- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 13
- 33
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Kardeşinizin sizden bir menfaati yok muhtemelen, elbette kardeşler arasinda menfaat aranmaz ama sizin kardesinizin sevgisi de yok sanirim
daha fazla yardım istemeyin. demek ki huyu bu. sürekli beklenti içinde olup üzülmek mi mantıklı, beklentiyi kesmek mi?
kurda neden ensen kalın demişler, kendi işimi kendim görürüm demiş.
siz de ona bundan sonra onun size davrandığı gibi davranırsınız.
Kardeşiniz el iyisi dedikleri tiplerden sanırım.Kendi ailesi hariç herkese koşar.Siz kendinize yetersiniz.Ne güzel anneniz de sizinle koşturuyormuş.Kimseye ihtiyacınız olmasın.Fazladan yorulun ama bunları düşünmeyin.Bu güzel telaşların tadını çıkarın.Düğün ,nişan gibi süreçlerde stres normal.Sakin olun.Keser döner sap döner gün gelir hesap döner,siz bekleyin
Evet ben de ona zamanı gelince böyle davranacağım. Kendi işimi kendim halletsem de zoruma gidiyor.
bi de nişan çok mu büyük yani o kadar yıpratıcı ne yapmış olabilirsiniz ki?
Nişan evde olacak ama arabayı hep kardeşim aldığı için biz alacaklarımızı hep yayan gidip aldık. Evimiz de merkeze uzak.
araba kimin?
Evin arabası
o zaman anahtar kardeşinize zimmetli değildir heralde. araba yarın lazım deyin alın anahtarı.
Ben istediğimde eve gelmiyor bi kac akşam ya da vermiyor alıp gidiyor.
aileniz şımartmış o zaman. hadi babanız umursamıyor annenizin de mi sözü geçmiyor?
Babanızın odanızı karıştırdığını kimden öğrendiniz?
Kardeşinizin bu tutumunu ve kendi durumunuzu tüm aile bireylerini toplayarak konuşun bence. Ciddiyetinizi anlasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?