- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
sagolun allah razı olsun sizlerden birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var hiç iyi değilim.. aslında ben herşeye gögüs geren güçlü bir insandım ama artık o güçlü insan yok sanki..Annem çalıştığı için; kardeşim ve beni de anneannem+ bakıcılar büyüttü. Eğer kötü biri değilse yahut çocuğa kötü bir şey yapmazsa çocuk hatırlamaz ileride, travma olmaz emin olun.
Mecburmuşsunuz o yüzden kahretmeyin kendinizi, alışır kısa sürede iyi ve tecrübeli bir insansa, büyütmeyin bu kadar gözünüzde.
Her şey yoluna girer, düzelir merak etmeyin
sagolun.. bana herkes sen çok güçlü bir insansın derdi hep.. herkes imrenirdi bu güçlü duruşuma ama artık o güçlü insann psikolojisi kalmadı kendini ne yazık ki hiç iyi hissetmiyorHer gecenin bir sabahı vardır elbet. Rabbim sizi hayırlara çıkarsın inşallah. Biraz daha sabredin çocuğunuz okula basladiginda inşallah daha rahat edersiniz. Bakın ne kadar güçlü bir kadinsiniz. Her cefanin bir sefası var muhakkak:)
Olur öyle, arada hepimize oluyor. Küçük çocuk ileride hatırlamaz merak etmeyin. Sanırım yavrunuzu bakıcıya bıraktığınız için vicdan azabı çekiyorsunuz içten içe ama gerek yok. Keyfi bir durum değil.sagolun allah razı olsun sizlerden birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var hiç iyi değilim.. aslında ben herşeye gögüs geren güçlü bir insandım ama artık o güçlü insan yok sanki..
su an aslında çalışmak istemiyorum laale hanım.. ama işten cıkarsam biliyorum ki çok zorlanacağız eşimin maaşı ile evladıma kıyamıyorumAllahım yardımcınız olsun inşallah...
O kadar da kendinizi yıpratmayın.
Eğer işten ayrılmayacaksanız bu zorlu süreç yaşanmak zorunda maalesef.
Biraz sabır biraz çaba ile çözülür inşallah.
kayınvalidem kolon kanseri ameliyat oldu tedavileri devam ettiği için başka şehirde bir hastaneye gidip geliyor süreklikızınız alışana kadar kv nizde yanında durmaz mı?
kayınvalidem kolon kanseri ameliyat oldu tedavileri devam ettiği için başka şehirde bir hastaneye gidip geliyor sürekli
bakıcı ile 550 tl anlaştım. dedğinz gibi fazla kalmıyor lakin benim çogu ihtiyacımı karşılıyorBence bakıcıya verdikten sonra maaşınızdan fazla kalmıyor onun yerine işten çıkıp kendiniz baksanız
rabbim yardımcınız olsun
bir bucuk yaşında..Çocuğunuz kaç Yaşında ?
Dünya kadar çalışan çocuğuna da bakıcı annane babanne bakan anneler var olayı neden bu kadar dramatize ettiniz ki ?
Sonuçta ne güzel mesaisi olmayan Şartları güzel bir işiniz var eşinizde Çalışıyor . Mecbur geçinip gideceksiniz .
dert etmeyin paranızı biraz biriktirin borçlarınız hafifleyince çıkarsınızbakıcı ile 550 tl anlaştım. dedğinz gibi fazla kalmıyor lakin benim çogu ihtiyacımı karşılıyor
şöyle bir düşünüyorum eşimi maaşı yeter mi yetmez zaten o elimi kolum baglıyor bir yandanda çık gitsin allah büyük diyorum inanın çok aradayım iyi değilim tek onu biliyorum hiç iyi değilim..
stresden saçlarım beyazladı artık. o güclü dimdik duran hiç yıkılmayan kadın gitti sanki.
Bakıcı ve ev kirası neredeyse maaşınıza denk geliyor ev masrafları da var haliyle zor yani .bir bucuk yaşında..
aslında tek bu olaydan bu noktaya gelmedim.. sanırım içimde herşey birikti en son bu olayla patlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?