- 18 Şubat 2018
- 13.001
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.580
- 598
- 44
Hayir korkma güzelim,senin korktuğunu anlarsa daha çok yapar pisliğini.Daha bir aylık evlilik var ortada,ayrılmaktan başka bir çaren yok.Herşeyden önce kendini düşün,millet konuşup konuşup susar.Ayrilmakta evlenmek kadar doğal birşey,önce güçlü ol ve toparlan.Peşimi bırakmaz aileme huzur vermez biliyorum
Kamu kurumunda memur olarak çalışan veya çalışmış her birey, tedavisi güç ya da imkansız hastalıklarda aile bireylerine bakmak için aylıklı olarak 3 ay izin verildiğini, geçmezse bir 3 ay daha izin verildiğini, yine iyileşmezse 18 ay da aylıksız izin verildiğini bilir.Annem akciğer kanseri tedavisi için izin almalarım artınca otomatikman onlar tarafından çıkarıldım
Üzülcekler evet ama daha sonrası için daha çok üzülcekler.Biliyor musun yemin ederim kendim bir damla umrumda değilim sadece ailemi düşünüyorum çok saçma basit gelebilir sana ama yemin ederim sadece millet onlara ne der onlar biz sana yapma demiştik yaptın diye daha çok üzülür mü kafamda o kadar şey var ki ama İnan sadece annemle babam var
Bak canım bunca derdimin arasında saçma sapan yorumlarla uğraşacak inan dersim de dermanım da yok adamların beni cıkartırken söyledikleri buyken oturup neyi tartışabilirim ne saçma yaKamu kurumunda memur olarak çalışan veya çalışmış her birey, tedavisi güç ya da imkansız hastalıklarda aile bireylerine bakmak için aylıklı olarak 3 ay izin verildiğini, geçmezse bir 3 ay daha izin verildiğini, yine iyileşmezse 18 ay da aylıksız izin verildiğini bilir.
Yalan söyleyince eline ne geçiyor acaba?
Allah bin kere razı olsun nolur benim için dua et iyileşip ayağa kalkabileyim ne olursunHayir korkma güzelim,senin korktuğunu anlarsa daha çok yapar pisliğini.Daha bir aylık evlilik var ortada,ayrılmaktan başka bir çaren yok.Herşeyden önce kendini düşün,millet konuşup konuşup susar.Ayrilmakta evlenmek kadar doğal birşey,önce güçlü ol ve toparlan.
Kadının en büyük düşmanı kadın filan değil, böyle salak lafları papağan gibi tekrarlayıp durmayın.Kalbi kötü boşuna demiyorlar kadının en büyük düşmanı yine Kadın diye
Ne demek adamların beni çıkarırken söyledikleri bu? Hiç mi itiraz etmedin, hiç mi idari yargıya başvurmadın?Bak canım bunca derdimin arasında saçma sapan yorumlarla uğraşacak inan dersim de dermanım da yok adamların beni cıkartırken söyledikleri buyken oturup neyi tartışabilirim ne saçma ya
Allah aşkına yalan yanlış konular açınca elinize ne geçiyor?Refakatçi izin süresi max 3 ay sürer bizim tedavimiz çok uzun zamandır devam ediyor ve sürekli parça parça izin aldığım için sorun olmaya başladı bundan dolayı cıkarıldım smdi inan acaba baska neden mi vardı diye düşünecek dermanım yok suan canımıni
İ
Memurlukta yüz kızartıcı bir suç olmaksızın işten çıkaramazlar bu doğru.Allah aşkına yalan yanlış konular açınca elinize ne geçiyor?
Bak 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 105. maddesinde ne yazıyor!
Ayrıca, memurun bakmakla yükümlü olduğu veya memur refakat etmediği takdirde hayatı tehlikeye girecek ana, baba, eş ve çocukları ile kardeşlerinden birinin ağır bir kaza geçirmesi veya tedavisi uzun süren bir hastalığının bulunması hâllerinde, bu hâllerin sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmesi şartıyla, aylık ve özlük hakları korunarak, üç aya kadar izin verilir. Gerektiğinde bu süre bir katına kadar uzatılır.
Memura, 105 inci maddenin son fıkrası uyarınca verilen iznin bitiminden itibaren, sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmesi şartıyla, istekleri üzerine onsekiz aya kadar aylıksız izin verilebilir.
Kadrolu kmau personeli degildiniz o zamanRefakatçi izin süresi max 3 ay sürer bizim tedavimiz çok uzun zamandır devam ediyor ve sürekli parça parça izin aldığım için sorun olmaya başladı bundan dolayı cıkarıldım smdi inan acaba baska neden mi vardı diye düşünecek dermanım yok suan canımıni
İ
Kadrolu kmau personeli degildiniz o zaman
ben kamu dairesinde yöneticiydim
Siz o hanfanKadının en büyük düşmanı kadın filan değil, böyle salak lafları papağan gibi tekrarlayıp durmayın.
Yalan zaten. Kamuda yoneticiymis izin alıyor diye kovmuslarHanımefendi burda bir sürü kadın sizi dinleyip derman olmaya çalışıyoruz. Kidinin dişmini gini kidin, kinidiğini yişi gibi arabesk lafları bir kenara bıraksanız da çözüm için ne yapabilirim diye düşünseniz daha iyi değil mi?
Yalan zaten. Kamuda yoneticiymis izin alıyor diye kovmuslar
1 ayda bu hale geldiyseniz kesinlikle bosaninBöyle evli olmama rağmen içimde bişeylerin çürüdüğünü ve çok yalnız olduğumu hissediyorum nedenlerini bir önceki yazılarımda anlatmıştım buraya yazıp size içimi açtıkça rahatlıyorum ama sabahları ağlama krizlerim tutuyor içimde bi burukluk bir hüzün zaten akşamları eve çok geç geliyor 12-1 gibi gündüzleri işte bildiğiniz tek eve çıkmış gibiyim ama çok mutsuzum ve çok yalnızım
Üyeliği iptal edip gitmiş zaten,ne yani kekledi mi şimdi bizi?Ben evlenirken istifa etti zannetmiştim,ne kadar rahat yalan söylüyor bu insanlar yaNeyse birazdan üyelik iptali de gelir zaten
Hobaaa nasıl yani halbuki ben laç gündür görüyordum konularını çok üzülmüştüm ona.Üyeliği iptal edip gitmiş zaten,ne yani kekledi mi şimdi bizi?Ben evlenirken istifa etti zannetmiştim,ne kadar rahat yalan söylüyor bu insanlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?