Bu kadar sıkarsan
Çok değil yakında elinden kayıverir merak etme.
Biraz daha sakin olun
Ve sürekli şu kız bu kız diye söylenirseniz aklında olmayanı aklına siz laflarınızla sokmuş olursunuz
Onu sürekli sıkıp dır dır etmek yerine sessizce takip edin ve sevgilinizi biraz rahat bırakın
Bu kadar sıkarsan
Çok değil yakında elinden kayıverir merak etme.
Biraz daha sakin olun
Ve sürekli şu kız bu kız diye söylenirseniz aklında olmayanı aklına siz laflarınızla sokmuş olursunuz
Onu sürekli sıkıp dır dır etmek yerine sessizce takip edin ve sevgilinizi biraz rahat bırakın
kızlar ama ben kendımı haklı buluyorum o olsa bukadarına bıle musade etmezdı bunu cok ıyı bılıyo oyuzden tamam canm dıkkat edıcem dıyo sız olsanız sevgılınızı ev ortamında kızlarla olmasını kıskanmazmısınız yada kızların eklemesını bende sıkmak ıstemıyorum ama napıyım sureklı ya bırı eklıyo yada nerdesın dedıgımde kızlar varmı dıye sormak gelıyo ızımden kızlardan kac yaklasma demıyorumkı ona sadece kızlı ortamlarda okul ıcınde ol sadece ve oldugundada aranda bı duvar or yakınlasamasınlar dedım
Tamam sadece uyarın bu olsun "kızların olduğu bir ev ortamında olmanı istemiyorum".
Tekrar tekrar söyleme mesela bugündemi kızlarla idin? nerdeydin? kız varmıydı ortamda?
Gibi sorularla sürekli sıkmayın.
Kendinizide bu kadar sıkmayın güveniyorsanız sevgilinize gerisi boş isterse bi oda kızla olsun
Yapmayacak olan erkek yapmaz uyarıya gerek yok
Bende sen gibiyim çok kıskancım sevgilimde öyle...
Senin yerinde olsam bende kavga çıkarırım kesinlikle ama anlayışlı olmak lazım biraz ben bu aralar anlayışlı olma çabasındayım ama nasıl olcak bilmiyorum gerçekten çok zor bi durum ona belli etmesemde içimden kendi kendimi yiyorum düşün yani...
tatlım guvenıyorum aslnda ama yınede tahammul edemem kızlarla olmasına edemıyorum elımd eolan bısıy deıl ozaman dusunmekten kendıme zarar verıyorum yapmasın ıkımızde zarar gormeyelım ıstıyorum
Ne yapsam diyorsun ilişkimze zarar vermeyeyim diyorsun.
Bende bazen aşırı kıskanç oluyorum
Ama bunu içimde yaşıyorum ne ilişkimize nede karşımdaki insana bir zarar vermiyorum.
Kıskançlığını içinde yaşa,ilişkinize gölgesi düşmesin
aynı durumda bende olsam o dahada cok sıkar benı emınım oyuzden haksızlıga gelemıyorum tatlım gururuma dokunuyo ıcım ıcıı yıyınce tutamam ben kendımı cok denedım daha once bu sefer soguk davranıyorum sıcak olamıyorum ıcımdekını solemem lazım zaten bunları yapınca cok sınırlenıyorum kızmaya baslıyorum bızı bıtırıyosun arana duvar ormezsen ılskımız dahada yıpranıcak ve bıtıcek dıyorum bende yaparım bak gıder erkek arkdaslarımla bulusurum dıyorum yapamazsın dıyo ıcındemı kaldı dıyo kızlar benım umrumda deıl erkek arkdaslarımla olmak ıcın gıdıyorum onlar var dıye nıye gtmıcekmısım dıyo
canım bız 4 senedır bırlıkeyız ve bu sure ıcınde cok sey yasadık baszı ınsanlara guvedık onun kız arkdası benımde arkdasım oldu arkamdan sevgılıme asıldı hıc beklemezken ve ben artık kımseye guvenmıyorum oda samımı olmamı ıstemez erkeklerle yanı benım erkek arkdaslarım olmasın umrumda deıl oda kızlar umrumda deıl dıyo sadece ev ortamlarına grmesı hosuma gtmıyo ve kızlara samımıyet gostermesı cunk bı cok kız yanasmak ıcın yer arıyo tatlım devır cok kotu bılıyosun tamam o engeller ama buna ızın bıle ermesın ıstıyorum cunku artık en ufak yıprancamız bıse olmasın ıstyorum uzak dursunlar erkek arkdasları yetsın onaİkinizde çok kıskançsınız burası anlaşıldı
Sende aynı şeyi yapsan oda öyle yapardı diyorsun.
