Çok yıprandım, kalbim paramparça

Kayırma yok deseler de kayırma olduğunu hissettim bazen. Ve aslında onu çok ilgisiz bıraktılar benim uzerime daha çok düştüler. Gerci dersler konusunda uzerime düştüler sadece ama bu da ilgi sonuçta. Kardeşimle kimse ilgilenmedi nereye gidiyor ne yapıyor denmedi. Çocukluktan beri para sevgisi vardi ve istediğini verdiler. Artık karar aldım kendi hayatıma bakacağım. Aman şu surat yapmis aman bunu demiş demeyeceğim.

Belki sacma olacak ama sizi paylasmak istemiyor olabilir mi? Sonucta yaslarınız yakın,birlikte büyümüşsünüzdür belki üzüldügü icindir bu tavır.Erkekler duygularını pek belli edemiyor malum

Belki sacma olacak ama sizi paylasmak istemiyor olabilir mi? Sonucta yaslarınız yakın,birlikte büyümüşsünüzdür belki üzüldügü icindir bu tavır.Erkekler duygularını pek belli edemiyor malum

Bilmiyorum ki. Normalde de benimle vakit geçirmeyen arkadaşları ile gezen biriydi. Tabi olayın psikolojik boyutuna bakmaya çalışırsak altindaki neden bu da olabilir

Peki bunları neden yapıyorlar sizce

O erkek kardeşten bendede varda. Babanızın odanızı karıştırması tuaf geldi. Buldum dedikleri neydiki ilgisini çekmiş. Anneniz ayıp degilmi genç kızın odasını karıstırıyorsun demedimi. Anlam veremedim

Kurabiye yapacaktım misafirlere margarin almıştım o da margarin sevmiyor. Onu bulmuş. Annem demiş de anlayana denir...

Acaba, evleniyor olmanıza bozuluyor olabilir mi?

Nişanlanıcağım zaman küçük abim de böyle davranıyordu.Umursamaz , kıskanç ve kayıtsızdı.Sürekli de sevgilimi eleştiriyordu.Ben kendimi çektim , görüşmedim , tavırlarımla belli ettim.Kardeş veya abi diye her yaptıklarını affetmemiz gerekmiyor bence.Nasıl davranıyorsa öyle karşılık verin.

Babanızın odanızı karıştırmasına zaten diyecek söz yok.Ailenizin erkekleri bi' gariplermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…