Çok yoruldum Allah'ım...

Artık yüzlerine bakmayın degmezler.

İstedim abim olacak insan geri vermiyor. Altın olmazsa olmaz diyormuş kadın. Evde bakım aylığını verip bakıcı tutabilirim belki bilmiyorum
Kusura bakmayın ama abiniz tam bir salak.o kadınla görsün ebesini tersten. Herkesin kendi vicdanı maalesef. Onlardan bir halt olmaz belli ki. Elinizden geleni siz yapın. Diğer kardeşleredr maddi olarak annenizi babanızı kullandırmayın bundan sonra

Her 80 yaşındaki yaşlı sizin deseniz gibi olamıyor maalesef..

Kusura bakma tam anlayamadım tam olarak neye üzülüyorsun.Sanırım sinirlerin bozulmuş,bir sakinleştrici al.Kendini topla önce kendini düşün.üç kardeşsiniz ve en küçük sen misin?Çalışıyorum demişsin ama anneme ben baktım demişsin.tabiki anne babamıza bakıcaz ama tek evladı sen degilsin herşeyi üstlenme.önce lütfen bir uzmandan destek ol yani sakin ol.Mantıklı hareket için sakinlik şart ve önce kendi hayatını düşün

Gideceğiniz yere anne babanızı götürüp orada bakıcı tutma şansınız var mı? Varsa eğer diğer arkadaşların da yazdığı gibi malı mülkü kardeşlerinize yedirmeyin. Ailenizi ikna edin, her şeyi satıp onların ihtiyacı için kullanırsınız. Diğerleri de avcunu yalasın.

Kesinlikle siz o kadının kızları ile ilgilenmeyin,tayin olduğunuz yere götürmeyin.
Anne ve babanızın maaşı da vardır.Biraz destek olursanız bakıcı tutarsınız.Yoksa satılacak bir şey varsa satılır kendi bakımlarına harcanır.Siz de gidip destek olursunuz ailenize.Hiç bir kardeşinize de para göndermeyin.Çok bencil kardeşleriniz var.Bir bakıcı tutulup maaşı aranızda bölüşülmesi en iyisi ama kimse buna yanaşmayacak.

Siz o kadinin kizlarinin anasi degilsiniz. Herkes kendi anasinin dizinin dibinde otursun. Abiniz evlenirken 3 kizi biliyordu heralde. Evinize de ana babanizi alin alacaksaniz. Onlar da para yonetimini size biraksin maas vs. Kardeslerinizin tavri belli ama ben en cok anne ve babanizin tutumunu merak ediyorum. Kendileriyle ilgilenen tek evlatlarini ezdirmezler insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…