Selam kızlar, kaç gündür siteye girmiyordum moralim çok bozuktu,
Bir yandan herşey bitti hayatım bitti nasıl olacak sancıları bir yandan ara ara beni yoklayan ev özlemi aklıma gelen eski anılar falan... Ağır yaralı haldeydim,
Önceki gün malum şahsın okulunda çalışan ablamız beni aradı ve x'in acilen sana ulaşması gerekiyormuş dedi. İyi dedim kaldırdım engelini aradı, evi ve eşyaları sana bırakmayı düşünüyorum zaten evde kalmıyorum gelebilirsin falan dedi, ben boşanmak istemiyorum herşeye sıfırdan başlayalım yepyeni bir x göreceksin karşında falan bir saat dil döktü, işin aslı beni nerdeyse kandırıyordu!
Diyor ki yarın kalk gel, çocuğu alıp ben dönecekmişim! Ben herşeyi yok sayıp ailemi ezip oraya gelmem dedim, varsa söyleyecrğin anlatacağın birşey atlar gelir konuşur ikna edersin ailemi. Yok efenim aileni ne diye ikna edicem falan dedi, tutturdu kararını ver kararını ver, yarın karşılıklı davaları çekelim, bak burda çalışıyoruz ortaya dökülürse rezil oluruz, sen o b.kları yerken de orda çalışıyordun dedim ne diye korkuyorsun şimdi??
O gece nerdeydin diye sordum abimle buluştuk dedi, neden yalan söylüyorsun abin hiç öyle birşey demedi buraya geldiklerinde dedim bağırmaya başladı, biz siz gb herşeyi ortaya mı dökecez diye,
Dedim abinle buluşmak saklanması gereken birşey değil ki diye daha da celallendi ben de kapattım yüzüne telefonu. Sabah günaydın mesajı atmış totosu sıkıştı iyice! Ben onun yüzüne telefon kapatacam da bana msj atacak haaa dünyanın sonu gelmiş derdim.
Herneyse dün gece yine çok kötü geçti, dua ettim yanlış bir şey yapmayayım hakkımda hayırlısı olsun diye, çok şükür sabaha karşı rahatlamış olarak uyandım. İyice netleştim. Adam yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyor ki düzelsin...