Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Şimdi ne yapmalıyım?
Sabah gelecek zil zurna
Kapıyı arkasından sürgülesem mi? O zaman da vurup vurup duruyor kapıya, açık bıraksam gelecek bişey olmamış gb sokulup özür dileyecek ağlayıp sızlayacak.
Şu an yüzünü görmek bile istemiyorum midem kaldırmıyor artık.
Kapıyı kilitlesem rezil olacaz offf
Ne yapayım kızlar akıl verin

Ben olsam ailemi arar acilen cagirirdim ve onlarla donerdim, pavyondan sarhos gelecek cantanizi falan gorur allah muhafaza size bebeginize zarar verir, pavyona giden insandan her sey beklenir
Evet ben de öyle düşünüp valizimi dolaba koydum, aileme yanlarına gidince yüzyüze anlatmak istiyorum durumu ama yanlış mı düşünüyorum ya arasam mı acaba?

Yani siz en iyisini bilirsin tabi ama kucuk bebekle tek basiniza gitmek zor olacaktir zaten, gelirse de sizi birakmayacak ya da bebegi goturmenize engel olmak isteyecektir illaki ben yalniz kalmak istemezdim o adamla, hatta mumkun olsa geldiginde evde olmamayi tercih ederdim, kavga cikarip pavyona gitmek nedir ya, allah yardimciniz olsun, bu saat olmus yalnizsiniz yavrunuzla sizin icin dua edicem

Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Durumuna üzüldüm canım bence aile büyüklerinden yardım al onların desteğiyle üstesinden gelirsin daha kolay atlatırsın bu durumu.. içen aldatan bi eş varsa eğer.. yok adam olur dersen sabret.. ayrıca didemcim profilindeki yazıyla konıua bakış açını hiç bağdaştıramadım.. o düşünceye o yazı ters olmuş

Canım benim tamamını okudum şu an işin çok zor def et bu adamı ve ailen yanında olsun. Boşa kurtul böyle iş mi olur ya.. evladına da yazık.. bu arada davada işine yarayacak ekstre falan demişsin ya belgeleri de al öyle git gerçi dava açılınca dökülür her şeyi ortaya.. Rabbim yardımcın olsun aklım sende kaldı vallahi

Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz

gordugum okudugum en sacma sapan yorum..
kadin icmesinden rahatsiz olmuyor ki.
konu sahibinin bebegi var,kocasiyla beraber icip kadinda mi zil zurna olsun?
arti pavyona gitmek sizce cok normal sanirim gecenin 3unde.
Allah o zaman size boyle bi koca nasip etsin,sizde sarhosu idare edicek potansiyel var demek ki.

Senelerce böyle bir babanın kızı oldum çok içmez haftada bir ama o gün kafa güzel olur para pulu bir günde harcar annemle o gün kavga ederler ve kaç gün evin içinde gerginlik gitmez. Bir gece bağırma sesleri duydum annene içkili haliyle dokunmaya calismis annemde eline süpürgeyi almış bi dovuyo babamı helal anneme dedik. :) annem evi terk etti o gece babam bir hafta deli divane tövbeler etti o günden sonra bi daha babam düğünlerde bile icmedi. Şukur namaza falan başladi. Annem bu durumu 10 sene çekmiş keşke en başta bırakıp gitseydim aklı başına getirir bazen böyle şeyler der

Onun ailesinin yanına gittiğinizde gece olanları sakince anlatın.
Hem kocanız ayılmış olur, belki babası annesi güzelce nasihat verir.
Hemen kolay mı gitmek! İnsan evlendikten sonra kendi ailesinin yanında bile rahat edemiyor, evini Arıyor

Pavyona giden kaldı mı ki...

Neyse diğerleri yorum yapmış ben aşı konusunu söyleyeyim. Eğer ailen başka şehirdeyse aşısı yapılır. Sen aşı kartını al yanına. Annenleri sağlık ocağına git yapıyorlar.

Evet hayır gelmezmiş düzelmiyormuş yeni anladım... Daha önce kredi kartı dökümlerine bakmıştım dört kere gitmiş çok yüklü harcama yapmış.
Bizim işin içinde daha başka şeyler de var gb geliyor bana ama... Nasıl toparlayıp yazsam bilmiyorum
Ben sizi eski konunuzdan da hatırlıyorum. Kocanız hamile halinizle sizi 3 kuruşluk ek ders için üzmüştü. Pavyon hesabı diye bir tabir vardır. Sizin emeğinizi kuruşu kuruşuna isteyip pavyonda saçmayı biliyor. Ben size boşan demek istemiyorum. Ama kimi arkadaşım dediği gibi büyütülecek bir şey yok durumu değil. Her şey bir yana pavyona gitmek büyük bir ayıptır.

Benim babam bazen annem ve ven her aksam keyfine icer bir iki bardak bir seyler.
Ama hic bir zaman disarda yapmaz evinde yapar ve normal halde olur hep.
Sizin esiniz olayi cok farkli. Afersiniz ama keyfine ağzına icmiyor g*tune iciyor.
1 dk durmaniz bile hata gidin kurtulun.

Şu an bir pavyonda...
Bunu daha önce de yaptı ve en son yaptığında büyük olay çıktı, bir kere daha aynı şey olursa arkama bakmadan gideceğimi söylemiştim o da kabul etmişti söz vermişti bir daha çıkmayacağına...

Şimdi gitmesem gururuma yediremiyorum, bir de evet yalama olduk, her seferinde nasılsa bi yere gittiği yok diye düşünüyor sanırım :KK43:

Ve uzun zamandır çıkmıyordu bahane aradı kendine ortada olay bile yokken çıktı gitti
kendinle zorun ne böyle bir ayyaşla berabersin. bebeğini böyle bir ortamda yetiştirmek istediğine emin misin. hemen ayrıl çocuğun sağlıklı bir ortamda büyüsün. ekonomik özgürlüğünde var

canım benim inanki bu erkekler hep böyle. sen asla kendini üzme. eğer üstüne düşmezsen o özür diliycek senden çocugunda varmış asla ayrılamaz. hatta sen biraz uzak dur. tavrını koy burnu iyce sürtsün bidaha yapamasın böyle birşey.

hey gidi!! Kafaların parıldamasından önünü göremez olmuş düşünceler. Adamın bebeği var pavyona gidiyor. Adamın bebeği var zil zurna sarhoş oluyor karısına yükleniyor. Hala işi kadın mı yokuşa sürmüş. Bu zihniyetten midem bulanıyor. Siz için efendim ödül gecelerinizde ne yiyorsanız yiyin ne içiyorsanız için ama az ötede için. Zira burada ki durum sizin ödül geceniz gibi memnuniyet getirecek bir durum değil.

Konu Sahibi benim en başta alkole toleransım yok zaten de yinede şöylesi bir durumda bebeğimi düşünürdüm bende. Alkolik bir babayla büyüyeceğine babasız büyüsün. Zira tedaviye filan yanaşmaz da sizin eşiniz.

Esinin alkol problemi var bunun bir adim otesi alkolizm. Alkole sabrim yok ve bence dunyanin en sacma gereksiz seyi. Anlik zevk veriyor sonrasi kabus basagrisi kusma kendini kaybetme herneyse sen bebegine odaklan ve onun gelecegi icin adim at. Hangisi evladin icin iyi olur onu dusun ama uzun vadede.

Back
X