SagolunAlah YARDIMCINIZ olsun 3 çocukları kolay olmasa gerek.
Doktora gidip kan tahlili yaptırın. Tiroid .kansızlık ve B12 yorgunluk ve uyku hali yapar.ve şeker tahlili buda uyku hali yapar.Arkadaslar 3 cocuk. 1yasinda. Digeri 3yasinda digerinde 5yasinda. Ve ben bu donem islerimi yapamıyorum vücudum cok yorgun.ne yapmalıyım bana yardım.ve evimde buyuk.artik yoruldum.sabahlari erken kalkmak istiyorum kalmamıyorum. Kalksamda yorgunum isimi yapamıyorum . Yakınım kimsede yok.olsada kim herzaman yapar yardım . Benim bu yorgunluğum bu halsizligime yardım . Artık bunaldım !
Bu gun dinlemiyorum yarın yine ayniyomIlk olarak...bir hafta dinlen sadece genel ihtiyaclarini yap...sonraki hafta hergun sadece 1 odayi temizle...bir hafta boyunca bitir..daha sonraki gunlerde hergün genel islerini yap..cocuklarin uyurken sende uyu..dinlen ekstra seyler yapma zamanla sistem oturunca hersey yoluna girecek...Allah yardimcin olsun...
Yaptırdım bana yukarda yazdığım vitamini verdiBir doktora görünüp kan tahlili yaptirmalisin emziriyorsan b12 dvitin demir depolarin bosalmistir...
Tiroitlerine bakıldı mi.Yaptırdım bana yukarda yazdığım vitamini verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?