Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Allah iyiliğini versin güldürdün beni :)) inşallah bi taşınayım da :KK66:
Yalnız bebeğimin uğurlu geldiğine inanıyorum, işlerim hep rast gidiyor çok şükür, bakalım tayin işim de olsun da, annemlerin apartmanında bir daire boşalacak, orayı tutacağım inşallah. Sonra gelsin narenciyeler orkideler mum çiçekleri :)) kafamda çok şeyler var bakalım yavaş yavaş gerçekleştirmek istiyorum
Ay benim çiçeklerimi bilmeyen yok usandırdım milleti 123542767 baskı diye : ) bi de konu dışı olmasın sonra paylaşırım senle
Çiçekler ne güzel suluyosun arıza çıkarmıyolar, sadece geç sularsan azcık boyun büküyolar
İnsanlar öyle mi ne nankör, ne çakal, ne menfaatçi
En güzel çiçeğim kızım, sonra orkide lale sümbül kalanşo falan işte : )

Ay benim çiçeklerimi bilmeyen yok usandırdım milleti 123542767 baskı diye : ) bi de konu dışı olmasın sonra paylaşırım senle
Çiçekler ne güzel suluyosun arıza çıkarmıyolar, sadece geç sularsan azcık boyun büküyolar
İnsanlar öyle mi ne nankör, ne çakal, ne menfaatçi
En güzel çiçeğim kızım, sonra orkide lale sümbül kalanşo falan işte : )
Mutlaka fikrini almak isterim canım, hele o günler bi gelsin de :)

arkadaşım nasılsın?
il içi tayinler belli oldu sanırım. istediğin oldu mu?
mahkeme tarihin belli mi? gelişme var mı?
Çok özür dilerim ya etiketleme ya da alıntı olmayınca hiç konuya bakmak gelmedi aklıma yeni gördüm daha msjları :KK43:
İl içi tayinler belli oldu evet ama benim iş olmadı:KK43: mecburen görevlendirme isteyeceğim ağustosta
Bu arada az önce avukatım msj atmış, ekim ayında ilk duruşma görülecekmiş ama eşimin açtığı davanın duruşması. İlk celsede davalar birleşir dedi avukat.

Az önce okuduğum bir konu beni tedirgin etti ya, hakim bebeğimi yatılı verir mi acaba karşı tarafa? Emziriyorum ve emzirmeye devam edeceğim inşallah. Şu an farklı şehirlerde yaşıyoruz. Off içim sıkıldı resmen :KK43:
G GCA

O arkadasin durumuna ben de cok sasirdim sanki biraz keyfi bir karar gibi. Hic benzerini de duymadim genelde hep anne lehine oluyor kararlar... Sizinki o arkadas gibi olmaz bence. Alkol problemini vs. de guzelce belgeleyince alamazlar yavrunuzu. Zaten sut emen kuzu hic ayirilir mi anneciginden: (
Çok özür dilerim ya etiketleme ya da alıntı olmayınca hiç konuya bakmak gelmedi aklıma yeni gördüm daha msjları :KK43:
İl içi tayinler belli oldu evet ama benim iş olmadı:KK43: mecburen görevlendirme isteyeceğim ağustosta
Bu arada az önce avukatım msj atmış, ekim ayında ilk duruşma görülecekmiş ama eşimin açtığı davanın duruşması. İlk celsede davalar birleşir dedi avukat.

Az önce okuduğum bir konu beni tedirgin etti ya, hakim bebeğimi yatılı verir mi acaba karşı tarafa? Emziriyorum ve emzirmeye devam edeceğim inşallah. Şu an farklı şehirlerde yaşıyoruz. Off içim sıkıldı resmen :KK43:
G GCA

O arkadasin durumuna ben de cok sasirdim sanki biraz keyfi bir karar gibi. Hic benzerini de duymadim genelde hep anne lehine oluyor kararlar... Sizinki o arkadas gibi olmaz bence. Alkol problemini vs. de guzelce belgeleyince alamazlar yavrunuzu. Zaten sut emen kuzu hic ayirilir mi anneciginden: (
Çok sağol canım ya, daha önce avukatıma da sormuştum aslında böyle birşey olabilir mi diye o da eşinize davayı haysiyetsiz yaşamdan açtık yatıya alamaz demişti inşallah çıkmaz öyle bir karar off durup durup canımı sıkacak birşeyler buluyorum

Yatiya alamamasi cok isabetli olur cok sevindim. Burada bazi konularda alkol ile ilgili cok uzucu hadiseler okuduk. Sarhos bir baba cok buyuk bir potansiyel tehlike. O kafayla eve ne oldugu belli olmayan misafirler de getirebilir. Buradaki konulari okuduktan sonra kesinlikle uygun bulmuyorum. Ama avukatiniz ne yaptigini biliyor gibi. Delilleriniz de var sanirim. Insallah her sey guzel olacak tez zamanda kurtulacaksiniz ve bebeginizle mutlu olacaksiniz.
Çok sağol canım ya, daha önce avukatıma da sormuştum aslında böyle birşey olabilir mi diye o da eşinize davayı haysiyetsiz yaşamdan açtık yatıya alamaz demişti inşallah çıkmaz öyle bir karar off durup durup canımı sıkacak birşeyler buluyorum

G GCA

ya o konu çok saçma geldi bana..
1 aylık yatılı olmaz 1 yaşındaki bebek..
siz içinizi ferah tutun sanmıyorum öyle bir karar çıkacağını..

