çok yıprandım,yoruldum ne yapıcağımı şaşırdım...

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
kızlar daha öncede anlatmıştım 4 senelık bı ilişkim var suan ayrı şehirlerdeyiz ve o unıverstede bende onun yanına gıtmek ıcın sınava hazrlanıyorum ama daha zamanı var bu süre zarfında o ortamlara giriyo falan benım kıskanc bı yapım var kı oda öyle ben ona dedimki ortamlara gir tabı ev ortamı harıc kızlar olabılır normal ama soğuk ol samımı olma arkdas olma bı kız var onun dısında duvar ör kızlara karsı cunku benım basıma daha oncede geldı kız arkdası asıldı ve ogunden berı kızlara hıc guvenmıyorum neyse tamam dıkkat ederım dıyo ama sureklı kızlar eklemeye basladı o gruptan facee dedımkı hanı soguk davranıyodun ben herkese aynıyım nerde ne yapcagamı bılıyorum ıkıkere en fazla muabbete gırmısımdır ekledılerse benım suucum ne dedı bende bı söz aldım daha dikkatlı olup soguk olma sözu nekadar uygular bılmıyorum ama bugunde bı resım gordum kız erkek karısık resım cekılmısler sevgılım yok kız poz vermıs buyuk ıhtımal cekende erkek arkdasım sınırlendım kıskandım ne alaka ya kız poz vercek sevgılım cekıcek katlanamıyorum bı kızla yakınlasmasını kaldramıyorum uzak durdun muabbet bıle etmesın ıstıyorum kı oda ben olsam aynı selerı solerdı asla kabullenmezdı zaten bıkackezde ev ortamına gırdı kızlarında oldugu cok tartsıtık sımdıde sureklı kızlar eklıyo yanı hergun bısey cıkıyo ve ben kavga cıkarıyorum artık oyle yıpranıp yoruldumkı napıcam bılmıyorum bana bi yok gösterın ilişkimin bıtmesını ıstemıyorum ama kızların ona yakınlasmasınıda kaldramıyorum napıcam ben hergun dusunmekten kafayı yıcem

Bu kadar sıkarsan
Çok değil yakında elinden kayıverir merak etme.
Biraz daha sakin olun

Ve sürekli şu kız bu kız diye söylenirseniz aklında olmayanı aklına siz laflarınızla sokmuş olursunuz

Onu sürekli sıkıp dır dır etmek yerine sessizce takip edin ve sevgilinizi biraz rahat bırakın

Katılıyorum.

Kendini üzme boş yere. Yapacağı yoksa yapmaz bir şey. Sen etki edemezsin bence.
Rahat bırak onu. Yoksa cidden kaybedersin.

Aşırıya gitmişsin davranışlarınla.

kızlar ama ben kendımı haklı buluyorum o olsa bukadarına bıle musade etmezdı bunu cok ıyı bılıyo oyuzden tamam canm dıkkat edıcem dıyo sız olsanız sevgılınızı ev ortamında kızlarla olmasını kıskanmazmısınız yada kızların eklemesını bende sıkmak ıstemıyorum ama napıyım sureklı ya bırı eklıyo yada nerdesın dedıgımde kızlar varmı dıye sormak gelıyo ızımden kızlardan kac yaklasma demıyorumkı ona sadece kızlı ortamlarda okul ıcınde ol sadece ve oldugundada aranda bı duvar or yakınlasamasınlar dedım

Bende sen gibiyim çok kıskancım sevgilimde öyle...
Senin yerinde olsam bende kavga çıkarırım kesinlikle ama anlayışlı olmak lazım biraz ben bu aralar anlayışlı olma çabasındayım ama nasıl olcak bilmiyorum gerçekten çok zor bi durum ona belli etmesemde içimden kendi kendimi yiyorum düşün yani...