Ama bu şekilde mutlu değilsiniz ki?
Mutlu olsan bu başlık altında konu açıyor olmazdın "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"
Bende diyorum ki yok mu kendinizi frenleyebileceğiniz bir nokta.
Konuşsanız kendi sınırlarınıza yeni bir açıklama getirseniz.
Ve bu sınırları bir dahada dile getirmemek üzere uygulasanız.
Belki bu şekilde herkes duracağı noktayı bilir ve birileri birilerini uyarıp sıkmak zorunda kalmaz
kızlar daha öncede anlatmıştım 4 senelık bı ilişkim var suan ayrı şehirlerdeyiz ve o unıverstede bende onun yanına gıtmek ıcın sınava hazrlanıyorum ama daha zamanı var bu süre zarfında o ortamlara giriyo falan benım kıskanc bı yapım var kı oda öyle ben ona dedimki ortamlara gir tabı ev ortamı harıc kızlar olabılır normal ama soğuk ol samımı olma arkdas olma bı kız var onun dısında duvar ör kızlara karsı cunku benım basıma daha oncede geldı kız arkdası asıldı ve ogunden berı kızlara hıc guvenmıyorum neyse tamam dıkkat ederım dıyo ama sureklı kızlar eklemeye basladı o gruptan facee dedımkı hanı soguk davranıyodun ben herkese aynıyım nerde ne yapcagamı bılıyorum ıkıkere en fazla muabbete gırmısımdır ekledılerse benım suucum ne dedı bende bı söz aldım daha dikkatlı olup soguk olma sözu nekadar uygular bılmıyorum ama bugunde bı resım gordum kız erkek karısık resım cekılmısler sevgılım yok kız poz vermıs buyuk ıhtımal cekende erkek arkdasım sınırlendım kıskandım ne alaka ya kız poz vercek sevgılım cekıcek katlanamıyorum bı kızla yakınlasmasını kaldramıyorum uzak durdun muabbet bıle etmesın ıstıyorum kı oda ben olsam aynı selerı solerdı asla kabullenmezdı zaten bıkackezde ev ortamına gırdı kızlarında oldugu cok tartsıtık sımdıde sureklı kızlar eklıyo yanı hergun bısey cıkıyo ve ben kavga cıkarıyorum artık oyle yıpranıp yoruldumkı napıcam bılmıyorum bana bi yok gösterın ilişkimin bıtmesını ıstemıyorum ama kızların ona yakınlasmasınıda kaldramıyorumnapıcam ben hergun dusunmekten kafayı yıcem
bencede bu kadar sıkmamalısın bir süre sora sıkılır erkek arkadaşın.
canım bız 4 senedır bırlıkeyız ve bu sure ıcınde cok sey yasadık baszı ınsanlara guvedık onun kız arkdası benımde arkdasım oldu arkamdan sevgılıme asıldı hıc beklemezken ve ben artık kımseye guvenmıyorum oda samımı olmamı ıstemez erkeklerle yanı benım erkek arkdaslarım olmasın umrumda deıl oda kızlar umrumda deıl dıyo sadece ev ortamlarına grmesı hosuma gtmıyo ve kızlara samımıyet gostermesı cunk bı cok kız yanasmak ıcın yer arıyo tatlım devır cok kotu bılıyosun tamam o engeller ama buna ızın bıle ermesın ıstıyorum cunku artık en ufak yıprancamız bıse olmasın ıstyorum uzak dursunlar erkek arkdasları yetsın ona
Bunu bir kere söyleyince sevgilin anlamıştır zaten kızlarla aynı ortamda bulunmayacağını.
Tekrar tekrar söylemene gerek yok bunu anlatmak istiyorum.
Bir şeyi çok tekrarlarsan bir müddet sonra duyulmaz olur.
Sen dedi ise sevgilim ben bu kızlarla ev ortamında olmanı istemiyorum oda olmaz zaten
Seninde kendini bu kadar yıpratmana gerek kalmaz
4 yıllık bir ilişkiniz varmış zaten birbirinizi tanır bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?