Çok yanlış çocukça bişey yaptım..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Gerçekten çok yanlış bişey yaptım..Erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisine fake adresten mesaj attım.Kız son zamanlarda hep eski sevgiliyi özledigine dair şeyler paylaşıyodu bende buna istem dışı hergün bakıyodum ve dayanamayıp yazdım, oda benim erkek arkadaşım(eski sevgilisi) oldugumu düşündü ve sevindi konuşmak istedi bende kim oldugumu söyledim inanmadı numaramı istedi verdim aradı sesimi duydu sonra inandı yani içime boşuna dogmamış bu kız geri döncekti sanırım bende anlattım herşeyi geri dönmeyi düşünüyosan yapma dedim oda tersledi dün akşamda erkek arkadaşımlaydım bi numara aradı başka numaradan bi kız kesin oydu erkek arkadaşımın yanında rahatsız oldum bu yaptıgım hatayı ayrılmayı göze alarak erkek arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım kızlar?

Gerçekten çok yanlış bişey yaptım..Erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisine fake adresten mesaj attım.Kız son zamanlarda hep eski sevgiliyi özledigine dair şeyler paylaşıyodu bende buna istem dışı hergün bakıyodum ve dayanamayıp yazdım, oda benim erkek arkadaşım(eski sevgilisi) oldugumu düşündü ve sevindi konuşmak istedi bende kim oldugumu söyledim inanmadı numaramı istedi verdim aradı sesimi duydu sonra inandı yani içime boşuna dogmamış bu kız geri döncekti sanırım bende anlattım herşeyi geri dönmeyi düşünüyosan yapma dedim oda tersledi dün akşamda erkek arkadaşımlaydım bi numara aradı başka numaradan bi kız kesin oydu erkek arkadaşımın yanında rahatsız oldum bu yaptıgım hatayı ayrılmayı göze alarak erkek arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım kızlar?

ben anlamadım??

Ya kizlar niye boyle yapip kendi degerinizi dusuruyosunuz. Benim sevgilim yapsa ben cok sinirlenirdim. Kiz buyuk ihtimal simarmistir sayende.

Sen sevgilinden sorumlusun onun tavirlari onemli olan...

Bence anlat ve ozur dile.
ilk görüşmemizde anlatıcam nasıl yapıcam bilmiyorum ama sonuçlarına katlanmak zorundayım kendim arandım

anlat bence sevgiline.kiskandim seni kizi uyarmak istedim seni kaybetmekten korktum diye savunkendini.eski sevgilisinden duyarsa senin savunmanin hicbi onemi kalmaz iyice suclu durumuna dusersin.hos oyle bisey yapmasaydin faha iyiydi ya neyse

Simdi kiz dusunmustur bu kiz beni kiskandi falan egosu tavan yapmistir ve cesaret almistir bence o sevgiline soylemeden sen soyle güzel bi dille bunun sonu illa ayrilik olmaz ki konuşarak da halledilebilimir

Hiç rahat durmuyorsunuz farkında mısınız? Sürekli bir şeyler peşindesiniz. Sizin gibiler hiç mutlu olamaz bunu biliyor musunuz ? Yaş kaç zıpzıp'a bırakayım sormayı ama yaptıklarınızı 17 likler yapar, belki de yapmaz.

ohoo geçmiş olsun, kendini ezdirmek uğruna her iki tarafın egosunu yastık gibi kabartmışsın.. anlatsan; şimdi kız onu kıskandığını bilip şımaracak, sevgilin bulunmaz hint kumaşı triplerine girecek.. anlatmasan; kız zaten 3 vakte yumurtlar.. allah kurtarsın kardeş..

tabiki anlatacaksın

Geri dönmeyi düsünüyorsan yapma ne demek yaaa:KK64: Yani kiz geri gelse erkek arkadasiniz onami döner, bundan mi korkuyorsunuz, yani iliskinize güvenmiyorsunuz....Ayrica kiza yaptiginizi ve kim oldugunuzu aciklamissiniz, erkek arkadasinizada siz aciklarsaniz sizin hayriniza olur, kizdan duymasi cok kücük düsürücü...yapmissiniz bi sacmalik sonuclarina katlanacaksiniz...:ssz:

Gerçekten çok yanlış bişey yaptım..Erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisine fake adresten mesaj attım.Kız son zamanlarda hep eski sevgiliyi özledigine dair şeyler paylaşıyodu bende buna istem dışı hergün bakıyodum ve dayanamayıp yazdım, oda benim erkek arkadaşım(eski sevgilisi) oldugumu düşündü ve sevindi konuşmak istedi bende kim oldugumu söyledim inanmadı numaramı istedi verdim aradı sesimi duydu sonra inandı yani içime boşuna dogmamış bu kız geri döncekti sanırım bende anlattım herşeyi geri dönmeyi düşünüyosan yapma dedim oda tersledi dün akşamda erkek arkadaşımlaydım bi numara aradı başka numaradan bi kız kesin oydu erkek arkadaşımın yanında rahatsız oldumenmiyorsu bu yaptıgım hatayı ayrılmayı göze alarak erkek arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım kızlar?
ne gerek vardı ki buna demek ki sevgiline güvenmiyorsun ya böyle boş şeylere girmek zorunda mısınız ya sevglinize güvenmeyi öğrenin ya da güvenemediğiniz biriyle sevgili olmayın

Back
X