Cok yorgunum yardım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Arkadaslar 3 cocuk. 1yasinda. Digeri 3yasinda digerinde 5yasinda. Ve ben bu donem islerimi yapamıyorum vücudum cok yorgun.ne yapmalıyım bana yardım.ve evimde buyuk.artik yoruldum.sabahlari erken kalkmak istiyorum kalmamıyorum. Kalksamda yorgunum isimi yapamıyorum . Yakınım kimsede yok.olsada kim herzaman yapar yardım . Benim bu yorgunluğum bu halsizligime yardım . Artık bunaldım !

Maddi yonden o kadar iyi değil asgari ücret.

Doktora gidip kan tahlili yaptırın. Tiroid .kansızlık ve B12 yorgunluk ve uyku hali yapar.ve şeker tahlili buda uyku hali yapar.

Ilk olarak...bir hafta dinlen sadece genel ihtiyaclarini yap...sonraki hafta hergun sadece 1 odayi temizle...bir hafta boyunca bitir..daha sonraki gunlerde hergün genel islerini yap..cocuklarin uyurken sende uyu..dinlen ekstra seyler yapma zamanla sistem oturunca hersey yoluna girecek...Allah yardimcin olsun...

Hepsi mevcut yaptırdım . Doktor vitamin verdi neurovit iciyorum ama yinede uykum geliyor uyuşmasa uyuyamiyorum iste yapamıyorum

E yorulmasanız anormal olurdu.
Okula başlasınlar o zaman kafa dinlersiniz biraz.

Bu gun dinlemiyorum yarın yine ayniyom

Ne yapayım bilmiyorum isim hic bitmiyor gelende her gun birini yapsan biter diyo cok üzülüyorum öyle yorgunum artık bunaldim

Benimde cocuklarimin arası 17 ay..uykularini ayni saatte uyutdum onlarla beraber bende uyudum gündüz. ..uyaninca hep hafif yemeklerle günü geçirdik. ..zamanla gercekten düzeliyor. .benimkilerde 5 yaş 3.5 yaş biride karnımda.

Günümün yarısı mutfakta sabah kahvaltısı öğlen aksam yemeği cocukları tek tek doyur çamaşır bulaşık daha bitmeden gun bitiyor ve her is kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…