Yatiya alamamasi cok isabetli olur cok sevindim. Burada bazi konularda alkol ile ilgili cok uzucu hadiseler okuduk. Sarhos bir baba cok buyuk bir potansiyel tehlike. O kafayla eve ne oldugu belli olmayan misafirler de getirebilir. Buradaki konulari okuduktan sonra kesinlikle uygun bulmuyorum. Ama avukatiniz ne yaptigini biliyor gibi. Delilleriniz de var sanirim. Insallah her sey guzel olacak tez zamanda kurtulacaksiniz ve bebeginizle mutlu olacaksiniz.
Çok sağol canım, inşallah tez zamanda kurtulurum da düzenimi kurarım :/

G GCA

Konunuzu takip ediyordum.Hakkınızda hayırlısı olsun.Zor günler geçirdiniz çok yıprandınız.Umarım bundan sonra bebeğinizle birlikte huzurlu bir hayatınız olur.

GÜNCEL SAYFA 21-22
Gecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın :KK43:

Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;

Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,

Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum :KK43:

Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,

Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!

Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...

Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...

Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.

Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti :KK43:

İçimi dökmek istedim kızlar...

Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?
Bak canım,şimdi sen yaşanılanları eşinin sana Nasıl olduğunu hepimizden daha iyi bilir ve hissedersin.şimdi dediğini cok iyi anlıyorum giderim dedim ve gitmesem gururum olayını.bu gibi konularda maalesef ağzımızdan çıkan her kelimeye dikkat etmemiz gerek.ancaaaak ickiyi keyiften cok alışkanlık bir nefis istegi haline getirip gece yarısı bahaneden kavgalarla evdencıkuo pavyona gidecek boyuta getirdiyse bunu affetmemelisin şöyle ki,bu sorun yada bu tür alışkanlıklar maalesef kalıcı olabiliyor taki Adam kaybedeceklerinin farkına varmasa..bence git telefonlarına çıkma gitmeden ailesine de bildir durumu.ki haksız olan sen olma.belki de hatasını ve kaybedeceklerini anlar ve bir an önce özür diler pişmanlık duyar ve sende mesafeni koruyarak bir şans daha verirsin..

Bak canım,şimdi sen yaşanılanları eşinin sana Nasıl olduğunu hepimizden daha iyi bilir ve hissedersin.şimdi dediğini cok iyi anlıyorum giderim dedim ve gitmesem gururum olayını.bu gibi konularda maalesef ağzımızdan çıkan her kelimeye dikkat etmemiz gerek.ancaaaak ickiyi keyiften cok alışkanlık bir nefis istegi haline getirip gece yarısı bahaneden kavgalarla evdencıkuo pavyona gidecek boyuta getirdiyse bunu affetmemelisin şöyle ki,bu sorun yada bu tür alışkanlıklar maalesef kalıcı olabiliyor taki Adam kaybedeceklerinin farkına varmasa..bence git telefonlarına çıkma gitmeden ailesine de bildir durumu.ki haksız olan sen olma.belki de hatasını ve kaybedeceklerini anlar ve bir an önce özür diler pişmanlık duyar ve sende mesafeni koruyarak bir şans daha verirsin..
Yorumun için teşekkür ederim canım, baya birşeyler yaşandı, karşılıklı davalar açıldı, ekimde de ilk duruşmamız var. Bundan sonrası için hakkımda hayırlısı olur dilerim

Yorumun için teşekkür ederim canım, baya birşeyler yaşandı, karşılıklı davalar açıldı, ekimde de ilk duruşmamız var. Bundan sonrası için hakkımda hayırlısı olur dilerim
aynen senin ve çocuğun için hayırlısı olsun.. kolay değil yuva yıkılması zorluk yaşayacaksın elbet çocuğuna sığın üzülme (demek kolay)

Karşılıklı davalar derken boşanma gibi mi ?
Bişey söyleyimi canım Sana bebeğin de var sanırım Türkiye desin galiba ama hic bir şey başka insanın kahrını çekecek kadar değerli ve önemli değil bebeklerimiz icin ise en doğrusu böyle şeylerin devam etmemesi huzurlu bir ortamda büyütmek yalnız kalmak kimine huzur kimine mutsuzluk getirir.hakkında hayırlısı olsun.kimseyi kınamıyorum her an herşey herkesin başına gelebilir.benimde başka şeylerden sıkıntım var.ama halime genede şükürler olsun.

Back
X