offff bana kımse donupte bakamıyo o derece sınır koyuyorum o neden koymuyo koyamıyomu sıcakkanlı bırıdır ben samımı olmuyorum dıyo ama bılmıyorum kafam cok karısık bazen acaba kızların eklemesı hosuna gıdıyomu dıye dusunuyorum soruyo kım eklemıs dıye cunku ama bu zamana kadarda hatası olmadı cıddı dusunuyoruz zaten uzaklıkda zor yanında olsam hıcbırı olamazdı bunların

cnm kıyamam ya daha önceki konularını biliyorum, sorunu aşmışsınızdır diye düşündüm ama demek hala devam ediyo :/
seni öyle iyi anlıyorum ki, kendine haksızlık yapıldığını hissediyorsun.dua et ki anlasın hatasını aynı şeyi o da yaşasın ve bidaha yapmasın :/
ama şöyle düşün her işte bir hayır vardır.belki de tüm bunlar senin çok çalışıp oraya gidebilmen için olmalıydı, sana gaz veriyor çünkü.

canım gelişme var eve gitmiyo artık kızlar varken gercı ondan sonra bıda evde toplanma olayı olmadı ama bana hak vermıstı en azından tamam demıstı ekleme meselesındede benım bı sucum yok cok konusmadım bıle dedı bı kız var o kızla samımıyım oda erkek arkdasımın gayet sevıyelı oldugunu o kızların onune gelenı ekledıklerını soyledı ama ben yınede korkuyorum ıste ben sadece okul ıcınde kızlarında oldugu ortamlara grebılrsın ama soguk ol dedım sımdı otruyoz dese kızlar varmı dıye soruyorum oda kızıyo yok dıyo ama bunu sormamdan sıkıldı ama napıyım elımde deıl napıcam bılmıyorum kendımı yıyorum bana hak verıyo vermese hıc dınlemez ama sıkmamıda ıstemıyo cok

Tamam sadece uyarın bu olsun "kızların olduğu bir ev ortamında olmanı istemiyorum".
Tekrar tekrar söyleme mesela bugündemi kızlarla idin? nerdeydin? kız varmıydı ortamda?
Gibi sorularla sürekli sıkmayın.

Kendinizide bu kadar sıkmayın güveniyorsanız sevgilinize gerisi boş isterse bi oda kızla olsun
Yapmayacak olan erkek yapmaz uyarıya gerek yok

tatlım guvenıyorum aslnda ama yınede tahammul edemem kızlarla olmasına edemıyorum elımd eolan bısıy deıl ozaman dusunmekten kendıme zarar verıyorum yapmasın ıkımızde zarar gormeyelım ıstıyorum

Aynen bende öyleyim ve sevgilim de öyle... Ve bende bu aralar anlayışlı olnaya çalışıyorum.
Sinir olduğum şeyleri içimde tutmaya çalışıyorum ama ona belli etmesemde yiyorum kendimi ya.

tatlım guvenıyorum aslnda ama yınede tahammul edemem kızlarla olmasına edemıyorum elımd eolan bısıy deıl ozaman dusunmekten kendıme zarar verıyorum yapmasın ıkımızde zarar gormeyelım ıstıyorum

Ne yapsam diyorsun ilişkimze zarar vermeyeyim diyorsun.
Bende bazen aşırı kıskanç oluyorum
Ama bunu içimde yaşıyorum ne ilişkimize nede karşımdaki insana bir zarar vermiyorum.

Kıskançlığını içinde yaşa,ilişkinize gölgesi düşmesin

aynı durumda bende olsam o dahada cok sıkar benı emınım oyuzden haksızlıga gelemıyorum tatlım gururuma dokunuyo ıcım ıcıı yıyınce tutamam ben kendımı cok denedım daha once bu sefer soguk davranıyorum sıcak olamıyorum ıcımdekını solemem lazım zaten bunları yapınca cok sınırlenıyorum kızmaya baslıyorum bızı bıtırıyosun arana duvar ormezsen ılskımız dahada yıpranıcak ve bıtıcek dıyorum bende yaparım bak gıder erkek arkdaslarımla bulusurum dıyorum yapamazsın dıyo ıcındemı kaldı dıyo kızlar benım umrumda deıl erkek arkdaslarımla olmak ıcın gıdıyorum onlar var dıye nıye gtmıcekmısım dıyo

İkinizde çok kıskançsınız burası anlaşıldı
Sende aynı şeyi yapsan oda öyle yapardı diyorsun.

