yok her halde nerden bakılıyor . B12 ve kansizliga bakıldı onlarda cok düşük ciktiTiroitlerine bakıldı mi.
TSH bakılması gerek. Tiroitte yorgunluk uyku yapar.Ne
yok her halde nerden bakılıyor . B12 ve kansizliga bakıldı onlarda cok düşük cikti
yok her halde nerden bakılıyor . B12 ve kansizliga bakıldı onlarda cok düşük ciktiTiroitlerine bakıldı mi.
nende ca5 ve 3 yasindakiler kendileri yiyebilir..ben yer sofrasi aldım 12 aylikdan beri kendi yiyorlar döke saça...ama ogrendiler..yere iki kat sofra bezi seriyordum..6 ay döktüler sonra adamgibi yediler. ..yaş araligi yakin cocuklara bakmak daha kolay...ayni yemegi ikiside yiyor..ekstra birsey yapmaya gerek yok..ben once iştahı olana yedirirdim.digeride yemegi yiyeni görünce oda yiyordu..hep ayni anda yikadim uyuttum dogduklari gunden itibaren düzen olusturdum...büyük 3.5 yasindayken devlet anasinifina yarim gun verdim...okuldan gelince parkda oynayıp yikadim uyutdum...ben cok duzen baskisi kurdum...pes etmedim...cok guzel gunler gecirdik..onlarla evide boyadim Halida yikadim pazarda gördüm. ..yani islerim hic aksamadi..cocuklarim cok hareketli ikiside erkek...kolay cocukda degillerdi...
ben bebeği hem emziriyorum hemde ek gıdayı veriyorum . Cocuklarım ben yedirmesin yemiyolar mecbur ben yediriyorum ya bende pazara gidiyorum market dışarı isi evde bisey yapamıyorum evim hep dağınık ne yapayım bıktım yoruldum5 ve 3 yasindakiler kendileri yiyebilir..ben yer sofrasi aldım 12 aylikdan beri kendi yiyorlar döke saça...ama ogrendiler..yere iki kat sofra bezi seriyordum..6 ay döktüler sonra adamgibi yediler. ..yaş araligi yakin cocuklara bakmak daha kolay...ayni yemegi ikiside yiyor..ekstra birsey yapmaya gerek yok..ben once iştahı olana yedirirdim.digeride yemegi yiyeni görünce oda yiyordu..hep ayni anda yikadim uyuttum dogduklari gunden itibaren düzen olusturdum...büyük 3.5 yasindayken devlet anasinifina yarim gun verdim...okuldan gelince parkda oynayıp yikadim uyutdum...ben cok duzen baskisi kurdum...pes etmedim...cok guzel gunler gecirdik..onlarla evide boyadim Halida yikadim pazarda gördüm. ..yani islerim hic aksamadi..cocuklarim cok hareketli ikiside erkek...kolay cocukda degillerdi...
Mikrop uretmeyecek kadar daginik olsun sorunmu? Evdeki fazla esya oyuncak ne varsa kaldir...evden ihraç et...çamaşırmi yikadin hemen as...kurudumu hemen topla katla...koridordan gecerken halidaki birikmisleri al...banyo yaparken dustan cikmadan dusa kabini sil...yemek yaptiktan sonra ocagin altını kapattinmi...al eline bez mutfak dolaplarino yuzeysel sil...islerini biriktirme...evin daginik olabilir sonucda cocuklu ev..fazlada kafani yorma normal yani...3 cocukla...sagliklari yerinde olsun...gerisi hikaye[kale Bodur silmesem bi gun sanki aylarca silinmemiş. Mobilyamda siyah hemen toplanıyor.ben bu gun is yapsam yarında yapiyorum
Yerlerim kale Bodur hergun siliyorum 1 gun silmesem sanki aylardır silinmemiş .mobilyamda siyah silsemde yarın aynı ben bu gun is yapsam yarın yine yapıyorum. Balkonları siliyorum çamaşırı hemen düzenliyorum ütü varsa utuluyorum .ama bu donem cok yorgun hissediyorum namaz bile kilamiyorim. Hasta degilim ama halsizimm ne yapan yardimMikrop uretmeyecek kadar daginik olsun sorunmu? Evdeki fazla esya oyuncak ne varsa kaldir...evden ihraç et...çamaşırmi yikadin hemen as...kurudumu hemen topla katla...koridordan gecerken halidaki birikmisleri al...banyo yaparken dustan cikmadan dusa kabini sil...yemek yaptiktan sonra ocagin altını kapattinmi...al eline bez mutfak dolaplarino yuzeysel sil...islerini biriktirme...evin daginik olabilir sonucda cocuklu ev..fazlada kafani yorma normal yani...3 cocukla...sagliklari yerinde olsun...gerisi hikaye
Ne yapak:)Ben tek çocukla anlattığın gibiyim bu ara, havalardan mıdır nedir anlamadım kemiklerim ağrıyor, 19.5 aylık oğlum hala.emziriyorum benim de depolar boşaldı heralde
Ne yapak:)
bu hafta Dr gittim bana kansizlik ve b12eksik dedi neurovit verdi onu iciyorum olmadı haftaya yinemi gitsem fakülteye gitmistimDoktor bana d vitamini ve kalsiyumuna baktım demişti sallamıstım ama baktırcam tek sıkıntı d vitaminine sağlık ocağında falan bakılmıyor bildiğim kadarıyla, rutin kan ve idrar tahlili yaptırcam önce akabinde gerekirse özel laboratuvarda d vitamini baktırcam
C vitamini ve arada decavit içiyorum şimdilik
Arkadaslar 3 cocuk. 1yasinda. Digeri 3yasinda digerinde 5yasinda. Ve ben bu donem islerimi yapamıyorum vücudum cok yorgun.ne yapmalıyım bana yardım.ve evimde buyuk.artik yoruldum.sabahlari erken kalkmak istiyorum kalmamıyorum. Kalksamda yorgunum isimi yapamıyorum . Yakınım kimsede yok.olsada kim herzaman yapar yardım . Benim bu yorgunluğum bu halsizligime yardım . Artık bunaldım !
Merde bende o şans :)e normal değil mi?
ya bakıcı ya da hizmetçi lazım sizin eve
Yeni
bu hafta Dr gittim bana kansizlik ve b12eksik dedi neurovit verdi onu iciyorum olmadı haftaya yinemi gitsem fakülteye gitmistim
Maddi yonden o kadar iyi değil asgari ücret.
Yerlerim kale Bodur hergun siliyorum 1 gun silmesem sanki aylardır silinmemiş .mobilyamda siyah silsemde yarın aynı ben bu gun is yapsam yarın yine yapıyorum. Balkonları siliyorum çamaşırı hemen düzenliyorum ütü varsa utuluyorum .ama bu donem cok yorgun hissediyorum namaz bile kilamiyorim. Hasta degilim ama halsizimm ne yapan yardim
Iğnenin ismi varmi bide saglık ocağı yazarmi nolar yardımcı olun yardımlarınız içinde TSK ederimB12 için en iyisi iğne
Iğnenin ismi varmi bide saglık ocağı yazarmi nolar yardımcı olun yardımlarınız içinde TSK ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?