı okumuyorsunuz, ya da bilmiyorum.
bunu yaparsam babasız büyütmek zorunda kalırım hem ailem kabul etmez hemde çalışmıyorum beni reddederlerse bakamam
öyle bi adama çocuk yapamam diyorum yani
bi görüşüp ayrıntılı konuşun, o anda kızgın olabilir..çözmeye çalışın birlikte..yazık değil mi bebeğesabah aşkım nişanı ne zaman yapalım diye sarılıp öptü öğleden sonra heryerden engelledi bıktım senden dedi şimdide bunu öğrendim bide üstüne inanmıyo yalancı oldum
benm hormonal hastalığım var korunduğumz halde oldu doktor anlattı nasıl olduğunu burdan anlatamıyorum ama oda o yüzden inanmıyo yada inanmıyorum demek işine geliyo
insan bazen kendini inanılmaz mutsuz hisseder nefes almak bile yakar ciğerlerini ama birileriyle paylaştıkça rahatlar bi nebze ondan arkadaşlar vardır benm arkadaşım yok çünkü hepsi evlendi gitti ve unuttu samimiyet kalmadı özelimizi anlatacak kadar bende tanımadığım insanlara anlatmak istedim çünkü yaptığımı onaylamıyorum ve anlatmak öle kolay değilBaba (?) dediğiniz adam zaten iki gün sonra bebeğe de çanta muamalesi yapacak biri, ya yazdıklarınızı okumuyorsunuz, ya da bilmiyorum.
Doğurmaya mı, kürtaja mı karar verirsiniz o sizin bileceğiniz iş de, kendi kendinize sorun çözmeyi öğrenin. Yolun yarısına gelmişsiniz neredeyse.
almanyaya gidecekmiş yıllık izne çıkıyo görüşmeyi asla kabul etmiyobi görüşüp ayrıntılı konuşun, o anda kızgın olabilir..çözmeye çalışın birlikte..yazık değil mi bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?