Çok yıprandım, kalbim paramparça

Caytiryakisikadin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
131
56
13
33
Merhaba...

Ben ileri bir tarihte nişanlanacağım. Bu süreçte ne yapılacaksa annem,sevgilim ve ben koşturduk. Bu süreçte ne kendimden bir buçuk yaş küçük erkek kardeşim ne de babam yanımda oldu. Babamın suratı sürekli asık zaten. Kardeşim de arkadaşları ile gezmelere gidiyor umrunda değilim. Bizim fotoğraf makinemiz vardı kardeşim bürosuna götürmüştü. Nişan evde olacağı için o fotoğraf makinesini istemistim ya da başka bir makine bulup bulamayacağını sormuştum. Onları erkek tarafı bulurmuş ona neymiş. Bunu bana diyor ama hiç tanımadığı insanlara sırf işi düşer diye bebek mevludunu cekmisti ve album yapıp vermişti. Bi koli alınacak oluyor arıyorum arıyorum açmıyor ama arkadaşının kız kardeşini benim de gittiğim kursa bırakıyor, o kızdan öğreniyorum. Sinirim öyle bozuk ki. Biliyorum umursamamalıyım kendimden başkasını şu durumda düşünmemeliyim ama olmuyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum.

Bir de şu var, ben yokken babam odamı karıştırıyormuş.

Son düzenleme:
daha fazla yardım istemeyin. demek ki huyu bu. sürekli beklenti içinde olup üzülmek mi mantıklı, beklentiyi kesmek mi?

kurda neden ensen kalın demişler, kendi işimi kendim görürüm demiş.

siz de ona bundan sonra onun size davrandığı gibi davranırsınız.

Kardeşiniz el iyisi dedikleri tiplerden sanırım.Kendi ailesi hariç herkese koşar.Siz kendinize yetersiniz.Ne güzel anneniz de sizinle koşturuyormuş.Kimseye ihtiyacınız olmasın.Fazladan yorulun ama bunları düşünmeyin.Bu güzel telaşların tadını çıkarın.Düğün ,nişan gibi süreçlerde stres normal.Sakin olun.Keser döner sap döner gün gelir hesap döner,siz bekleyin

Evet ben de ona zamanı gelince böyle davranacağım. Kendi işimi kendim halletsem de zoruma gidiyor.

Çok şükür annem benimle o da çok yıprandı yoruldu

Babanızın odanızı karıştırdığını kimden öğrendiniz?

Kardeşinizin bu tutumunu ve kendi durumunuzu tüm aile bireylerini toplayarak konuşun bence. Ciddiyetinizi anlasınlar.

Babanızın odanızı karıştırdığını kimden öğrendiniz?

Kardeşinizin bu tutumunu ve kendi durumunuzu tüm aile bireylerini toplayarak konuşun bence. Ciddiyetinizi anlasınlar.

Babamın odami karıştırdığını annemden öğrendim. Odamda bulduğu eşyaları anneme gösterip bunlari buldum demiş. Annem de bana anlattı.

Konuşmayı deneyeceğim

Benim de erkek kardeşimden hiç hayır yok onceden de böyleydi. Gecen denk geldi youtube'da abla, kardeş video çekmisler izlerken bi tuhaf oldum bizimkinin ölsem haberi olmaz.

Sanırım burada aile önemli. Sizde de erkek diye onu kayırıyor olabilirler ama yanlıs yapıyorlar işte.

Arabanız varken sizin uzak yoldan poşetler taşimaniz ne kadar can sıkıcı. Konuyu bi de babanızla sakince bir kez daha konuşup arabanın lazım oldugunu söyleyin.

Ancak kardeşinizin kalbi size sıcak değilse ne yapacaksınız ki bilmiyorum, ben olsam kendi işimi kendim yapar onun suratını çekmezdim ha ama ileride kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız kardesinize asla tavır almayin ve tartışmayın. Çünkü sonra kendinizi suclu hissedersiniz ne gerek var, siz iyi olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…