çok yalnızım....

Allahım en hayırlı zamanda sana da sağlıklı bir evlat versin
mübarek günlerde seni de dualarıma alacağım arkadaşım

çok teşekkür ederim allah razı olsun dua edersen çok sevinirim her günüm dua ile geçiyor rabbimm en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. Eşim Varikosel den ameliyat oldu. . 6 ay sonra test yapılacak inşallah iyi sonuçlar alırız...
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Yalnızlık çok zor kapımız ın zilinin sesini unuttum... bari evladimiz yüzümüzü güldürse hayatımıza neşe gelse kurban olduğum allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize ve isteyen herkese nasip etsin...

bir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın :KK43:
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....
Tek gercek arkadas allah tir.bnmde kimsem yok dedigin gibi herkes yuzeysel iyi gunde var.seni anlayabiliyorm.ayni duygulari yasiyorz.bana dokebilirsin icini birbirimizi tanimasakta yardmci olmaya calisirim sana.allhin izniyle :)

Haklisin. Insan icini dokmek istiyor. Anlasildigini bilmek istiyor. Istedigin zaman yaz bize. Ister baslik ac, ister buna devam et.
Hatta ozel mesajlada iletişim kurabiliriz. Istedigin vakit yaz bana. Elimden geleni yaparım.

Yeter ki kendini yipratma. Kendine dönük, dertli kalip kizini da uzme.
çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni :KK68:
zaten bi de ona üzülüyorum, ben mutsuz oldukça ona yansıtıyorum :(

Bir sure cok soguk durman gerek ama nedenini konusmadan. O bu su demeyeceksin ama normal konusacaksin. Hareketlerinde bi sogukluk oldugunu anlasin. Sebebini merak etsin.
evet gerçekten haketti artık ya aman tadımız kaçmasın diye diye kaçırdı bütün tadımı tuzumu aferin ona :sinirli:

çok teşekkür ederim allah razı olsun dua edersen çok sevinirim her günüm dua ile geçiyor rabbimm en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. Eşim Varikosel den ameliyat oldu. . 6 ay sonra test yapılacak inşallah iyi sonuçlar alırız...
Allah isteyen herkese nasip etsin..
Yalnızlık çok zor kapımız ın zilinin sesini unuttum... bari evladimiz yüzümüzü güldürse hayatımıza neşe gelse kurban olduğum allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize ve isteyen herkese nasip etsin...
amiiinnnn canımm
Allahım mübarek günde duysun sesini
inşallah umduğundan daha iyi sonuçlar çıkacak
tabii ki edeceğim, hayırlı zamanda sağlıkla evladını kucağına alabilmen için

bir tane gerçek arkadaşım yok
sıkıntılı zamanlarımda buluşup ya da telefonlaşıp konuşup dertleşebileceğim ya da hıçkıra hıçkıra ağladığımda çıtını çıkarmadan benim sakinleşmemi bekleyecek sonra da teselli olabilecek bir kişi yok etrafımda
Allah canlarına sağlık versin ailem var - annem, babam, halam, babaannem her zaman yanımdalar ama her sıkıntımı onlara anlatamam ki üzülürler belki benden de çok..
çok mutsuzum, derdim bir değil, içinden çıkamadığım akıl almama geeken şeyler ise tonla.
ama bir tane dostum yok..
bütün arkadaşlıklarım yüzeysel, hepsi ben iyiyken varlar, kötüyken ara ki bulasın :KK43:
ama yok içime ata ata dert sahibi oldum, bir gün patlayacağım
sağlığımdan olacağım diye korkuyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum kimseye anlatmıyorum kendi kendime yaşıyorum
bazen nefesim kesilir gibi oluyor korkuyorum küçücük kızım var bana bişe olsa o ne yapar sonra
bunu da buraya niye yazdım bilmiyorum akıl verilecek şeyler de yazamadım sadece bunaldım bu kadarcık olsun yazayım istedim sanırım.....
boşa demiyorum '' sıkıntılarımızı kimseye anlatamayacak kadar yalnızız '' diye :KK69: canım merak etme bu konuda herkes yalnız artık bir tek sen değilsin. artık somut olarak insanları dinleyemioruz galiba adam bize gözükmeyecek :) soyut olarak telden vatsaptan efendime söyleyim klavyeden vs vs :) hem zaten herkes kendi dünyasına dalmış bu devirde kimin ne yaptığı ne sıkıntılar çektiiği kimsenin bi tarafında deil.. en azından ailen varmış çocuğun varmış bence onlara şükretmelisin. küçücük şeylerden mutlu olmaya çalış, çokça dua et, böle içini dökebileceğin bi yerlere yaz ki birikmesin ( bu maddeyi çok savunurum bunu kesin yapmalısın bence:KK30: ) ve en önemlisi sağlığına ve kendine dikkat et canım :KK39:

Tek gercek arkadas allah tir.bnmde kimsem yok dedigin gibi herkes yuzeysel iyi gunde var.seni anlayabiliyorm.ayni duygulari yasiyorz.bana dokebilirsin icini birbirimizi tanimasakta yardmci olmaya calisirim sana.allhin izniyle :)
çok sevinirim sanalda da olsa konuşabilecek kişilere ihtiyacımız var sanırım :) teşekkür ederim :KK28:

boşa demiyorum '' sıkıntılarımızı kimseye anlatamayacak kadar yalnızız '' diye :KK69: canım merak etme bu konuda herkes yalnız artık bir tek sen değilsin. artık somut olarak insanları dinleyemioruz galiba adam bize gözükmeyecek :) soyut olarak telden vatsaptan efendime söyleyim klavyeden vs vs :) hem zaten herkes kendi dünyasına dalmış bu devirde kimin ne yaptığı ne sıkıntılar çektiiği kimsenin bi tarafında deil.. en azından ailen varmış çocuğun varmış bence onlara şükretmelisin. küçücük şeylerden mutlu olmaya çalış, çokça dua et, böle içini dökebileceğin bi yerlere yaz ki birikmesin ( bu maddeyi çok savunurum bunu kesin yapmalısın bence:KK30: ) ve en önemlisi sağlığına ve kendine dikkat et canım :KK39:
binlerce şükür ki evet onlar var
aslında mutlu olacak, şükredecek çok şeyim var
ama üst üste gelince arada patlayıveriyorum böyle işte canım ya :)

çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni :KK68:
zaten bi de ona üzülüyorum, ben mutsuz oldukça ona yansıtıyorum :KK43:

Insanin elinde degil biliyorum. Yansıtmayayim desende olmuyor bazen. Bende yasiyorum bunu.
Uzuntusu zaten hic bir seye benzemiyor :(

Gel hep buralara beraber kafa dagitiriz ;)

yakın zamanlarda dostum kardeşim dediğim 2 insanı hayatımdan çıkardım. insanın ailesinden baska yada kendinden başka dostu yok bunu anladım. çok takılma bence Allah de yeter. ayrıca çocuğun da varmış evlisin sanırım ben de o da yok :)

binlerce şükür ki evet onlar var
aslında mutlu olacak, şükredecek çok şeyim var
ama üst üste gelince arada patlayıveriyorum böyle işte canım ya :)
doğrudur tatlım buraya gel kız, yaz yaz git konuşag hepiciğii geçiver (ir )mese de hafifler :confused:

Bu çağın sorunu malesef.benim de aynen böyle.işi düşen arar yazar.kötü günde herkes firar.gerçek arkadaşım yok benim de. O görünen arkadaşlıkların çoğu sahte inan.ya yalnız kalmamak ya menfaat için.Bana yazabilirsin arkadaş olabiliriz:)

Insanin elinde degil biliyorum. Yansıtmayayim desende olmuyor bazen. Bende yasiyorum bunu.
Uzuntusu zaten hic bir seye benzemiyor :KK43:

Gel hep buralara beraber kafa dagitiriz :KK66:
evet ya asla ona yansıtmayacağım diyorum sıkıyorum sıkıyorum kendimi ama bi bakıyorum çok gak dedi diye kızacak hale gelmiş oluyorum :(
buralardayım valla daha sık yazacağım artık :)

Bu çağın sorunu malesef.benim de aynen böyle.işi düşen arar yazar.kötü günde herkes firar.gerçek arkadaşım yok benim de. O görünen arkadaşlıkların çoğu sahte inan.ya yalnız kalmamak ya menfaat için.Bana yazabilirsin arkadaş olabiliriz:)
sevinirim.. :) ne güzel ya keşke daha sık yazsaymışım buraya ben :)

Back
X