Ama bu şekilde mutlu değilsiniz ki?
Mutlu olsan bu başlık altında konu açıyor olmazdın "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"

Bende diyorum ki yok mu kendinizi frenleyebileceğiniz bir nokta.
Konuşsanız kendi sınırlarınıza yeni bir açıklama getirseniz.
Ve bu sınırları bir dahada dile getirmemek üzere uygulasanız.
Belki bu şekilde herkes duracağı noktayı bilir ve birileri birilerini uyarıp sıkmak zorunda kalmaz

Son düzenleme:
canım bız 4 senedır bırlıkeyız ve bu sure ıcınde cok sey yasadık baszı ınsanlara guvedık onun kız arkdası benımde arkdasım oldu arkamdan sevgılıme asıldı hıc beklemezken ve ben artık kımseye guvenmıyorum oda samımı olmamı ıstemez erkeklerle yanı benım erkek arkdaslarım olmasın umrumda deıl oda kızlar umrumda deıl dıyo sadece ev ortamlarına grmesı hosuma gtmıyo ve kızlara samımıyet gostermesı cunk bı cok kız yanasmak ıcın yer arıyo tatlım devır cok kotu bılıyosun tamam o engeller ama buna ızın bıle ermesın ıstıyorum cunku artık en ufak yıprancamız bıse olmasın ıstyorum uzak dursunlar erkek arkdasları yetsın ona

bencede bu kadar sıkmamalısın bir süre sora sıkılır erkek arkadaşın.

bencede bu kadar sıkmamalısın bir süre sora sıkılır erkek arkadaşın.

ama ozaman sesımı cıkarmazsam gururuma yedıremıyorum cunku ben hıc erkeklerle falan gorumuyorum o ıstemıyo dıye kı ıcımdede kalmadı gerekde yok ıstemem ama ben onun ıcın bunları yapıosam ıcı rahat etsın dıye onunda yapması gerekmezmı kızlar?

Bunu bir kere söyleyince sevgilin anlamıştır zaten kızlarla aynı ortamda bulunmayacağını.
Tekrar tekrar söylemene gerek yok bunu anlatmak istiyorum.
Bir şeyi çok tekrarlarsan bir müddet sonra duyulmaz olur.
Sen dedi ise sevgilim ben bu kızlarla ev ortamında olmanı istemiyorum oda olmaz zaten
Seninde kendini bu kadar yıpratmana gerek kalmaz
4 yıllık bir ilişkiniz varmış zaten birbirinizi tanır bilirsiniz.

haklısın canım ama bıda yaparsa ıstemedıgım seyı napıcam onu dusunuyorum ne yapıp onu bıda asla yapmamaya ıkna edebılırım bıtsın dedım bıkac kez ısnırlenıp vazgecrdı benı bu lafı kullanmayı sevmıyorum ama bukadar cok kafama taktıgım seyı yapmasıda cok kotu bana nıye bukadar stres yapıosun falan dıyo tmm mumkun mertebe gıtmem dıyo tamam cnm dıyo ama tamam bıda asla gtmıcem kızlar umrumda deıl cok soguk olurum demıo daha dıkkatlı olurum dıyo sorun orda:S

bence kendini üzüyorsun.sevgilin uzakta ve onu her an kontrol edemezsin onun için ona güvenmen gerekiyor.sonuçta bir şey yapmak isteyen erkek her şekilde yapar engel olamazsın.onun için sevgilini bunaltma ve eğer böyle davranmazsan ilişkimiz biter diye tehdit etme bence kendınden soğutursun çocuğu ve diğer kızlar bu sefer bakmayacaksa bıle cazıp gelir yani kendı kendıne çocuğu kızlara sunmuş olursun onun için olabıldığınce tatlı ol neşeli ol hoşsohbet ol ki seninle konuştuğu zaman mutlu olsun senınle olmak için sebepleri olsun.her ne kadar senı sevsede sürekli onu kıskanan ve başının etini yiyen birinden soğuması çok normaldir.sen kendine güven olacağı varsa olur sen bunu engelleyemezsın sevgılıne de kendıne de hayatı dar etme.birşey dilinin ucuna geldiyse deriiiiiiin bir nefes al sakinleş yut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…